Jump to content

Bkori

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  234
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Bkori névjegye

 • Felhasználói rang
  Burnout Team
 • Születésnap 1977-09-13

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://kadett-a.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Alsónémedi
 • Érdeklődés
  Gabonakörök

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Kadett 1964
 • Város
  Alsónémedi

Legutóbbi látogatók

3.488 profile views
 1. Köszi a válaszokat! Női tulaj, tehát bármi előfordulhat, de elmondása szerint a középkonzol kikapcsol ilyenkor. Azt is ki tudja így, vagy csak rosszul emlékszik?
 2. Sziasztok! Olyan problémával találkozott már valaki, hogy a helyzetjelző vagy a fényszóró bekapcsolásával az egész műszerfal világítás megszűnik? Fedélzeti is lekapcsol középen(ez fontos, tehát nem csak a belső világítás kapcsolódik ki), aztán amikor leveszed a lámpát, mintha semmi nem történt volna, újra működik belül minden. Szóval lehet választani, vagy kívül világít az autó vagy belül:) Amúgy használható a kocsi, csak kényelmetlen. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt? Köszi előre is!
 3. Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :lol:
 4. Bkori

  Budapest és környéke -CHAT

  Ez való igaz, de Kecsóval ellentétben nem kell kétszer tankolnom amíg hazaérek (a kis 5 lityós kannába):lol:
 5. Bkori

  Budapest és környéke -CHAT

  Az Eke utcából mondjuk egyenes az út Kecsóra :lol:
 6. Bkori

  Budapest és környéke -CHAT

  Suliba? :lol: Ez ilyen beugratós kérdés volt mint a rendőröknek: "Tudják hogy van ez maguk is voltak egyetemisták!"
 7. Döntött a rendezvényszervező ítélőtábla, mivel a rendezők a pénteki napra készülnek még csütörtökön is, nem tudnak lemenni egy nappal előbb ügyet intézni. Az a tisztelet teljes kérésünk, hogy aki csütörtökön lefárad, az a kempingel intézze a csütörtöki és csakis a csütörtöki napot. Mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Csütörtök esti alvást máshogy nem tudtuk megoldani, így lesz a legjobb, nincs kavarás bizonytalankodás. Tehát ha még nem említettem volna, akkor a csütörtök esti dolgot a kempingel kell rendezni, pénteken a klub felé rendezik a számlát a további ott alvás ügyében és kapnak csinos karszalagot, amivel már járhatnak kelhetnek! Jah és mégegyszer elmondom, hogy csütörtöki napot kell csak rendezni magatoknak a kemping recepción, a többi a szokásos formula lesz. Tehát: mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Ha kihagytam a csütörtöki napról valamit bátran kérdezzetek! Ui.: Csak a csütörtöki éjszakát(napot) kell rendezni a kempingel, a többi a rendezők dolga, már ha nem akar az illető újabb jegyet venni.
 8. Bkori

  Opel Kadett A tól C ig

  Csináltam egy ilyet: carstyling Kadett
 9. Csütörötki lemenetel nem gond, csak előre jelezzétek, volt már ebből kavarodás, a kemping kifizettette a szállást aztán mi is be akartuk hajtani és lett sértődés. Ezt megelőzendő, kérek mindenkit, csütörtök éjfélig ezen szándékát jelezze felém, akár Hajnin keresztül! Ezeknek az uraknak és hölgyeknek a nevét leadom a kempingben és semmi probléma nem lesz. Hajni csütörtökön ki tudnál jönni a Lurdyba? Megbeszélnénk a részleteket a csütörtökkel kapcsolatban, ahogy az események alakulnak úgy látom igencsak szükségünk lesz a segítségetekre, sajnos Én nem tudok csak pénteken lemenni.
 10. Az kevés dauerolt barátom! Te ebben nem győzhetsz! :lol:
 11. Bkori

  Opel Kadett A tól C ig

  ha valaki nem találkozott volna a géppel, lehet herótozni, nekem tetszik:
 12. Bkori

  MOTE Tombola 2008

  Megkaptuk, köszi!! Opel16v! Csütörtökön megpróbáljuk kivinni, de lehet hogy éppen müszaki vizsgázni fog az autó, ettől függetlenül lehet majd vásárolni szerintem!
 13. Nagynehezen hazaértünk..sajnos kb 200 métert a végén már tolni kellett az autót. Leszedtem a benzincsövet ami eddig müködött, olyankor félrement a trutyi és uzsgyi, de most a lakás elött kicsivel bemondta az unalmast és a benzincsövön semmi nem jött, alig csepegett. Gondolkodtam, hogy az 5 literes kannába bevezetem a benzincsövet és hazarobogunk, de énkább betoltuk az udvarra. Kis esti testmozgás. Viszont hazafelé lenyomtam a Kadett-el az autópályán egy kétütemű Trabantot, ez volt az egyetlen jármü aki nem engem előzött, hanem fordítva. Azért itt egy kép a kicsikéről, holnap megreparálom:
 14. Mindenkinek köszönet a segítségért, amit ma este a Lurdynál kaptam, legfőképpen Tominak, hogy feljött Kecskemétről, hogy felragasszon egy csomó matricát a Kadett-ra és még pár másik klubbos autóra akik képviselnek minket szombaton a Verda napon.
 15. Nincs olyan képed amit linkelni tudnál és éppen ezen takarítási tevékenység közben látszol? Esetleg lenge öltözetben? :lol:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.