huggybear 9 Elküldve Szeptember9, 2020 Share Elküldve Szeptember9, 2020 8 perce, kingblue írta: Gyertyákat jobb ha kiszeded.Akkor könnyebben körül tudod forgatni a motort.Nézheted a lánc feszességét.Felső müahyag vezető csuszkára kell feszülnie.Nem szabadna megemelni legfeljebb minimálisan.Végignézni mindkét vezérműtengely lefogató csavarjainak meghúzását.Kis 6-os csavarok /torx kulcs kell hozzá/Vezérműtengely bügykeinél nincs-e berágódás vagy nagyobb kopásnyom összehasonlitani a többivel. Nem ismerem ezt a pasztát.Lényeg hogy gumis állagú legyen ne keményedjen ki.Én piros pasztát használtam.Bekenni aztán megvárni amig meghúz.20 perc aztán rátenni a fedelet.Valahogy igy néz ki a tied is ugyanaz szinte az 1.2-es 1,4-es is.Elég hangosan kattog már valahol látható jele kell legyen .Körbeforgatáskor minden szelepnél figyelni a szelepemelő himbákat Nagyon köszönöm, még nem tudom mikor jutok odáig, de jelentkezni fogok, ha sikerült. G. 1 Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
huggybear 9 Elküldve Október18, 2020 Share Elküldve Október18, 2020 On 2020. 09. 09. at 20:37, huggybear írta: Nagyon köszönöm, még nem tudom mikor jutok odáig, de jelentkezni fogok, ha sikerült. G. Sziasztok! Gondoltam infóként leírom, hogy jövő hétvégén lesz lehetőségem szétszedni a vasat, nagyon kíváncsi vagyok mit fogok látni. Jövök majd a fejleményekkel. G. Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
huggybear 9 Elküldve Október27, 2020 Share Elküldve Október27, 2020 On 2020. 10. 18. at 20:21, huggybear írta: Sziasztok! Gondoltam infóként leírom, hogy jövő hétvégén lesz lehetőségem szétszedni a vasat, nagyon kíváncsi vagyok mit fogok látni. Jövök majd a fejleményekkel. G. Sziasztok! Nos, megnéztem a motort, de semmi olyan jelet nem találtam ami hibára utalna. Semmin nem látszik sérülés vagy kopás, hogy esetleg fém a fémmel érintkezik. A vezérműtengely csavarjaira is rápróbáltam, ahogy mondtátok és az egyik tengely összes csavarján tudtam picit húzni. Sajnos a nyomatékkulcsom cserben hagyott, mert nem kattant le, de érzésre meghúztam, remélem nem csináltam bajt vele. Ezt követően indítás után nem volt az a kopogó hang, most már csak a hidrotőkéket hallani. Köszi a segítséget mindenkinek. G. Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
Recommended Posts