Jump to content

kingblue

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kingblue

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Tiszaújváros
 1. Van több fajta.Google-ban keress rá.Lamdaszonda kiszedő szerszám.
 2. Ha áldozol 3 ezer forintot egy speciális kiszedőre akkor simán ki tudod cserélni. Az alsót viszont emelőn vagy aknáról tudod kiszedni, Javallott rézpasztával bekenni a menetet becsavarás előtt.
 3. Az mit jelent hogy összeszakad? A rúd mozgatná a lamellákat gondolom.Valamelyik lamella önálló életre kellt? Így gondolod?
 4. Sziasztok. Az mitől lehet hogy Z 14xep motornál az a jellegzetes dieseles hang csak meleg motornál hallható. Hidegen inditáskor tök csendes amikor melegszik ill.üzemmelegen hallatja magát.Egyértelműen a szivótorok műanyagháza alól hallható nem a lánc . A rúd amit a vákumszelep mozgat nincs kikopva nem lötyög nem kotyog.Gondolom a hőtágulás után ahogy melegszik a motor akkor adja ezt a dieseles hangot.
 5. Szia.Felemelt keréknél megmozgatva a féltengelyt is lehet érezni a kotyogást vagy ha van aknád onnan is meg lehet mozgatni kézzel mennyi a kottyanása a csuklónak.Lehet még a toronycsapágy is bűnös .
 6. Hát innen hiányzik a bilincs.Az a cső nem jön le magától. Valószinűleg siettek a szervizben kiállitani a számlát ezért már nem volt idő rátenni a szorítóbilincset,
 7. Sziasztok. Új g Astra tulaj vagyok rádió bekötéssel kapcsolatosan volna kérdésem. Nem a gyári rádió van az autóban hanem egy más márkájú /JVC/.A gondom az hogy csak az első hangszórók szólnak a hátsó ajtókban lévők némák. Az ISO csatlakozó belevan dugva a gyári csatiba de valamit nem kötöttek át szerintem.Kérdésem volna hogy a gyári csatiba menő vezetékek közül melyik a hátsó ajtóké.Tehát melyik vezetékeket kössem össze az ISO csatlakozó megfelelő vezetékeivel hogy hátul is működjenek a hangszórók. Köszi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.