Jump to content

Zsolt 09

Forummember
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Zsolt 09

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra g 2.0 dtl
 • City
  Pécs
 1. Sziasztok! Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, (vészüzemmód) kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő cserélve, OPCOM hibát nem hoz.
 2. Sziasztok! Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, (vészüzemmód) kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő cserélve, OPCOM hibát nem hoz.
 3. Köszi, már a vezérlőt is ki cseréltem, de ugyanaz a helyzet, 1 hőmérséklet jeladó van....... Reggeli indítás vészüzemmód, azt utánna semmi.........
 4. Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő csatik megnézve. OPCOM hibát nem hoz.
 5. Sziasztok! Kérdésem a következő lenne hátha valaki találkozott már ilyen problémával. X20dtl motoros, Astra g, hidegen gyújtás kapcsolás után a motorhűtés visszajelző ikon kint marad, és elindulnak a hűtő ventilátorok, kb. 3-4 percig. Csak hidegen, melegen nem csinálja. Hűtővíz jeladó cserélve, klíma nyomáskapcsoló cserélve, relék, vezetékek jók. Hűtő vezérlő csatik megnézve. OPCOM hibát nem hoz.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.