Jump to content

Matisz

Forummember
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Matisz last won the day on November 16 2017

Matisz had the most liked content!

Community Reputation

2 Semleges

About Matisz

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G
 • City
  Kikinda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Valaki tapasztalt már furcsa kattogó hangot ami a levegőáramlás állító motorja felől jön? Hasonló mint a belső keringetés motorjánál mikor eltörik a csappantyú csak ez a kormány és a pedálok közti részről jön. 5-10 másodpercig tart indítás után és mikor állítom merről fújja a levegőt. Ötlet ezzel kapcsolatban?
 2. Köszi a választ. Igénylek egy CarPass kártyát mindenképpen.
 3. Értem. Tehát ha lejelentettet vennék akkor is kellene a saját autóm kódja ami sajnos carpass híján nincs... De a kijelzőhöz is külön kód van? Vagy a Security Code amiről szó van?
 4. Valaki tudna nekem segíteni fejegység és kijelző ügyben? Van pár fogalom amit nem igazán értek. Mit jelent hogy össze van a fejegység és a kijelző párosítva? Utólag hogy lehet őket párosítani? Milyen kódra/kódokra van szükség kijelző vagy fejegység cserénél? Mit jelet ha kijelentett vagy lejelentett vagy ''log off''-olt a fejegység?
 5. Megpróbálom. Köszi. Amugy érdekes,hogy indítás után fél tank benzinnel is jön az üzenet,hogy Range:50km ami elég furcsa.
 6. Mutatom. https://ibb.co/120Zb7k https://ibb.co/pLdPdjt Nincs kiírás se.
 7. És hogyan tudok váltani a képernyők között?
 8. Köszi a választ. 2 soros a GID de megtehető utat nem mutat.
 9. Hello. Információra lenne szükségem. Van egy Astra H 1.8 2004es kiadású autóm,GID kijelző van benne. Opcommal aktiváltam rajta a board computert de a pillanatnyi fogyasztást illetve a megtehető utat nem mutatja. Ezt nem is tudja az autó vagy nem jó a Code Index amit rátettem?
 10. Matisz

  Zene

  Köszönöm a választ!
 11. Matisz

  Zene

  Hello. Ha kiszedem a rádiót-CD30MP3 akkor kérni fog bármilyen kódot? Lézerfejet szeretnék takarítani mivel ugrálnak a zenék lemezről. CarPass-t nem kaptam a kocsihoz. Astra H 2004
 12. Sziasztok. Ma vettem észre hogy egyik helyzetjelzőm se világít igy vettem két LEDes izzót,kicseréltem de akár hogy teszem bele nem világít. Megmértem a foglalatot multiméterrel és a fényszórókapcsoló állásától függetlenül mindig 0 Volt volt a mérés eredménye. teszteltem a LEDeket is. Működnek. Mi lehet a gond? Biztosíték?
 13. Meglett a hiba. Elég banális... A szívósort felfogató csavarokat kellett meghúzni... Mikor felszereltem kimaradt az utánhúzás a bal oldali csavaroknál. Köszönöm a segítséget és elnézést ha raboltam az időtöket.
 14. Igen. Berezgett benne a felső lemez. Fura hangok jöttek a motorból. Most a hangja rendben van. Megpróbálom aksi nélkül hagyni.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.