Jump to content
OPEL FÓRUM

Opeles Összefogás 2018

Sign in to follow this  
forumadmin

790 views

A siker alapja a közösség! Fogjunk össze egy jó ügy érdekében! A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete idén is megrendezi az Opeles Összefogás elnevezésű karácsonyi adománygyűjtő akcióját.

Előzmények

A gyűjtőakció 2018-as  kedvezményezettje a Szent László Kórház-Rendelőintézet Gyermekinfektológiai Osztálya. Adományainkkal szebbé varázsolhatjuk az ott kezelt gyermekek karácsonyát és könnyebbé tehetjük számukra és a velük ott tartózkodó szüleik számára az intézményben eltöltött napokat. Kérünk benneteket, hogy adományaitokkal csatlakozzatok hozzánk! Országos adománygyűjtő hálózatot hoztunk létre, hogy az ország minden pontjáról tudjuk fogadni a felajánlásokat. Az adománygyűjtés menetéről, friss hírekről folyamatosan tájékoztatást adunk. A beérkezett adományokat ünnepélyes keretek közt adjuk át a kórház részére. Az adományok jellege: Csak tárgyi jellegű adományokat várunk!
Web: http://opelclub.hu/osszefogas/
FB event: https://www.facebook.com/events/283520795604236/
Fórum: 

 

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

A gyűjtés DECEMBER 17-ig tart. Gyűjtőpontjaink eddig a napig tudnak fogadni adományokat.

Az átadás várhatóan december 21-én fog megtörténni.

Az eseménynél leírt eszközlista az alábbiakkal bővül:

 • műanyag, sterilizálható cumisüveg szopókával (cumival)
 • nyitható, lemosható kempingágy a szülők részére
 • melegítő párna (pl. meggymaggal töltött)
 • tátika szennyes tároló, min 60 literes
 • minibárszerű-méretű kis hűtőgép
 • kisméretű mikrohullámú készülék
 • játékok, mesekönyvek, stb (tisztítható, fertőtleníthető. használt játék esetén tisztítottat és jó állapotút fogadunk be)
 • babaápolási szerek (fürdető, sampon, popsikrém, olaj, fogkefe, fogkrém, olló, fésű stb.)
 • pelenka (textil és eldobható is. minden méretben)
 • digitális lázmérő
 • előke
 • gyermek evőeszközök (műanyag)
 • gyermek és felnőtt ágynemű (pléd, párna, lepedő, takaró stb.)
 • papírzsebkendő, papírtörlő, toalettpapír
 • baba- és gyerekruhák (minden méret. használt ruha esetén tisztítottat és jó minőségűt fogadunk be)

A kórházi körülményekre tekintettel ezek közül csak újakat tud az intézmény befogadni. Bármilyen játékot szívesen fogadunk, de az infektológiai profil miatt elsősorban mosható (fertőtleníthető) játékokat szeretnénk. 

Ha adomány ötleted van, de nem vagy benne biztos, hogy megfelelő vedd fel velünk a kapcsolatot! opelklub[kukac]opelklub.hu vagy MOTE FB oldal, üzenet. 
http://opelclub.hu/osszefogas/gyujtopontok.html

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Blog Entries

 • Images

 • Posts

  • Ha valakinek nehezen megy vagy egyáltalán nem mozdul a hátsó ablaktörlője, itt van egy leírás a hiba okáról és javításáról: Bedöglött az ablaktörlő
  • Általában a webáruházaknál lehet kérdezni vásárlás előtt, vesd fel nekik a problémát, add meg a jelenlegi méreteket, valószinűleg volt már ilyen esetük hiszen nem egy ritka autóról van szó. 
  • Szevasztok! Már írtam ide pár hete egy hűtő problémával kapcsolatban, pusztán kételyeim támadtak a méretek ügyében. Ez volt a probléma: Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, tőletek hűtő ügyben. Ami adott: Opel Astra 1.4 Z14XEP, 2009-es gyártmány (T98, F69)  Hűtőt kellene cserélem rajta, és az a bajom, hogy sem a Bárdiban sem az Unixban nem tudtak háromszori cserével sem, megfelelő alkatrészt adni.  Vagy a méretekkel volt a gond, vagy a kiegyenlítőhöz menő "csöcs" nem 45 fokos állású volt, hanem tök egyenes. Mindig volt valami gáz.  A bajom az az, hogy nem látszik a pontos,  még autóban levő cserélendő hűtő cikkszáma (csak valami PA-s szöveg számokkal, de az tuti nem a cikkszáma). Most ott tartunk, hogy gyári hűtő kellene. Egy a baj, 10 db gyári hűtő cikkszámát hasonlítottam össze a bárdis referenciákkal. Egyik sem stimmelt, többet el is hoztam mert azt hittem jó lesz... Mit tanácsoltok? Fényképem van róla, csak a pontos mm-es adatokat nem tudom. Bontott alkatrész?   Köszönöm! Ami eddig történt, az az, hogy astra1 nevezetű fórumlakó volt olyan kedves és mindkettő hűtő cikkszámát megadta, amit ezúton is köszönök neki. Amiért elbizonytalanodtam: Megnéztem a cikkszám alapján a méreteket és hozzá mértem a klímahűtőhöz amihez bontás nélkül hozzáférek, és a méretekben centis eltérések voltak. Viszont a gyári cikkszám referenciáiként jelöli hozzá minden katalógus a valeot is meg a nissent is. Szerintetek rendeljem meg őket? Maximum csere garancia lesz a végén?   Köszi!  
  • Sziasztok . Nemrég vettem egy 2004-es GTS c vectrát . 2.2 Y2DTR autómata . Problémám a következő lenne . Jelenség : Random módon bevillan az olaj lámpa pirosan . Mértem olaj nyomást , alapjáraton meleg motornál 2 bár , padló gázon 5.5 bár . Cseréltem a biztonság kedvéért olaj gombát . Ez után is csinálta . Mentem tovább lekötöttem az olaj gombát és a kábelt letesteltem. Ekkor folyamatosan világit a lámpa , ez idáig jó . visszadugás után gyújtásnál világít , beindítás után elalszik majd gáz adás után random módon villog . Ekkor lehúztam az olaj gomba csatiját és gyújtást adtam , ekkor világít a lámpa és beindítás után elalszik majd gáz adásnál megint random módon villog . Ekkor lekötöttem az olaj hőmérséklet jeladót és az olaj szint jelzőt és ugyan ez a jelenség . Bármit teszek ez a fránya kanna villog . Valaki esetleg tudja , hogy az olaj gomba mire van rákötve ? can-bus vagy esetleg cim modul a motortérben vagy motorvezérlő ? Kérlek ha  valaki tud segítsen  Köszi
  • Igazából nem is a lopás dühített fel, csak a szöveg, hogy tradicionális családi vállalkozás, bla bla bla, aztán nem tudnak egy képet lőni a saját munkáról? Ha illusztrációnak használták volna fel az megint más, ( hiszen én is szoktam a neten talált képeket felhasználni ilyen célra) csak itt úgy állítják be, mintha ők csinálták volna a csövet is meg a szerelést is. 
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.