Jump to content

Petii

Forummember
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Petii

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • City
  Budapest
 1. Sziasztok! Van két eladó új alkatrészem zafira 2.2. höz: Opell Zafira 2.2 levegőszűrő (GM) 2000 Ft Opel Zafira 2.2 hátsó féktárcsa (GM) 7000 Ft Köszi
 2. Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm!
 3. Petii

  Utastér,Belsőtér

  Sziasztok! Ma vettem észre 1,5 éves astra G classicomon, hogy a fejtámláknak csak egy végállása van... (egy horony), ez is classic "sajátosság"? Nektek is ilyen? A nem classicokban is így van? Köszönöm!
 4. Nem zavaró igazából csak meglepődtem. Köszi!
 5. Sziasztok! Szerintetek normális ha bekapcsolom a hátsó ablakfűtést és csökken a fénye a lámpámnak? Véletlenül vettem észre tegnap este a garázs falon. Nektek is így van? Egyébként 7 hónapos, utolsó gyártású Classic G astráról van szó. Köszi!
 6. Sziasztok! Valaki közületek rakott már fel első hátsó sárfogókat 5 ajtós classic astrára? Olvastam valahol, hogy fúrni is kell meg valamit vágni kell a műanyagból. Ha csináltatok ilyet írnátok pár szót a műveletről? Köszönöm!
 7. Petii

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! 5 ajtós h astrának milyen a tetőcsomagtartó rögzítési pontja? Esetleg tudja valaki, hogy a gyári g astra tető csomagtartó rámegy? Előre is köszönöm!
 8. Sziasztok! Új astra tulaj vagyok az lenne a kérdésem klimával kapcsolatban, hogy elvileg fagyás ellen van egy hőmérséklet határ ahol nem szabad hogy bekapcsoljon ugye? Tegnam kiváncsiságból bekapcsoltam -1 foknál és bekapcsolt. Ez normális? Köszönöm!
 9. Köszönöm! Utánnajárok!
 10. Sziasztok! Új Astra Classicom van és arról érdeklődnék, hogy garanciába visszavihetem azzal hogy húz jobra az autó? a keréknyomásokat ellenőríztem. Tudtok ajánlani Budapesten megbízható szervízt? Köszi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.