Jump to content

Pityeeesz

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  42
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Pityeeesz névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra H
 • Város
  Székesfehérvár

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Párom Suzuki Swift 1.3 GTI autójához milyen motorolajat ajánlotok? Gyárilag 10W30-ast javasol. Ilyen tipusú olajba ásványi olajat találtam a Liqui Moly márka. Ez jó lehet? Asszem 98-as évjáratú az autó és 80.000 km körül jár. Most 10W40-es van benne, de a gyártójáról fogalmam sincs. Köszönöm az ötleteket!
 2. Pityeeesz

  Fék, futómű, kormánymű

  Megnézetem amiket javasoltál. Jelentkezem a fejleményekkel. Köszi
 3. Pityeeesz

  Fék, futómű, kormánymű

  Sziasztok! Újfent a segítségeteket kérném! Hosszabb távon autópályán mentem és 120 km/h felett elkezdett rázni a kormány. Futómű állítás okés, gumik rendben, ezek után melyik alkatrész okozhat ilyen jelenséget? Ebben tudtok nekem segíteni? Köszönöm előre is
 4. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm válaszod! Mindig a helyi rádiót hallgatom, szóval ezzel nincs gond. Inkább a tél miatt gondolkodtam ezen a másik megoldáson. A hó meg a fagy eléggé teszi tönkre az antennát!
 5. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a tőletek, hogy valakinek az autóján antenna helyett ez a "cápauszony kinézetű" megoldás van-e fent? Hogy működik a rádió ezzel a megoldással, zajos-e vagy ugyanolyan szuper mint antennával? Köszönöm a választ előre is.
 6. Pityeeesz

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy a manuális váltóm (Z16XER a motor) a hátramenetet többször is nehezen akarja elfogadni. Főleg akkor, amikor elérek a célhelyre és hátramenetre lenne szükség. Első körben mit ellenőrizzek vagy mi okozhatja ezt? Váltó olaj csere volt már, a hiba okát viszont jó lenne megtalálni. Köszi előre is a segítséget!
 7. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Értem, köszönöm Csaba a véleményed. Végülis igazad van. Csak arra gondoltam, hogy ez az autó már jóval többet is futhatott akár...
 8. Pityeeesz

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Szerintetek egy 50ezer km-es G Astra-ban előfordulhat a fedélzeti computer-nél pixel hiba? Mármint ha valóban ennyi km van a kocsiban, így értem. 11 éves az autó és bizony ilyen kevés kilóméter állást mutat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre Köszi!
 9. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Rendben, köszönöm szépen a segítségedet :)
 10. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Újra megnézték a lambdaszondát és visszajött a hibakód (miért is ne?) ha jól emlékszem P0132 vagy P0134 de a hiba leírására pontosan emlékszem: az 1-es lambdaszonda válaszideje lassú, reakcióideje gyenge! Pár napon belül cserélem és már várom, hogy fog haladni utána a verda :)
 11. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm szépen a választ, igen, el is vetettem az ötletet. Nem fogok semmit sem kivágni, azt hittem egyszerűbb cserélni dehát tévedni emberi dolog. Mégegyszer köszi a hozzászólásod!
 12. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve? Köszönöm előre is!
 13. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Törölve lett a hibakód, legközelebb figyelmesebb leszek és megkérdem, leírom a hibakódot!
 14. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Nem tudom sajnos mi a hibakód, nem kérdeztem meg..., de ha megint jelez a műszerfal akkor újabb vizsgálatnál feljegyzem.
 15. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Check Engine visszajelző lámpa, így talán ismerősebb! Megnézettem Tech2 műszerrel és Lambda szonda hibát jelzett, hat megérett a cserére úgy tűnik. Házilag cserélhető egyébként? 165ezer km-ert bírt ki!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.