Jump to content

Tomi81

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Vectra B
 • Város
  Záhony
 1. Tomi81

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a segítséged...filózok hogy megpróbáljuk-e belefaragni a lökösbe, mert lenne egy pár eladó a jófogáson. Vectrához marha nehéz találni sajnos.
 2. Tomi81

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok!! Opel Astra G gyári lámpamosó fúvókája elvileg ugyanaz és ugyanolyan mint amivel anno a B Vectrákat adták ki? Az enyémet a Vectrán sajnos egy őz levitte...:( Köszönöm a segítséget!!
 3. Tomi81

  Általános műszaki problémák!

  Szia! Köszönöm a válaszod, időközben megnéztem és kb 20 ezer km-el ezelőtt tetette be a régi tulaj az új szelepet. Hibajelzést eddig nem adott, csak akkor mikor az ominózus leállás történt. Ezen kívűl jön - megy a gép, de ez a melegen leállás kicsit bosszantó. A falazáson gondolkodom, de előbb egy tisztítást még megpróbálok illetve egy jó kis Fagyizást
 4. Tomi81

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Adott egy z16xe típusú motor, mely az adott tünetet produkálja: hidegen pöcc röff, szépen indul alapjárat tökéletes. Hosszabb táv után miután állt 10-20-30 percet a meleg motor, indítok , a motor beindul, de 1-2 mp mulva a motor leáll, a hibajelző lámpa pedig villog. gyujtás le, ujra indítok és a szokásostól 1mp-el több inditózás után a motor beindul. Hibakód kiolvasás utána a 0400 -as kódot dobta ki ( kipufogó gáz visszavezetés szelep? ) Kérdésem az, hogy okozhatja -e ezt a jelenséget az EGR szelep, úgy hogy vadonat új van benne, melyet még az előző tulaj cserélt kb fél évvel ezelőtt. Illetve megoldás lehet e az EGR szelep kipucolása és lefalazása, mert az autót javarészt városban használom. Illetve még egy kérdés: a P0650-es hibakód mit jelenthet, és lehet e köze az fent említett EGR szelep koszolódáshoz? Segítségeteket előre is köszönöm
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.