Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
MS,

Ma vagy túl sokat ittál, vagy túl keveset asszem :rolleyes: ;) ;)

Hát, szeliden megint legurult az éves mennyiség 90%-a, de valahogy inkább túl pihentnek érzem magam ma. :lol:

Elküldve
Hát, szeliden megint legurult az éves mennyiség 90%-a, de valahogy inkább túl pihentnek érzem magam ma. ;)

Nem mondod, hogy BW-re csak 10 százalék maradt ? :rolleyes:

Mivé lesz ez a világ így ? ;) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Nem mondod, hogy BW-re csak 10 százalék maradt ? :rolleyes:

Mivé lesz ez a világ így ? ;) :lol: :lol: :lol:

Azért oda is maradtt sztem! ;)

Elküldve
Az lehet :rolleyes:

De ezen kérdés inkább költői volt, mint realisztikus :lol: :lol: B) :D

Most pörög Píísta , de majd mikor jönn le a cuccról szarabb lessz neki! ;) ;) :lol:

Elküldve

hát szó mi szó, nem vok egy nagy alkohol pusztító, ami a szervezetemet illeti.

Melóban annál többet pusztítunk/pusztítottunk el idén, és nem a szervezetünkben.

BW-re egyelőre a lejutás a fő kérdés, mert már Puskin is megmondta, hogy minden az anyegin múlik, és szeretném, ha Ildi is jönne, de ő nem sátorozik. Faház meg az útiköltséggel együtt már necces, no meg el is fogytak... nah, szal ez a jövő zenéje, ami 1 hónapon belül kiderül.

az év buliját nem szeretném kihagyni.

Elküldve
Jah és persze ha lejutunk, akkor ismét el lehet pusztítani akár 200%-ot is, ha bírom.

De Gelkoval többé akkor sem iszom egyszerre. :lol:

Besegítek , bár nemtudom Gelko mennyire örökölte e muslinca géneket! :rolleyes: ;) ;)

Elküldve
Asszem maradok a csajoknál :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol:

Én amit írtam a kötöszködésre értettem B) Ha tudtam volna hogy így veszed másképp fogalmazok :lol:

Elküldve

SárgaZoli keresett múltkor rugóba tehető gumibakot,az végül megoldódott ? Egyik cimbi is így járt h sok lett az ültetés és neki kéne....

Elküldve
SárgaZoli keresett múltkor rugóba tehető gumibakot,az végül megoldódott ? Egyik cimbi is így járt h sok lett az ültetés és neki kéne....

Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.