autastra Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Kicsit... :P Nekem konkrétan 3000-ig SEMMIT nem csinál, akárhogy padlózom. De 3000 után... :D :D ;) . igen , az én autóm is csak szenved 3000-ig( főleg klímával ) , aztán megugrik hirtelen B)
Vauxhall_Astra Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 gyanitom nincs meg a kód hozzá,,,esetleg autohifi műhely tud segíteni...néhány db ezresért kikódolják de vanhozzá 4 jegyű kódom csak aztnemtudom hogyan kell beírni neki :D és azt írja ki hogy SAFE oszt ennyi :P :D
opel16v Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 AS gomb nyomvatart (ha nem működik közben, akkor bekapcsolásnál), majd az 1-2-3-4 gombbal kell benyomkodni a kódot, annyiszor, ahányas számjegy van az adott helyiértéken. Utána AS gomb ismét.
Vauxhall_Astra Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 AS gomb nyomvatart (ha nem működik közben, akkor bekapcsolásnál), majd az 1-2-3-4 gombbal kell benyomkodni a kódot, annyiszor, ahányas számjegy van az adott helyiértéken. Utána AS gomb ismét. Okés mindjárt megnézem köszi :D
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 A nyomatékgörbét eltolod felfelé, azaz lent a nyomaték eltűnik kicsit, viszont feljebb érezhetően jobb lesz :D A lambda érték ettől ugyanúgy 1.00 köré van szabályozva. A károsanyag-emisszió értelemszerűen nő, hiszen a katalizátor nem köti meg a CH, CO és NO cuccokat. Ha etanolt is tankolok a benzin mellé, akkor a károsanyag-kibocsátás csökkenni fog?
opel16v Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Ha etanolt is tankolok a benzin mellé, akkor a károsanyag-kibocsátás csökkenni fog? Hajaj! :D
Alex75 Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Hajaj! :D Tehát, ha E85-öt használ vki, akkor felesleges a katalizátor? :D
opel16v Elküldve Május28, 2008 Elküldve Május28, 2008 Tehát, ha E85-öt használ vki, akkor felesleges a katalizátor? :D Azt nem mondtam. :D Ugyanis inkább csak a szénmonoxid és széndioxid csökken vele, a nitrogénoxid pl nem olyan számottevően. Legalábbis a totalcaros mérésből erre emléxem :P
Alex75 Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Azt nem mondtam. :D Ugyanis inkább csak a szénmonoxid és széndioxid csökken vele, a nitrogénoxid pl nem olyan számottevően. Legalábbis a totalcaros mérésből erre emléxem :P Értem... :D
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 egy kis segítség kellene azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehetne berakni egy gps autóstöltőjét, ha az 3A körüli értéket bír el, a szivargyújtón meg jön 16A?
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehetne berakni egy gps autóstöltőjét, ha az 3A körüli értéket bír el, a szivargyújtón meg jön 16A? ez helyesen úgy szól, hogy 3A-t vesz fel a töltő (max), és 16A-t vehetne fel (max) :D tehát semmi tennivaló, csak rádugod :D
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 ez helyesen úgy szól, hogy 3A-t vesz fel a töltő (max), és 16A-t vehetne fel (max) :P tehát semmi tennivaló, csak rádugod :D és szépen elfüstöl :D a gazdája kocsijában, egy OFF fiatban szépen megy, tehát nem a töltő a ludas
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 és szépen elfüstöl :D a gazdája kocsijában, egy OFF fiatban szépen megy, tehát nem a töltő a ludas mi füstöl el??
Crime78 Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 a töltőben lévő biztosíték De mitől, ha a gps töltője tegyük fel nem hibás? A 16A-s terhelhetőség nem azt jelenti, hogy azt át is "tolja" a szivargyújtócsatlakozó a töltőn. Azon természetesen csak annyi megy át, amennyit felvesz (amennyire szükség van, ez töltési fázistól is függ)!
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 a töltőben lévő biztosíték Akkor pedig a töltő szar, vagy ami rá van dugva...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 másik autóban ugyanúgy próbálva nem volt gond töltött is, a gps is rá volt dugva és működött
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 másik autóban ugyanúgy próbálva nem volt gond töltött is, a gps is rá volt dugva és működött Nézzetek feszültséget, mert lehet a másikban alacsonyabb volt, a tied meg már nem tolerálja. Illetve ellenőrizd a polaritást. Nem az áramerősséggel van gond, rossz helyen tapogatózol :D
Lbag Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 Igaz, hogy a számlapot cseréltem (fehérre), de az előző számlappal is ezt mutatta. Honnan tudod, hogy rossz az osztása? Volt már Neked C20NE motoros Astrád? az enyém is ugyanezt csinálja. állitolag tipushiba :D ,de attól jó!
FPepe Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 az enyém is ugyanezt csinálja. állitolag tipushiba :D ,de attól jó! Nem tipushiba, hanem 2féle osztású számlap létezik, csak ezt sokan nem tudják.
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 másik téma sikerült szereznem ablakemelőt, kábelestül, mindenestül csak az a bajom, hogy ilyen kerek csatlakozó, mint ami a kábelköteg végén van, az egész autóban nincs :D kerek, vagy 15-20 pines csati hogy tudom beaplikálni a gépbe?
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 az az ajtó átvezető csati lesz szerintem... :D a motortérben találtam egy ugyanilyet a kettő között viszont van majd 1 méter :D mi erre a megoldás? próbáljam megszerezni a kocsiból a többi madzagot is?
opel16v Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 a motortérben találtam egy ugyanilyet a kettő között viszont van majd 1 méter :D mi erre a megoldás? próbáljam megszerezni a kocsiból a többi madzagot is? mondj színeket, milyen vezetékek mennek a csatiba...
yooccoo Elküldve Június2, 2008 Elküldve Június2, 2008 mondj színeket, milyen vezetékek mennek a csatiba... ami nekem a motortérben van, vagy amit most vettem?
Recommended Posts