Jump to content
OPEL FÓRUM

kelly

Forummember
 • Content Count

  1,560
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Semleges

About kelly

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Eger-Szeged

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel
 • City
  Eger
 1. Sziasztok. Klímagázt szeretnék tölteni a kocsiba. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik a szívó ág? Ha jól tudom ott kell rátölteni. 1.4 16 v benzin. Köszönöm.
 2. Sziasztok. Adott egy 1.4 benzines 2003-as astra. Minden előzmény nélkül általában 110-120-as tempó felett fogja magát és le akar fulladni. Ha lefullad nehezen indul. Ha nem fullad le akkor 100 alatt teszi a dolgát. Ami cserélve lett eddig: gyertya, ac pumpa, annak a reléje, üzemanyagszűrő. Hibakód nincs. Esetleg ötlet hogy mi lehet?
 3. Sziasztok Kaptam egy hibaüzenetet. P0340 - Vezérműtengely-érzékelő helytelen jel (01) - jelen van. Motor szépen jár, jeladón hibát nem látok nem piszkos, olajos. Csatit meg néztem, hibát ott sem látok. Kérdésem az, hogy vegyek egy új jeladót, vagy érdemes máshol is kutakodnom? Természetesen műszerfalon a lámpa világít, és nem is tudom törölni a hibát.
 4. Az egyik kulcsba immo chip-et kellett cserélni. Car pass nincs meg, op commal nem tudtam kiolvasni a kódot. A kódot máshogy meg tudom nézni vagy csak chipet lehet valahol taníttatni?
 5. Sziasztok 1.4 16v-n kellene cserélnem szelepfedél tömítést. Aki cserélt már attól kérdezném hogy valami spéci szerszám igénye van-e a dolgonak vagy neki állhatok otthon? Pasztázni gondolom pluszba nem kell a tömítést.
 6. Sziasztok. 2003-as z14xe motoron szeretnék szelepfedél tömítést cserélni. Van valami buktatója, spec szerszám igénye vagy neki állhatok itthon?
 7. Köszönöm fiúk, kipróbáljuk valamelyiket. Az egyik astránkban volt már mannol, csak nem tudom milyen, de baj nem volt vele.
 8. Akkor pl ez? https://alkatreszek.hu/extreme_5l_ko
 9. 2001-es 1.4 16v benzineshez milyen olajat nézzek? Ami tudja a GM dexos2-őt 5w-40, vagy Opel GM LL-A/B-025 ?
 10. Lassan első fékbetétet/tárcsát kel cserélnem egy 2001-es astrán. Jól emlékszem, hogy 7-es imbusz kulcs is kell hozzá?
 11. Köszi Elméletileg Behr, mert patentos a ház felfogatása.
 12. Sziasztok Valószínű tönkre ment a fűtő ventilátor előtét ellenállás a kocsiba. Meg tudja mondani valaki, hogy a klímás autóba másfajta való mint a nem klímásba?
 13. Sziasztok Adtt egy 2001-es 1.4-es astra. Azt kérdezném, hogy kb 1600-tól 2000-es fordulatig nagyobb gázadásra morgó hang jön a motorból. Olyan mint régen zsigulinál a torokhang . Ezt mi csinálhatja? Van egy másik ilyen astra is a családban, de az nem produkálja ezt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.