aga Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Sziasztok Én is családapa vagyok. Nekem is egy 300as van benne, de szeretnék egy gyári CD-st. Nem tudom, hogy csak ki kell cserélni és kész, vagy madzagolni is kell a dolgot. Aki tudja írja meg. Ha valaki tud egy ilyet nem sok pénzért, megköszönném ha szólna. Vagy van valakinek valami használható ötlete, kevés bontással? Nem akarok semmi extra dolgot, csak CD-t halgatni. KÖSZI AGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitta Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Sziasztok! Bár lehet naiv a kérdésem, de elég friss Astra tulaj vagyok, a kicsikében egy CAR 400-as van, van arra lehetőség, hogy ehhez CD-t csatlakoztassunk, például egy CD-tárat tudna kezelni? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Sziasztok Én is családapa vagyok. Nekem is egy 300as van benne, de szeretnék egy gyári CD-st. Nem tudom, hogy csak ki kell cserélni és kész, vagy madzagolni is kell a dolgot. Aki tudja írja meg. Ha valaki tud egy ilyet nem sok pénzért, megköszönném ha szólna. Vagy van valakinek valami használható ötlete, kevés bontással? Nem akarok semmi extra dolgot, csak CD-t halgatni. KÖSZI AGA Hello Aga! A rádiócsere nem bonyolult, kiveszed a régit, lehúzod a csatikat, az újat meg berakod. Ha nem lett előzőleg vmiért szétbontva akkor nem kell semmi egyebet csinálni. Lehet kapni kazetta adaptert, akkor egy discmannel lehet CD-t hallgatni, ezekről viszont nincs tapasztalatom hogy mennyire működnek jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Köszi utána járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radioman Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Sziasztok! Add: Nem vmi jól szólnak. Se alja, se teteje. Mondjuk ez nagyban függ a magnós rész állapotától. Aga: A gyári CD berakásához valóban nem kell semmi más, de ha nem gyárit akarsz berakni, akkor előfordulhat, hogy az ISO csatlakozóban meg kell fordítani a gyújtás+ -t, meg az állandó+-t. Nekem CLARION-nál meg kellett fordítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Sziasztok Azt hiszem ezt inkább szakemberre bízom. Azért köszi a tanácsot. Valakinek nincs valami használt CD- játcója eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MeliZoli Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 Sziasztok Egy olyan kérdésem lenne, hogy mely márkák képesek együtmüködni a gyári kijelzővel, illetve a multi kormánnyal? Azt tudom, hogy a Kenwood és az Alpine vezérli a kijelzőt, de a kormánnyal mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Findzs Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Helloka Nekem Kenwood cd van benne de nem vezérli a kijelzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 SZiasztok! bocsika, hoyg csak igy belepofátlankodok, de csak annyi,hogy IGEN a hátsó magassugárzó is hasonlo ,mint az elsö, azaz nyugodtan bele tudod tenni. Én már raktam be. Viszont a hátsó mély, az kisebb,mint az elsö.. A VDO honlapján találsz olyan magnókat,amik hazsnálják az OPEL kijelzöjét, van MP3asban is.. Kérdésem az lenne, hogy valaki épitett már be fapados G astrába gyári központi zárat? MErt elektromos ablakemelöt már tettem be... lacbp@hotmail.com MSN en, megtalálható vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Kérdésem az lenne, hogy valaki épitett már be fapados G astrába gyári központi zárat? Nekünk már volt szerencsénk hozzá, elég spéci dolog, de megoldható. Viszont a kínai olcsóközpontizárszett-ek felejtősek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 CDR 500 gyárin van RCA preout kimenet ? kiszedni még nem tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
