Jump to content

Davee

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  1.936
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  18

Davee last won the day on Szeptember 26

Davee had the most liked content!

Hírnév

267 Segítőkész

Davee névjegye

 • Felhasználói rang
  Opel Műhely - Minden ami Opel! ;)

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra H 1.6 Z16XER 125Le 170Nm
 • Város
  Körmend

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://opelmuhely.com

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország

Legutóbbi látogatók

4.204 profile views
 1. Ebayen kapni membránt külön, de nem tudok olyan szerelőről aki bevállalná a cseréjét. Nem vészes dolog, aprólékos játék, mert sok apró köröm tartja a műanyagot körben. De megoldható. Azt hiszem 3000 körül van egy membrán, de már régen néztem.
 2. ASTRA J-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Ja benéztem a kérdésed :D Különbség csak programban van valószínűleg. Mivel a motorkód is ugyan az, csak programban lehet eltérés.
 3. ASTRA J-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Az ecoFlexes egy korábbi motor, az ecoFlex lényege annyi, hogy átírták a motorvezérlőt ugyan azon az alapon, tehát a motor ugyan az csak a vezérlő más, kevesebb fogyasztás, ezáltal kevesebb káros anyag kibocsájtás cserébe az elvett lóerőért és nyomatékért. Magyarul butítva van a motorvezérlő de a lényeg ugyan az. Véleményem szerint jobban jársz a 136 lovassal, a J Astra kasztni sajnos nehéz, kell a bódé mozgatáshoz az erő.
 4. Elektronikák, elektromos kérdések

  Sima konkrakt spray-t ahogy ott is írtam, WD40-nek is van kontakt spray-je meg ezer másik gyártónak is. Márka lényegtelen.
 5. Elektronikák, elektromos kérdések

  http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/249/p1120___p1122_gazpedal_pozicio_hibak_javitasa
 6. Elektronikák, elektromos kérdések

  Értem, hát mást nem tudok mondani, vastag kezű ismerős is kicserélte bontás nélkül, szóval nem vagy elég hajlékony kezű ezek szerint :D vagy rossz a technika.
 7. Elektronikák, elektromos kérdések

  Nem kell kivenni semmit azon az oldalon, csak a fel kell nyúlni, mert a felső részén van. A biztosítékdoboz elején van egy csatlakozó azt húzd le egyben és nyomd félre, lesz egy kis helyed.
 8. Utastér,belsőtér

  Hát hackelnem kellett, hogy lássam a képet :D Na ezt nem írtad elsőnek, ilyen nem volt Astra-ban ezért alapból nem is erre gondoltam. Mérd meg a mélységét a doboznak, utána a tető részen a műanyagnál, ha kiadja simán bemehet, csak ki kell vágnod a helyét.
 9. Utastér,belsőtér

  Tulajdonképp bárhová felszerelhető, de gyári helye a kapaszkodó helyén van, máshová csak "kokányolással" lehet. Láttam már én is, hogy középen a világítás mögötti nagy műanyagra, ahol a tetőablak vezérlő lenne, oda rögzítették fel, ha ügyesen csinálod semmi nem látszik. Viszont én nem látom sok értelmét annak a tartónak, normál napszemüveg nem fér bele, maximum a kis olvasó szemüveg. Persze neked nem tudom mire kell.
 10. Gumi, felni kérdések

  Beljebb lesz 4mm-el, kicsit butábban fog állni, de még bőven belefér, vagy ET42-es gyári alufelni is, csak az szélesebb.
 11. Járó motornál le tudod venni az olajbeöntő sapkát, nem szívja?
 12. Corsa B - Általános -

  Megegyezik igen, mivel nincs rajta semmilyen felfogatási hely (pl ABS jeladó csatlakozó) így semmi sem indokolja a két oldali verziót) De megnéztem az adatbázisban is és 1 száma van, ha nem lenne elég az első érv!
 13. Elektromos

  Ha nincs bent ABS akkor nem érvényes, de ha van bent akkor bekavarhat a többi. (C topicba nem sűrűn járok megszokás hogy egyből ABS-re gondolok )
 14. Elektromos

  OP-commal vagy TECH2-vel meg kell nézni a másik 3 jeladót is álló helyben.
 15. Általános műszaki problémák! - Astra H

  Normál menet. http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/245/z18xer_vezermu_szett__es__allito_kerekek_csereje
×