Jump to content
OPEL FÓRUM

kingblue

Forummember
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

kingblue last won the day on March 13

kingblue had the most liked content!

Community Reputation

46 Segítőkész

About kingblue

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Tiszaújváros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hali.Ha tompa huppogás ahogy írod az inkább szilentre utal.Ha fémes keményebb kopogás az gömbcsukló vagy talpas lehet.Vedd le a toronycsapágy tetején lévő fekete műanyag kupakot fogd meg kézzel és nyomogasd le-fel az autó elejét.Ha az rossz akkor kézzel is érezni kell a lógást.
 2. Hali.Dobbetétet le kell szedni./Uj patenteket beszerezni nem árt/ Nem kell leszedni a lököst de oldani kell egy csavar fogja össze a sárvédővel.Meglátod úgy is.
 3. Hali.Van neki egy biztosítéka.40 amperes.Motorházban van keskeny doboz.Legszélső.Ha jól tudom sárga.Utastérben is van
 4. Elvileg mennie kéne.Attól függ milyen állapotban van a kompresszor.Ha még jó ill.ujszerű szinte semmi hangja nincs de idősebb példánynál már lehet hallani.De legjobban jobb ha szemrevételezéssel megnézed.Esetleg a külső tárcsán egy kis kréta vagy valamilyen jelölést csinálsz és ugy könnyebben meglátni hogy forog-e.
 5. Hali.Motorháztető felnyit.Klímakompresszornál figyeld a külső tárcsát forog-e ha nem forog akkor nem működik.Az ékszij forgatja a szijtárcsát ha bekapcsol a klíma akkor a külső tárcsát berántja és együtt forognak ekkor hajtja a kompresszor dugattyúit.
 6. kingblue

  Elektromos

  Hali.Én is cseréltem már.Nem mondanám hogy sokkal de hangosabb az tény.
 7. Igen.Egy olajcserével orvosolható. Vagy megvárni a melegebb időt.Olajban víz van.Ez mindig kicsapódik a hideg sapkára.Ha kint áll az autó nem garázsban és sűrűn van rövid utakon használva a kondenzpára keveredik az olajjal.Ha elér egy bizonyos koncentrációt akkor ez van sajna.
 8. Nem én akarok G astrát venni hanem Lame85. Ő tette fel a kérdést.
 9. Én visszatölteném.Egy rongy vagy textil darabon átszürném.Az edény alján egy kis mennyiséget hagynék.Az esetlegesen leült szennyeződés miatt.
 10. Hali. G astra aránylag jobb állapotú példány 700 vagy afelett van inkább.550-ért nagyon a tipus alja kapható.Lehet kifogni aránylag elfogadható állapotút de nagyon szerencse kérdése.Az átiráson felül még egy 100-.ast minimum tartalékolj.Kezdésként ilyenkor szokásos dolgok.Olajcsere szűrők cseréje.Gyertya csere.Aztán a kopó alkatrészek milyensége.Fékbetétek féktárcsa.Kipufogó állapota.stb.Nem lényegtelen a vezérlés állapota.Mikor volt cserélve.Láncos motornál már egy 100-.ezres tétel mindjárt.Szíjasnál sem sokkal olcsóbb.Jó ha hozzáértő emberkével mégy aki ismeri a tipust.Hidegen indítva nincs-e szokatlan hangja.Inditás előtt olajbetöltő sapka le.Megnézni nincs-e olaj emulzió rajta.Kiegyenlítő tartályba belenézni nem-e zavaros a hűtővíz.Olajjal kevert.Kipufogó csőbe belesimitani az ujjunkat.Ha olajkormos akkor viszlát.Hibalámpa van-e.Megvárni az üzemmeleg állapotot is.
 11. Hali. Én is ugy tudom hogy nem hidrotőkések.Hézagoló lapkát kell cseréléni.
 12. Le kell festeni.Lehet rendelni szinkód alapján .Nagyobb sérüléshez spray formátumban is.
 13. Maximálisan igazad van.Felesleges vele szenvedni akkor.Hibahalmaz.Valami selejt darab lehet akkor.Nem ez jellemzi a márkát egyáltalán dehát nyilván aki kifog egy ilyen példányt azt nem vigasztalja.
 14. Hát nem tudom hogy fogtál ki ilyen autót.Senkitől nem hallotam még ennyi hibát.Az enyém mintha most jött volna ki a gyárból Minden működik .150-ezer km.nél is. Semmi olajszivárgás.A motor váltó alja is csontszáraz.Egy szelepfedél tömités cserém volt .De az is csak azért mert vezérlést cseréltem.
 15. Nem tudom ezt keresed-e ilyet találtam.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.