Jump to content

Pityeeesz

Forummember
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Pityeeesz

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra H
 • City
  Székesfehérvár

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ebben a táblázat megkeresésben de jó lenne, ha tudna segíteni valaki!
 2. Sziasztok! Z16XER motorkódú 2007-es Astrában az ESP már benne van? Vagy hogyan tudok erről meggyőződni, hogy benne van-e? Köszönöm a válaszotokat!
 3. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Párom Suzuki Swift 1.3 GTI autójához milyen motorolajat ajánlotok? Gyárilag 10W30-ast javasol. Ilyen tipusú olajba ásványi olajat találtam a Liqui Moly márka. Ez jó lehet? Asszem 98-as évjáratú az autó és 80.000 km körül jár. Most 10W40-es van benne, de a gyártójáról fogalmam sincs. Köszönöm az ötleteket!
 4. Megnézetem amiket javasoltál. Jelentkezem a fejleményekkel. Köszi
 5. Sziasztok! Újfent a segítségeteket kérném! Hosszabb távon autópályán mentem és 120 km/h felett elkezdett rázni a kormány. Futómű állítás okés, gumik rendben, ezek után melyik alkatrész okozhat ilyen jelenséget? Ebben tudtok nekem segíteni? Köszönöm előre is
 6. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm válaszod! Mindig a helyi rádiót hallgatom, szóval ezzel nincs gond. Inkább a tél miatt gondolkodtam ezen a másik megoldáson. A hó meg a fagy eléggé teszi tönkre az antennát!
 7. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a tőletek, hogy valakinek az autóján antenna helyett ez a "cápauszony kinézetű" megoldás van-e fent? Hogy működik a rádió ezzel a megoldással, zajos-e vagy ugyanolyan szuper mint antennával? Köszönöm a választ előre is.
 8. Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy a manuális váltóm (Z16XER a motor) a hátramenetet többször is nehezen akarja elfogadni. Főleg akkor, amikor elérek a célhelyre és hátramenetre lenne szükség. Első körben mit ellenőrizzek vagy mi okozhatja ezt? Váltó olaj csere volt már, a hiba okát viszont jó lenne megtalálni. Köszi előre is a segítséget!
 9. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Értem, köszönöm Csaba a véleményed. Végülis igazad van. Csak arra gondoltam, hogy ez az autó már jóval többet is futhatott akár...
 10. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Szerintetek egy 50ezer km-es G Astra-ban előfordulhat a fedélzeti computer-nél pixel hiba? Mármint ha valóban ennyi km van a kocsiban, így értem. 11 éves az autó és bizony ilyen kevés kilóméter állást mutat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre Köszi!
 11. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Rendben, köszönöm szépen a segítségedet :)
 12. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Újra megnézték a lambdaszondát és visszajött a hibakód (miért is ne?) ha jól emlékszem P0132 vagy P0134 de a hiba leírására pontosan emlékszem: az 1-es lambdaszonda válaszideje lassú, reakcióideje gyenge! Pár napon belül cserélem és már várom, hogy fog haladni utána a verda :)
 13. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm szépen a választ, igen, el is vetettem az ötletet. Nem fogok semmit sem kivágni, azt hittem egyszerűbb cserélni dehát tévedni emberi dolog. Mégegyszer köszi a hozzászólásod!
 14. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve? Köszönöm előre is!
 15. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Törölve lett a hibakód, legközelebb figyelmesebb leszek és megkérdem, leírom a hibakódot!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.