Jump to content

panizzi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  470
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

8 Semleges

panizzi névjegye

 • Felhasználói rang
  panizzi

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G Z14XE
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

1.952 profile views
 1. panizzi

  Általános műszaki problémák!

  Én azt nem értem, hogy mit vársz ettől a fórumtól. Elmondták, itt lazítsd meg, és bontsd szét - nem megy. Vidd szerelőhöz, mert látszik, hogy ma kezdted - nem megy. Tényleg, adjon eme szent opel fórum neked megbocsátást, hogy eltöröd a légszűrőházat? Hát én biztosan feloldozlak a teher alól. Azért nekem gyanús az a nem megy, szerintem te vagy szimplán balf balek, és nem tudod levenni. Semmi meglepő, mivel először látsz ilyet. Ohh, tanulni akarsz, hát egy széttört légszűrődoboz jó kis tanulópénz, majd számolj be hány darabba sikerült kivitelezni .. Gondolom ha fájni fog a fogad, először körbekérdezed a fórumokat, hogy lehet betömni a lukat házilag Csak nevelő és tanuló célzattal ugye..
 2. ÜÜÜbermázlista... de most már tényleg
 3. Akkumulátor regenerálásához valami jó tipp? Akuvit segít? Vagy teljesen új felsavazás?
 4. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Nem. Forditva raktam be a rugót és a zárófedelet a pohár aljába. Amikor annyi felgyűlt a csőben, hogy kinyomta a rugót, akkor volt ez az öblítő hang.
 5. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Nem, a tank felől jön.
 6. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Most meg mosógép hangja van, 5 másodpercenként öblít :D
 7. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Lehet hogy igazad lesz, összemértem őket, mérethosszra nincs nagy eltérés, csak máshogy kanyarog. Asszem veszek sima benzinálló csövet.
 8. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Ezt már cseréltem, ez a pumpából kivezető cső a motor felé. A visszaáramló cső van a képen. Autószerelő azt mondta, nem lesz jó, csak a gyári opel, higgyem el.
 9. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  A tartály felöli cső is ki van repedve, ez is megevett egy szivattyút, mert a pohár helyett a tankba ment vissza a benzin, ezért lett kengurus lett a gépes. Taps. Tud valaki cikkszámot hozzá, lelőhelyet? Első körben kihagynám az agrártechnikai szaküzleteket. cső kirepedve
 10. panizzi

  Általános műszaki problémák!

  Saját tapasztalatot mondtam, nem propagandát. Igaz, injektoros a gépsárkány, de semmi jele annak, hogy változás lenne benne. Sosem értettem ezt a megromlik dumát. Na mindegy. Cserélgesd azzal biztos nem ártasz neki.
 11. panizzi

  Általános műszaki problémák!

  Ez full baromság, mármint ez a téma. Saját tapasztalat : kb. 3 éve áll az a kevés (<5L) benzin a motoromban. Igaz, évente 2x is beindítom és hagyom felmelegedni. Nem romlik meg abban semmi.
 12. panizzi

  Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok. Z14XE, benzinpumpa csere volt már nem először. Gond nincs, csak kanyarban, ott "kapaszkodnak a zenészek" :D Szóval bedadog, éles kanyar után eltűnik a rail nyomás. A pohár lenne üres, létezik ilyen? Mást nem tudok elképzelni. Mondjuk kb 1/3ig van a tank de hát na.
 13. panizzi

  Astra G szervízelés

  Arra, hogy ne bízd kóklerekre, mert tönkreteszik. Vidd inkább szervízbe.
 14. Hány gépen megcsinálhatták ezt.... csak azok 900k ért kelletik magukat... nepperland...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.