Jump to content

Pityeeesz

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  37
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Pityeeesz névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra H
 • Város
  Székesfehérvár

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pityeeesz

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy a manuális váltóm (Z16XER a motor) a hátramenetet többször is nehezen akarja elfogadni. Főleg akkor, amikor elérek a célhelyre és hátramenetre lenne szükség. Első körben mit ellenőrizzek vagy mi okozhatja ezt? Váltó olaj csere volt már, a hiba okát viszont jó lenne megtalálni. Köszi előre is a segítséget!
 2. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Értem, köszönöm Csaba a véleményed. Végülis igazad van. Csak arra gondoltam, hogy ez az autó már jóval többet is futhatott akár...
 3. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Szerintetek egy 50ezer km-es G Astra-ban előfordulhat a fedélzeti computer-nél pixel hiba? Mármint ha valóban ennyi km van a kocsiban, így értem. 11 éves az autó és bizony ilyen kevés kilóméter állást mutat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre Köszi!
 4. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Rendben, köszönöm szépen a segítségedet :)
 5. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Újra megnézték a lambdaszondát és visszajött a hibakód (miért is ne?) ha jól emlékszem P0132 vagy P0134 de a hiba leírására pontosan emlékszem: az 1-es lambdaszonda válaszideje lassú, reakcióideje gyenge! Pár napon belül cserélem és már várom, hogy fog haladni utána a verda :)
 6. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm szépen a választ, igen, el is vetettem az ötletet. Nem fogok semmit sem kivágni, azt hittem egyszerűbb cserélni dehát tévedni emberi dolog. Mégegyszer köszi a hozzászólásod!
 7. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve? Köszönöm előre is!
 8. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Törölve lett a hibakód, legközelebb figyelmesebb leszek és megkérdem, leírom a hibakódot!
 9. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Nem tudom sajnos mi a hibakód, nem kérdeztem meg..., de ha megint jelez a műszerfal akkor újabb vizsgálatnál feljegyzem.
 10. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Check Engine visszajelző lámpa, így talán ismerősebb! Megnézettem Tech2 műszerrel és Lambda szonda hibát jelzett, hat megérett a cserére úgy tűnik. Házilag cserélhető egyébként? 165ezer km-ert bírt ki!
 11. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy a műszerfalon elkezdett világítani a kipufogógáz-kibocsátás visszajelző lámpa. Én arra gondolok, hogy a motortér "elején" lévő lambda szonda hibásodhatott meg? Állítólag ezt nem árt cserélni időnkét... Köszi az ötleteket előre is!
 12. Pityeeesz

  Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Remélem jó topic-ba írom! Sedan tipusú autómnál a csomagtartót nem tudom lecsukni zárásig, gyakorlatilag csak lehajtom. Központi zár megnyomásakor tehát a csomagtartó nyitva marad. Mi adhatta meg magát és mit kell cserélnem ekkor? Köszi a gyors segítséget!
 13. Megtörtént a műtét: Gyertya és flexi cső csere után érezhetően jobban megy az autó. A régi flexi cső hogy mennyire lestrapált lett 10 év használat után, pffuuu. Szóval most öröm van a kis arcomon
 14. Igen, neked köszönhetően tudtam viszonyítani Holnap fél3-kor már kezdik kicserélni a flexit. Azt mondta a szaki egyébként, hogy még 2 hónapot adna a réginek és totál kuka lenne. Mondom akkor csere most Gyertya csere pedig már meg is történt. Mégegy kérdés lenne, ebben a Z16XER típusnál EGR szelep van vagy nincs?
 15. Hali! Érdeklődtem már két helyen is. Az egyiken 13ezerért anyag és munkadíjjal együtt megcsinálják. Másik helyen e-mailben érdeklődtem és ez a válasz: A flexi cső cserét nem tudom vállalni csak az osztható résztől az osztható részig komplett cserével. Kivágás és behegesztés nem megoldható. Gyártmánytól függően, 30-50.000.- forint anyag és munkadíj. Ide biztos nem viszem. Új gyertyák a mai nap kerülnek bele.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.