cszoli Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 rákerestem a német Astra-G fórumban, ott azt írják, nincs előerősítő-kimenet rajta, ezért csak jelszint-átalakítóval megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 köszi ez a jelátalakító hogy néz ki, hol lehet hozzájutni ? nem egészen értem, de itt impedanciát kell illeszteni, ergo minőség nem túl jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 ez a jelátalakító hogy néz ki, hol lehet hozzájutni ? nem egészen értem, de itt impedanciát kell illeszteni, ergo minőség nem túl jó A minőség romlása ott kezdődik, hogy amit a végfok IC nem kis torzítással felerősít, azt az említett jelátalakító "visszagyengíti" az erősítés előtti szintre. Persze, a torzítás marad. Én azon csodálkozok, hogy ennyi ember nem tud élni a gyári kijelző nélkül... Egyébként kaphatók adapterek, amikkel kormányról lehet vezérelni az 'aftermarket' fejeket, de szerintem kevesen szeretnék kifizetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a CAR400 előlapja használható-e a CDR500-hoz? Esetleg nincs valakinek ilyen előlapja egy próba erejéig (2 percre)? Köszi Üdv: koco Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Nem tudja valaki, hogy a CAR400 előlapja használható-e a CDR500-hoz? Esetleg nincs valakinek ilyen előlapja egy próba erejéig (2 percre)? Elvileg igen. Pont egy ilyen próba előtt állok, ha tudsz várni hétvégéig, akkor meg tom mondani. Esetleg majd küldj rám egy PÜ-t, nehogy elfelejtsem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 A minőség romlása ott kezdődik, hogy amit a végfok IC nem kis torzítással felerősít, azt az említett jelátalakító "visszagyengíti" az erősítés előtti szintre. Persze, a torzítás marad. Én azon csodálkozok, hogy ennyi ember nem tud élni a gyári kijelző nélkül... Egyébként kaphatók adapterek, amikkel kormányról lehet vezérelni az 'aftermarket' fejeket, de szerintem kevesen szeretnék kifizetni... igazad van végülis, de mivel az autó nem az enyém, valamint lakótelepen lakom, inkább a gyári fej maradjon a helyén, a többi cucc úgysem látszik van már tapasztalatom arról, mikor eltűnik a CD fej az autóból de lehet hogy megbuherálom / ugrik a gari Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 igazad van végülis, de mivel az autó nem az enyém, valamint lakótelepen lakom, inkább a gyári fej maradjon a helyén, a többi cucc úgysem látszik van már tapasztalatom arról, mikor eltűnik a CD fej az autóból de lehet hogy megbuherálom / ugrik a gari Ismerős helyzet, csak nekem nem autóból tűnt el, hanem garázsból, és nem egy, hanem tizenkettő... De van még megoldás! Cserélt fej elé takarólap, a gyári magnó képével! Sötétben bejön... Jobbak megcsinálhatják magnóelőlapból is. :) De komolyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bdani Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Helló Mindenki. Én gyári 4 lemezes Philips cd váltóba keresek magazint. Előre is köszi minden segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Szasztok, most vettem egyetlen kis drágaságomat (G Astra), szép és jó, csak nem volt hozzá muzsika, A kérédesem az hogy hova lehet beszerelni a hangszorókat, és hogy lehetet lebontani a kocsit, hogy bekábelezzem és berakjam a hangszorót és egyáltalán meg lehet ezt csinálni egy halandó hétköznapi embernek is? vagy űrhajó vizsga kell hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 Szasztok, most vettem egyetlen kis drágaságomat (G Astra), szép és jó, csak nem volt hozzá muzsika, A kérédesem az hogy hova lehet beszerelni a hangszorókat, és hogy lehetet lebontani a kocsit, hogy bekábelezzem és berakjam a hangszorót és egyáltalán meg lehet ezt csinálni egy halandó hétköznapi embernek is? vagy űrhajó vizsga kell hozzá? :D új autót vettél? azt tudom, hogy neked új, de új nagyon az autó?? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 jaja :) 4 Km volt benne (bár most raktam bele 120-at) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 jaja :D 4 Km volt benne (bár most raktam bele 120-at) Gratla!! Jó dolog lehet beleülni egy uj szekérbe :) első ajtókba alul van 2 db hangszoro. a magas be van vezetékezve. A hátsó ajtókba nincs semmise. és a vezeték is csak a B oszlopig van behuzva. ha nem értesz hozzá, akkor szerintem ne nyulj hozzá. bizd "szakemberre". ne tedd tönkre az első héten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember22, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2004 csak az elég sok pénz:( és azért egy kis múszaki érzékem is van, csak kocsit nem csináltam még és félek elvinni bárhova mert azok leszarják, csak le tudják húzni a másikat, semmi más nem számít nekik:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
agocsp Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Hi! Akit érdekel: van egy CAR400-am eladó. Árat kitaláljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts