warwolf Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Ja ja Na bázzz! :) S, mi lett a GSi-vel???? Meg miért, meg ilyenek..................
Albert Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Lemostam szépen a GSit, remélem holnapra felszárad ez a takony és ragyogó napsütésben fog csillogni a verdám. Azt csinálta mostanában, hogy mintha fogott volna a fék kicsit balelöl. Na itthon leszedtem a kereket rakpart után, és megnézegettem a dolgot öcsivel, és hálistennek csak az a porvédő lemez ért bele a féktárcsába, annak volt kretén hangja. Visszahajlitgattam, remélem tényleg csak ennyi volt a baj. Viszont ami gatter, hogy bele van szakadva a féktárcsa tartó csavarka a lukába, és el tud forogni a tárcsa a féltengelyen ha nincsenek benne a kerékcsavarok. Az elsölökösömbe meg bele van irva hogy GM, nem értem miért áll el kétoldalt :) Reggel ujra work suxx ;)
warwolf Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Viszont ami gatter, hogy bele van szakadva a féktárcsa tartó csavarka a lukába, és el tud forogni a tárcsa a féltengelyen ha nincsenek benne a kerékcsavarok. Nincs jelentősége, a kerékcsavarok helyen tartják.
Stock16v Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nem kell máskik gumit venni.Elöl a 7.5 széles felnin 205/45R16 van hátul ami még lehet egy nyarat elmegy a 9 széles felnin 215/40R16 van.Tehát azok a gumik vannak fent amit sonique mondott,elöl a abszolut nem ért bele eddig. Na most megnéztem okával a képeket! És nem is tudom mit néztem korábban mert tényleg frankón állnak a gumik az autón! :) Akkor nem is szélesítesz?
Albert Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nincs jelentősége, a kerékcsavarok helyen tartják. Jaja csak az a kellemetlen, hogy amikor felrakom a kereket elfordul a tárcsa a féltengelyen, és szivás van a kerékcsavarral.
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Na most megnéztem okával a képeket! És nem is tudom mit néztem korábban mert tényleg frankón állnak a gumik az autón! ;) Akkor nem is szélesítesz? Köszönöm :) Mivel marad a hátulja ilyen magas ezért 1cm-t elég szélesíteni,mivel csak a perem ér bele a gumiba.Holnap ha lesz időm elmegyek beszélni a lakatosommmal.Kiváncsi vagyok mit mond rá ;) Jó lenne ha ő is megtudná csinálni akkor olcsó lenne,csak sajnos ilyen tuningolásokban nincs otthon. Talán elöl jobban mutatna a 195 ös gumi az jobban feszülne a felnin,de azt már nem a pesti utakra találták ki.
iqbéla Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Lemostam szépen a GSit, remélem holnapra felszárad ez a takony és ragyogó napsütésben fog csillogni a verdám. Azt csinálta mostanában, hogy mintha fogott volna a fék kicsit balelöl. Na itthon leszedtem a kereket rakpart után, és megnézegettem a dolgot öcsivel, és hálistennek csak az a porvédő lemez ért bele a féktárcsába, annak volt kretén hangja. Visszahajlitgattam, remélem tényleg csak ennyi volt a baj. Viszont ami gatter, hogy bele van szakadva a féktárcsa tartó csavarka a lukába, és el tud forogni a tárcsa a féltengelyen ha nincsenek benne a kerékcsavarok. Az elsölökösömbe meg bele van irva hogy GM, nem értem miért áll el kétoldalt :) Reggel ujra work suxx ;) Lökhárítód szétállhat, mert a) trehányul javították a lökhárítót b ) trehányul javították a karosszériát c) mindkettő. Fékporvédő lemezzel nekem is volt problémám, ha fékeztem egy-két nagyobbat, utána egy darabig beleért, és vicces hangja volt. Gumit kéne vennem........ Reggelé újra egyetem, suxxxx.......
gsi.tamás Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Na bázzz! :) S, mi lett a GSi-vel???? Meg miért, meg ilyenek.................. Rattesid Dénes nevű szellem fórumozó klubtag vette meg. Eladtam mert nem szerettem volna még 4-5 kilót rákölteni a további tuningra, hogy tetszen (lámpa + xenon, kárpit, 16-os felni + guma, + más fényezés). Másrészről öreg a mostani munkámhoz, hogy ennyi km-et tegyek bele. Áprilisban csak 3 kiállításra megyek dojcslandba (Car&Sound,Cult Society, Tuning World Bodensee). Ilyen utaknál számít a kényelem amit a sárga KONI-k nem igazán adnak meg. Persze a fogyasztás sem mindeggy. Meg hát lassan családalapítás is lesz és nem lehet a kölök mózeskosarát betuszkolni 3 ajtós autóba. Szóval ezek játszottak közre. A GSI remélem jó kezekben lesz biztos bizonyos helyzetben visszasírom bár a bimmer eddig nagyon tetszik. Viszont ha lenne saját garage + lett volna külön befizető a lízingre megtartom akár hobbinak akár az Évinek.
Tom Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Felraktam a kerékőrt.Köszi Tom.Áprilisban veszek egyett és akkor visszaadom. Nincsmit. Bőven ráér, nekem igen csak odébb van a felni projekt... :) Egyébként a betétlap szeritnem jobb, ha tudod ismerőshöz vinni, akkor még szeritnem a hátsó ajtót is megcsinálja és annyit ír rá, hogy lökös javítás és fényezés. Árban ugyan ott van, mintha betolnád egy opel márkaszervízbe.
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 coupe naaaajoon állat lett a gép :) Köszönöm! Felrakod majd valahova a szombati képeket,amiket szegeden csináltál?
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nem kell máskik gumit venni.Elöl a 7.5 széles felnin 205/45R16 van hátul ami még lehet egy nyarat elmegy a 9 széles felnin 215/40R16 van.Tehát azok a gumik vannak fent amit sonique mondott,elöl a abszolut nem ért bele eddig. jol megnezted latom az elsö gumit ugyanis az 205/50 es és az nem jo antinak azért is volt az jo mert az a vectra mérete és a digit orához pont jo de az astrára egyébként nagy
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 jol megnezted latom az elsö gumit ugyanis az 205/50 es és az nem jo antinak azért is volt az jo mert az a vectra mérete és a digit orához pont jo de az astrára egyébként nagy Miútán írtad hogy nagyobb a gumi elöl,lementem a parkóloba és megnéztem.Tényleg 205/45ös.Ráadásul lejebb van az eleje mert sokkal többször leér.
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Felraktam a kerékőrt.Köszi Tom.Áprilisban veszek egyett és akkor visszaadom.Most ment el a csaj aki nekem jött,meggondolta magát és inkább lapot adott.Erőssen gondolkodom hogy be se vigyen,egy lökhárító fényezésre nem kapnék semmit se.Pláne hogy az elöző sérülés ami még a bazsnál történt se volt vissza javítva.Jobban örültem volna ha inkább add egy húszast. hat te teljesen hülye vagy ingyen pénz nem kell :) akármennyi is adjak csak azért mert neked jöttek
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 hat te teljesen hülye vagy ingyen pénz nem kell :) akármennyi is adjak csak azért mert neked jöttek Örülhetek ha kapok egy 20ast ;) De már átértékeltem,elviszem.Sajnos az a baj hogy több vele a kavarás mint amennyit kapok érte.
MOR16V Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Köszönöm! Felrakod majd valahova a szombati képeket,amiket szegeden csináltál? én tettem képeket Szegedről a képek és linkek gyűjt. topicba
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 én tettem képeket Szegedről a képek és linkek gyűjt. topicba Köszönöm :) ;)
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 @coupe nem fényképezted le az elsö gumit mert én ugy emléxem az /50e s
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 @coupe nem fényképezted le az elsö gumit mert én ugy emléxem az /50e s Nem fényképeztem le,de holnap megteszem :) Szerintem te arra emlékszel hogy Anti azzal vette a felnit.
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nem fényképeztem le,de holnap megteszem :) Szerintem te arra emlékszel hogy Anti azzal vette a felnit. nem az anti 194/45R16 al vette és a hernadtol hoztuk el a mostani falkent ami 205/50 és a régiböl ami megmaradt 1 db 194/45R16 Conti pedig most az én potkerekem szerintem jo a memoriám ;) ha megsem akkor el kell kezdenem gyogyszert szednem ;) ;)
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 no neztem én is felnit magamnak :) nem rosszak de én mostanság szerintem nem cserélek felnit ;)
Sonique Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 ha Bazs erre jarna itt egy kép neki :) követendö példa gyanánt
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Elküldve Március27, 2006 Coupe! Szépek lettek a kerekek... :) Hogy mekkora is az első már én sem tudom, mert megkevertetek, de 99%-k hogy /50-es...
Tom Elküldve Március27, 2006 Elküldve Március27, 2006 ha Bazs erre jarna itt egy kép neki :) követendö példa gyanánt http://img.photobucket.com/albums/v342/and...onny2004011.jpg Szerintem ezzel már elkéstél... ;)
Recommended Posts