Jump to content
OPEL FÓRUM

kszaby

Forummember
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kszaby

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra H
 • City
  Egyek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok! Astra H ferde hátú hátsó ülés ülőrészét hogy tudom kiszedni? Találtam két műanyag fogantyút de nem tudom merre mozdítsam... Eltörni meg nem akarom :D Köszi az infókat :)
 2. Velem az a baj ha szétszedek valamit fele eltűnik :D Ezért mondtam a szerelést :D Értem. Na utána járok ki tudja javítani a környéken az lesz a legtisztább. Köszi a válaszokat!
 3. Az jó kérdés. Még a forrasztással nincs is bajom (szakmába vág) de ez a szétszedés... hideg kirázott tőle s az is amik utána "lehetnek" hibák... Vajon az újban ezek le vannak forrasztva vagy ott sem? Mennyi ennek az ára kb?
 4. Köszi az infót. A szerviz majd akkor megoldja. :)
 5. Sziasztok! Nem tudom találkozott e valaki olyannal hogy a duda hol szól hol nem szól. Nem tudom összefüggésbe hozni semmivel. Ha jobb idő lesz a kürt saruját meg gondolom a biztosítékot megnézem. Ha ezek jónak bizonyulnak akkor merre keresgélhetek tovább? (Astra H; 2008; Hatchback; 85kW;) Köszönöm a további ötleteket!
 6. Sziasztok! Opel Astra H-nál az első ülések alatt mi lenne az a nyílás? Klíma vagy fűtés? Köszönöm a válaszokat!
 7. kszaby

  Egyéb csevegés

  Köszi @Kishenceg működik
 8. kszaby

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Vettem egy Astra H (Hatchback)-et 2008-as évjáratút. A kérdésem az hogy hátsó ablaktörlő lapát van de vízfúvókának helyét nem találok... A pótféklámpa végén van egy lyuk de az kizárt hogy oda nyomná (ha az lenne). Az antenna csatlakozón se találok mint a legtöbb Astra-n. Lehetséges hogy nincs is benne?
 9. Ha a vezető felőli oldalt lent a gáz pedálnál csavarral van összeszerelve a fűtés akkor Delphi ha ilyen fémkapocs akkor Behr. De itt is fent van valahol... Én is belekezdtem de mivel nem jött le a pollenszűrő teteje... inkább törje el a szervízes mint én :D Így hagytam a francba majd ő kicseréli. :D
 10. Köszi először is a segítő választ. Akkor megpróbálom elfogadni a "kisasszonyt" így ahogy van Nemrég cseréltettem benne gyertyákat asszem NGK raktak bele, de majd megnézem a dobozát. Olajcsere is volt Mobil 1 van 5W30. Akkor még a benzint megpróbálom leváltani... hátha... Esetleg sportosabb vezetés? Még lenne három fura észrevételem hátha tudtok rá valamit mondani. 1. Váltáskor akár hidegen vagy melegen felmegy a fordulatszám mérő mikor kinyomom a kuplungot. Alapjárat viszont teljesen rendben van simán jár a motor... 2. Állóhelyzetben a motor megy simán és mikor hirtelen megnyomom a gázpedált akkor a motortól valami sziszegős szívó hang jönne mintha levegő féleség lenne.... - Ez mi lehet? 3. Ablaktörlő kapcsoló - Ennek szerintem valami külön lelki világa van amit meg kell érteni... Valaki elmagyarázná hogy lehet normális szakaszolót beállítani? Ez ha egyszer bekapcsolom úgy töröl ahogy ő akar.... Néha sűrűbben néha ritkábban... Nem tudok rájönni a működésére. A kézikönyvvel nem sokra mentem. Bocsánat a tudatlanságomért srácok de csak próbálom megismerni az autómat
 11. Sziasztok! Volna egy igazán számomra érdekes jelenség... Előző autóm Astra G volt most Astra H 1.6 (85kW X16XER, benzin) ha jól tudom. A kérdésem az hogy ezek a motorok ilyen lomhák gyárilag vagy lehetséges hogy az előző tulaj piszkált bele valamit elektronikailag vagy nem tudom. Tehát egy G Astra-hoz képest lomha lassan gyorsul. Vagy ezt így szokjam meg? Meg a gázpedál sem azonnal reagál... Mikor lenyomom mintha várna 1-2 másodpercet hogy biztosan akarok gyorsítani? Furák ezek nekem... Köszönöm a válaszokat: Szabolcs
 12. Sziasztok! Astra H (2008-as, ferdehátú) 5 ajtós szériához vonóhorgot szeretnék felrakatni. A kocsiban van REC modul legalábbis a bal hátul van benne egy nagy panel relékkel meg csatlakozókkal. Gondolom ez az. A kérdésem az hogy ha felrakatom a vonóhorgot akkor elektromosan: 1. Kell e "okosítani" a fedélzeti komputert? 2. Visszajelzés van e műszerfalon gyárilag vagy milyen fajta visszajelzés lesz? Előtte G-s Astra-m volt ott volt a műszerfalba visszajelzés. Köszönöm a válaszokat!
 13. Szia! Ez engem is érdekelne. Pont előtte állok. Mivel nem saját magam csinálom hanem szerviz (MAK) vajon ott fel tudják programozni?
 14. Sziasztok! Hűtőfolyadékot szeretnék cserélni a kocsiba mert elég trutyis. Hány liter desztillált víz kell a teljes rendszer feltöltéséhez? 2008-as Z16XER 5 ajtós változat. Köszönöm!
 15. kszaby

  Utastér,Belsőtér

  A méretpontos üléshuzatok menüpont alatt semmi nincs. Mindegy azért köszönöm. Valaki rendelt már a http://huzatok.hu oldalról? Ha igen mik a tapasztalatok? Mert egész jól testrészabható a vásárolni kívánt üléshuzat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.