Jump to content
OPEL FÓRUM

kingblue

Forummember
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

kingblue last won the day on April 9

kingblue had the most liked content!

Community Reputation

55 Segítőkész

About kingblue

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Tiszaújváros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igen.Műanyag patent.Ki kell feszegetni .De új kell helyette mert általában már mégegyszer nem lehet visszarakni.
 2. Szia.Előtét ellenállás a hűtő alatt van jobban mondva menetirányt nézve a bal alsó sarkában.Kis zöld színű hengeres cucc.Felülről nemigen látni inkább aknából
 3. A válasz ugyanaz.Gumi szorító karima van rajt.Az szokott elszakadni.Sajna azt nem lehet külön cserélni csak a műanyag szívócsővel együtt van.Ideiglenesen szigetelőszalaggal körbetekerve lehet elhárítani de nem végleges megoldás.
 4. Szia Ez ha jól látom a szívótorokból ered.Oldjad a bilincset vedd le a műanyag levegőszűrőtől jövő egységet aztán kiderül.Valószinű a gumi karima szakadt el.Ott fújja ki a trutyit.
 5. Hali. Motor felé ki tudod venni.Nem kell levenni a lökhárítót.
 6. Hali.Cromax-ot is nézd meg.Olcsóbb mindkettőnél.Unix-nál minden nagyon drága.
 7. kingblue

  Motor

  Az enyém is Bosch. Jól teszi a dolgát.Hát igen beletud sülni rendesen az évek meg a megtett km-ek következtében.
 8. kingblue

  Motor

  Gratula.Kitartó munka meghozta gyümölcsét.Milyen szondát tettél bele?
 9. kingblue

  Motor

  Nézd meg milyen kell hozzá mert van több fajta is.
 10. kingblue

  Motor

  Hali. Próbáld meg az emlitett módszerrel.Egyébként van erre speciális kulcs én is így cseréltem.
 11. Hali. Váltószoknya fel.Megzsíroz megjárat.Jellemző hiba.
 12. Hali.Sajnos nálunk a SHELL-nél nincs 100-as E5-ös benzin.Mindig Shell-nél tankoltam de most hogy bevezették az E10-est egyelőre főleg hogy most olcsóbb a benzin átpártoltam a MOL-hoz.Náluk van 100-as E5-ös prémium benzin.Bár én nem vettem észre semmi változást.Az enyém G astra de mindegy végülis.Talán a fogyasztás mintha jobb lenne valamivel de nem biztos.Csak mintha úgy tünne.5.5-5.7 körül evett eddig is.
 13. Akkor nem volt elsietve a csere.Megszolgált.
 14. Szia. Az enyém z14xep lényegében ugyanaz.Én 150-ezernél cseréltem láncot ill.komplett vezérlést.60-ezernél nagyon korainak tűnik.Itt víz a vezérlés fedél tömitetlensége kapcsán kerülhet víz az olajtérbe.Lehet átszivárgott mégis.Ha tiszta a kiegyenlítőben a víz és nem is forralja a vizet máshol nemigen kerülhet bele víz.Bár ha nagyon sűrűn illetve rövid távokon van használva akkor előfordulhat hogy a kondenzvíz keveredik a szelepfedél alatt az olajjal.Ilyen jelenség van.De akkor nem fogy a víz a tartályban.Figyeljed most hogy összeraktad fennáll e még a jelenség.Én 5-ezer km-t mentem a vezérlés csere óta az akkori feltöltött vízmennyiség egy mm-t sem fogyott.Ugyanott van a szint a kiegyenlítőben.
 15. Nálunk két G astra is van a családban de a dátum ill.hömérséklet kijelzőt nappal egyikben sem látni.Hiába van fullra állítva a fényerő.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.