Jump to content
OPEL FÓRUM

kingblue

Forummember
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kingblue last won the day on June 21

kingblue had the most liked content!

Community Reputation

61 Segítőkész

About kingblue

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Tiszaújváros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inkább tárcsafékhez munkahenger visszanyomó lesz az.
 2. Gondolom hogy ott a gumiharmónika szerű résznél lehet a gond mert ott nyüstölődik.Hátrébb már fix minden.Legfeljebb a csatinál lehet ott gond.Egyébként honnan ered ez a kábelkorbács?Hol a vége?Ahonnét ki lehet húzni úgy értem.
 3. Igen úgy néz ki hogy hátul van a megoldás.Azt a harmonikás gumicsövet meg a lámpákra menő közös csatit megmozgatva kicsit a vezetékeket egyenként is,most rendbe jött.Hogy melyik volt a hiba oka nem tudom.Most jól működik.Ha megint előjön akkor lépésenként kiszűröm a hiba hollétét.Köszi a tippet egyébként.
 4. Jó ötlet.Akkor kezdem ott.Egyébként is a középkonzolt elég macerás kiszedni.Le kell szedni az egész borítást ahogy néztem.
 5. Hali.Érdekes jelenség.Ha bekapcsolom a hátső ablak fűtést bekapcsol a féklámpa is.Ha benyomom a féket működik a fűtés is.Egyszerre működnek.Majd megnézem.Nem is tudom hol kezdjem.A kapcsoló panelt kéne először kiszedni szerintem.Ahol a klima meg belső keringetés kapcsolója van.
 6. Sziasztok. Van valakinek elektromos rajza? Hogy lehet az hogy ha nyomom a féklámpát bekapcsol a hátsó ablak fűtés is.A kis kapcsolón kigyullad a sárga led.Valahol összevan kötve a kettő.
 7. Valószinű lehet ez is.Más autóknál is így működik .Én ha több napig nem használom az autót akkor az első indításkor mindig megvárom azt a kis időt amíg felnyomja a szivattyú a rendszert .Utána pöccre indul is.
 8. Szia. Z14 XEP-nél is elindul gyújtás ráadáskor.2-3 mp-ig hallható utána lekapcsol.Így működik helyesen.
 9. Hali.Milyen régen van meg a probléma? Régebben vagy szinte egyik napról a másikra.Ha régebben akkor inkább az okoskerékre tippelnék.
 10. Nálam forditva van nem akar balra bekapcsolni csak néha második próbálkozásra.
 11. Szia. Fékfolyadék csere sem eldobandó megoldás.3 évente nem árt lecserélni.Nedvességet képes felvenni és főleg melegen forráspontja lecsökken a gőz halmazállapotú közeg meg összenyomható.Hiába nyomod a fékpedált erősebben nem lesz jó a fékhatásod.Én a légtelenitőknél szoktam kipumpálni aztán folyamatosan utántölteni az újat.A fék nem játék.
 12. Szia.Mi az a billenésgátló? Még ilyet nem hallottam.Kereszt stabilizáló volna?Gondolom az lehet.
 13. Hali.Milyen szinben kellene?
 14. Akkor jó.Én még csak a küszöbre raktam eddig.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.