Jump to content

gyurigyerek

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  208
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

15 Segítőkész

gyurigyerek névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Város, Autók

 • Város
  Dunaújváros

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Dunaújváros
 1. Astra gyári "HIFI"

  Ez engem érdekelne de nagyon. Van hozzá valami leírás, esetleg valaki megépítette már? Tisztelet a megalkotónak ;) Illetve van lehetőség car300ba vonal ki- és/vagy bemenet kiépítésére?
 2. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Még jó, hogy lehet kapni.
 3. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A fejszelepen az üzemanyag mennyiség szabályzó szelepet érted?
 4. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Igen. Ezt nálam is csinálja mikor lemerül az aksi valami miatt, hogy nagyon "okos" módon bekapcsolja a hűtő ventillátort, hogy még jobban lemerítse. Mint mikor a merülő mobil percenként felvillantja a kijelzőt hangjelzés kiséretében, hogy tuti lemerüljön.
 5. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Na tegnap ismét megállt. Ismerős felhív, elvontat, akna, EDU leszed, megbont a youtube video alapján, rossz forrasztások javítva, összerakva. Láss csodát megy. Hiba kódok törölve, eddig minden ok. Örül. :D ...................Tesztüzem.
 6. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Szerencsére nincs. Teljesen polír a belseje. Kissé el vagyok bizonytalanodva így, hogy most meg megy. Jövő héten elviszem diagnosztikára hátha kiderül valami.
 7. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A "vas" továbbra is üzemel, de messzire nem merek még vele elindulni. A motorból azonban egy fura hang hallatszik ami eddig szerintem nem volt. A jobb oldalról hallom, gázadásnál terhelés alatt. Üresben nem hallani. Hidegen erősebb, bemelegedve halkabb lesz. Már alacsony fordulaton is jelentkezik 1000 rpm felett. Olyan szürcsögő hangnak tűnik, mint mikor egy átszakadt mebránon keresztül áramlik a levegő és beremegteti a mebránt.
 8. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Az üzemanyagszint jelző nálam is leesik, de a fűtő ventillátort is lekapcsolja az indítás pillanatában. Azt hittem ez normális. Az akku elvileg jó. A processzoros töltőm elvileg letesztelte. Töltés is jó.
 9. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A generátor téma az ismerős. Konkrétan mióta megvan 2009 óta kb a 3. generátor van rajta és kb évente kell javíttatnom. Annak már ismerem az elő jeleit.
 10. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A történethez még hozzá tartozik, bár lehet csak véletlen, mikor az autopályán "letérdelt" a napi kilométer számlálót is lenullázta. A próbálgatások alkalmával lemerült az aksi. Kivettem és feltöltöttem tegnap este. Miután vissza szereltem pöcre elindult.
 11. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Megnéztem és tényleg P0105 a hibakód. Map szenzor. Az is produkálhat ilyen jelenséget?
 12. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Köszönöm a gyors válaszokat. Márton Csaba hol praktizál? Illetve tudtok adni elérhetőséget?
 13. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Nem esküdnék meg rá. Lehet hogy P0105. MAP szenzor. Az van benne egyáltalán? Ha haza érek megnézem.
 14. Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Sziasztok! A tegnap autópályán haza felé 130-as tempónál csinált a motor (Y17DT) egy megtorpanást, majd kb 1 km után egyszer csak megállt. A kocsi gurult, pont ki tudtam az egyik lehajtó slisszanni a lendülettől. Indítóztam de semmi, csak teker. Pár perc várakozás után simán beindult mintha semmi baja sem lenne. Haza értem vele. Este mikor újra indultam volna megint csak teker az önindító de semmi. Kiolvastam a hibakódot (P 0150) . Az előzmény még, ha össze függés nincs is a télen dobált egy P0409-es hibát az EGR miatt. Valaki találkozott már a fenti hibával ? Köszönöm a válaszokat.
 15. Sziasztok! A műszerfali vízhőfok mutató padlón van egy ideje. A mutató ki sem tér alap állásból. A thermosztát melletti jeladó gombát kicseréltem ,de a helyzet változatlan. Van valakinek ötlete merre tovább? Van ennek valahol biztositékja? Az Ecu kap valahonnan jelet mert kiolvastam Elm327-el és ott van hőmérséklet érték.
×