Jump to content

Pityeeesz

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  33
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Pityeeesz névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Székesfehérvár

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Újra megnézték a lambdaszondát és visszajött a hibakód (miért is ne?) ha jól emlékszem P0132 vagy P0134 de a hiba leírására pontosan emlékszem: az 1-es lambdaszonda válaszideje lassú, reakcióideje gyenge! Pár napon belül cserélem és már várom, hogy fog haladni utána a verda :)
 2. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Köszönöm szépen a választ, igen, el is vetettem az ötletet. Nem fogok semmit sem kivágni, azt hittem egyszerűbb cserélni dehát tévedni emberi dolog. Mégegyszer köszi a hozzászólásod!
 3. Pityeeesz

  Optikai Tuning

  Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve? Köszönöm előre is!
 4. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Törölve lett a hibakód, legközelebb figyelmesebb leszek és megkérdem, leírom a hibakódot!
 5. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Nem tudom sajnos mi a hibakód, nem kérdeztem meg..., de ha megint jelez a műszerfal akkor újabb vizsgálatnál feljegyzem.
 6. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Check Engine visszajelző lámpa, így talán ismerősebb! Megnézettem Tech2 műszerrel és Lambda szonda hibát jelzett, hat megérett a cserére úgy tűnik. Házilag cserélhető egyébként? 165ezer km-ert bírt ki!
 7. Pityeeesz

  Fogyasztás

  Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy a műszerfalon elkezdett világítani a kipufogógáz-kibocsátás visszajelző lámpa. Én arra gondolok, hogy a motortér "elején" lévő lambda szonda hibásodhatott meg? Állítólag ezt nem árt cserélni időnkét... Köszi az ötleteket előre is!
 8. Pityeeesz

  Utastér,belsőtér

  Sziasztok! Remélem jó topic-ba írom! Sedan tipusú autómnál a csomagtartót nem tudom lecsukni zárásig, gyakorlatilag csak lehajtom. Központi zár megnyomásakor tehát a csomagtartó nyitva marad. Mi adhatta meg magát és mit kell cserélnem ekkor? Köszi a gyors segítséget!
 9. Megtörtént a műtét: Gyertya és flexi cső csere után érezhetően jobban megy az autó. A régi flexi cső hogy mennyire lestrapált lett 10 év használat után, pffuuu. Szóval most öröm van a kis arcomon
 10. Igen, neked köszönhetően tudtam viszonyítani Holnap fél3-kor már kezdik kicserélni a flexit. Azt mondta a szaki egyébként, hogy még 2 hónapot adna a réginek és totál kuka lenne. Mondom akkor csere most Gyertya csere pedig már meg is történt. Mégegy kérdés lenne, ebben a Z16XER típusnál EGR szelep van vagy nincs?
 11. Hali! Érdeklődtem már két helyen is. Az egyiken 13ezerért anyag és munkadíjjal együtt megcsinálják. Másik helyen e-mailben érdeklődtem és ez a válasz: A flexi cső cserét nem tudom vállalni csak az osztható résztől az osztható részig komplett cserével. Kivágás és behegesztés nem megoldható. Gyártmánytól függően, 30-50.000.- forint anyag és munkadíj. Ide biztos nem viszem. Új gyertyák a mai nap kerülnek bele.
 12. Pityeeesz

  Karosszériaápolás

  Sziasztok! Valaki vette már le a tetősínt G Astra-ról? Ha igen, leírnád a menetét vagy, hogy mire kell figyelni? Ki kellene takarítani alatta mert igencsak csak trutyis. Köszönöm a segítséget!
 13. A saját tapasztalatom, hogy nálam 120.000 km környékén, (igaz, ekkor volt 5-6 éves a járgány) volt a vezérlés csere, nyilván vízpumpával együtt. 70ezer pénzbe került munkadíjjal együtt. Szerintem a 150ezer olajcserével együtt nagyon drága, de ez az én véleményem. Olajcserét én már házilag végzem, legalább tudom, hogy mit öntök bele
 14. Először tényleg rendbe szeretném tudni az autót, gyertya csere, flexi cső legyen frankó és égészséges. Olaj csere előtt is állok, szóval ha ezek mind megvannak és még mindig lomha lesz, utána gondolkodok el jobban a chiptuningon. De köszönök minden tanácsot
 15. Én azzal is tökéletesen elégedett leszek ha a nyaraló pacik visszatérnek a motorba. Először mindenképpen az általatok javasolt dolgokat ellenőrzöm végig.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.