Jump to content
 • entries
  87
 • comments
  9
 • views
  231,468

Felhívás!

Sign in to follow this  
forumadmin

580 views

Sziasztok!

@karesz1978 klubtagunk szeretné megkérni  a Veszprém megyei Opeles barátainkat  egy kis adománygyűjtésre! Egy ajkai menhelynek kalapoznak, akik nagyon sok árva kutyuson segítettek már. Legutoljára a BMW-sek gyűjtöttek össze 1,5 tonna eleséget, pokrócot és egyéb adományt. Szerintem mi opelosok többen vagyunk, mutassuk meg hogy mi is nagy összefogásra vagyunk képesek!  

https://www.facebook.com/events/1352480774849426/

 

Hálásan köszönjük az árva kutyusok nevében!
Köszönettel: Károly

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Blog Entries

 • Images

 • Posts

  • Nem lesz több alkalom! Ebből biztos nem! Majdnem éjjel 1-kor értem haza. Szerszám nélkül ez nem gyerekjáték, pláne ha korlátozva vagy a mozgásban, hiszen az autót szétbontottam, az egész pincét meg nem tudtam berakni az autóba, és úgy menni garázsba, ahol áram nincs, munkapad nincs, satu ilyesmi nincs. Innentől kezdve fullon lévő tőkékkel, újabb és újabb " szerszám " gyártással akkus fúróval, néhány lemezdarabbal, néhány menetfúróval, nem annyira happy. 3 mp. alatt? Hát irigyellek. Volt ami 3 óra alatt ment be. Az utólsó 3 himba du. 5-től, éjjel kb. 11:40-ig!!!! Ekkor már végleg kiborultam, de muszáj volt megcsinálni, úgy nem maradhatott ott. Utána csak imátkoztam, hogy az össze vissza tekergetett főtengely, és az össze vissza tekergetett vez. tengely jó legyen, mert hiába van jelen, ugye míg a vez, tengely 1-et fordul, addig a főtengely nem. De úgy néz ki rendben van.  
  • Hidd el, az 5X alkalom után már rohadt gyorsan fog menni. Most amikor kicseréltem a tőkéket, ha nem ejtettem be a kupakot volt olyan himba amit 3 másodperc alatt tettem vissza.  Majd belejössz. De tényleg van úgy hogy eggyel szívok negyed órát. 
  • Végül nem gyújtottam fel, de szó szerint egy hajszálon múlt. Egész nap csak ezt a sz...t csináltam, hogy kicseréljem a tengelyt. ( majd dobok fel képet mindkettőről ) Hogy ilyenkor minden összejön, az hihetetlen! Leginkább az volt a gond hogy nem volt megfeleő szerszám. Faragtam így-úgy de sehogysem volt jó. Mivel a tőkék tele voltak, így alapból hátrányos helyzetből indultam. Ami szerszámmal kiszedtem az összes himbát az végül megadta magát, onnan indult a kálvária. És persze a szelep kupak is mindíg sz..r helyre esett, nem volt elég hogy a himbával copok. Persze a lámpámnak, és a telefonomnak is le kellett merülnie, ezzel extázva a napomat, hogy szereljek sötétben.  Nem kevés anyázás után, végül éjjel 1-kor beindítottam. Megígértem óttókámnak, a sok szopatásért cserébe kegyetlenül meghajtom. Elkentem a szája szélét idegből.... Cserélem az injektorokat híddal együtt holnap illetve ma az XE cuccaira, és kezdek keresni ha jól emlékszem 1.5 Daewoo injektorokat írtál.  Másrészről: belső világításom nincs ha kihúzom a világítás kapcsolót, és ez sajnos a riasztóra is hatással van. Most hogy elindítottam, már a műszerfal sem világít ha a lámpát felkapcsolom. A légzsák visszajelző is folyamatosan világít, még valami nem kerek. Ajtónyitásra van belső világítás, és a kapcsoló csatiját biztos jól forrasztottam össze. 
  • Himbát törölgesd meg, hogy ne csússzon, motort forgasd kicsit odébb, aztán egyszer csak sikerülni fog. Nem azért, mert most nem jó helyen van, csak lehet úgy szereti. Annál több melód van benne, minthogy 1 perc alatt vége legyen...
  • Maximum 2 óra, és felgyújtom a kocsit! Ez nem vicc. A f...om tele van ezzel a himbával, hogy ku...a 3 db-ot nem tudok egy istennek sem visszaeakni. Kézzel nem tudom lenyomni a rugót hogy a himba beférjen. Lehetetlen. Ami volt eszközöm megadta magát, 2 órája próbálok más megoldást. Nincs. Utolsó esélye. Ha nem megy össze, benzint kap!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.