Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Hi all!

Tegnap délután mentem dolgozni és előtte betértem pár boltba nőnapi ajándékot venni, addig nem is volt gebasz. Amikor megyek már a gyár felé és kiraktam üresbe akkor jött a csecsre szaladás ;) a kuplung pedál bennt maradt. Szerencsém volt mivel a gyár külső parkolója előtt történt és még be bírtam parkolni. Kinyitom a mocitetőt de semmi különös. visszaülök és akkor látom, hogy a bowden végén lévő kampó, ami a pedálba akad be annak egy darabja a szőnyegen van ;) . Ez a kuplung bowden már volt csrélve 1 éve mivel a gyárin a rezgéscsillapító tönkrement, és ez utángyártott volt. Na lehet megint szopnom vele mire befűzöm :) .

Megkérdeztem Csergőéket és ott a gyári kb. 9000 az utángyártott gyári beszállító kb. 3500Ft. Ma úgy nézki megyek pestre és megveszem a vezérlő szettet is.

Akkor már Gabival is lebonyolítom a Meta olaj bizniszt is ha elküldi (vagy más) nekem a számát privátban.

Milyen pasztát ajánlotok szelep ill. olajdekni tömítés felragasztásához?

Elküldve

Mi van itt meghalt mindenki? ;)

Na megvettem a bowdent és még pár cuccot mint pl. olajszűrő, szelepfedél és karter tömítés és tömítőpaszta is. Ez került tagságival 12 pénzbe, már megérte a tagsági ;)

Gabi!

Köszi szépen megtaláltuk a boltot és megvettem az olajat, igaz 16:45 után értünk oda mert belekrültünk a csúcsba és a Hungárián rostokoltunk fél órát :)

Nem tudja valaki kié az a piros fehér GSI16V? Ott állt a boltnál és a Hungáriáról a Kerepesire hajtott.

Elküldve

Ma "csak" 4 gsit láttam tíz perc alatt, meg én ültem az enyémben. És nem is este volt, hanem kora délután. Egész érdekes volt. Kettő fekete, egy piros, egy fehér. Mindez hungária krt.

Elküldve
Gabi!

Köszi szépen megtaláltuk a boltot és megvettem az olajat, igaz 16:45 után értünk oda mert belekrültünk a csúcsba és a Hungárián rostokoltunk fél órát :)

Ha a metabondos helyről van szó, akkor nem sokkal kerültük el egymást. Én 16:55-re értem oda.

Elküldve

Coupé az az éndzsöláj naggyon pöpec liveban

Sonique autód kár hogy vizes volt meg sötét a parkolóban, napfénynél biztos jobban látszanak a dolgok. De qrvajó volt igy is.

Elküldve
Ha a metabondos helyről van szó, akkor nem sokkal kerültük el egymást. Én 16:55-re értem oda.

Na pech, kb. akkor jöttünk el egy feket A3 pdtdi-vel, 3-an voltunk.

Beraktam volna a bowdent, be is raktam de rövid lett, Á nem voltam ideges. Rövidebb volt 10cm el mint a gyári. Teló Csergő, és kiderült rosszat adtak ki a raktárból. Kedd ismét Pest és vehetek újjat ;) Szerinterm ez Corsáé lehet, sajnos nem veszik vissza de majd eladom. Addig visszaraktam a az eredeti gyárit (még jó hogy anno elraktam).

Gyerekek kuplung bowden cserét vállalok már nagyon benne vook :) ;)

Elküldve

Beraktam volna a bowdent, be is raktam de rövid lett, Á nem voltam ideges. Rövidebb volt 10cm el mint a gyári. Teló Csergő, és kiderült rosszat adtak ki a raktárból. Kedd ismét Pest és vehetek újjat ;) Szerinterm ez Corsáé lehet, sajnos nem veszik vissza de majd eladom. Addig visszaraktam a az eredeti gyárit (még jó hogy anno elraktam).

Gyerekek kuplung bowden cserét vállalok már nagyon benne vook :) ;)

Én még csak egyszer csináltam ;)

Elküldve
nekemsenem

elég gagyi, hogy láthatóan 3 részből áll az átmenet :)

Biztos elsírnád magad ha ilyen gagyi kocsiból kellene kiszálnod ;)

Mellesleg szerintem Zoli kocsija is így fog kinézni, ha benne lesz a LET és szép csendben kezd majd elkenődni a festék ;)

Elküldve
Tényleg!

Írhatnál a képekhez egy kis kommentet és Hemi feltenné a magazin oldalra mint technikai cikket. ;)

Vagy akár én.... :)

Bár én csak a gsi.opelclubra tudom.

Elküldve

Előttem 3-an jöttek ki, akkor valószínű ti voltatok, de azt nem néztem mibe szálltatok be. Még meg is kerültük egymást. :) Én odébb parkoltam.

Elküldve
Laci!

Annyi képet csináltál már, hogy felérsz egy Így csináld-al, sőt te többet is csináltál.

Köszönjük szépen :)

Bevallom pont ezért csinálgatom.. amit én,arról photo... hátha vki másnak is kell.. sajna csak igy képtárba, mert a webhez nem értek ;) de ami késik, nem múlik ;)

Tényleg!

Írhatnál a képekhez egy kis kommentet és Hemi feltenné a magazin oldalra mint technikai cikket. ;)

Vannak.. a képek alatt. (igaz nem mindenhol)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.