Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni?

Elvileg van ugyanilyen foglalattal halogén izzó is, de 800-100 körüli darabáron, ami szerintem eléggé horror. Ha kicseréled új izzókra, akkor jó lesz. Nekem is egyszerű égők vannak benne, és egyértelműen nem halvány, tökéletes.

Elküldve
Elvileg kellene, de ha utólagos akkor nem tuti.

kifutottam megnézni és van egy 12-es számra hallgató biztosíték, ha azt kiveszem nem működik gyújtással sem.

Elküldve

nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom.

Elküldve
kifutottam megnézni és van egy 12-es számra hallgató biztosíték, ha azt kiveszem nem működik gyújtással sem.

Tuti biztos, hogy ment gyújtás nélkül is? :lol: Nem lehet, hogy csak rosszul emlékszel?

Elküldve
Nagyon halvány a vlágítás a km orában ki lehet az izzókat erősebbre cserélni?

Csak egy buta kérdés: ugye a fényerő szabályozót próbáltad már tekergetni?

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :)

Szerk: Látom már megelőztek

Elküldve

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :) ;)

Ezt már én is kérdeztem tőle, de nem válaszolt. :lol:

Elküldve
nem tudom, hogy nem e valami felprogramozás kellene neki. Mert pl. amikor leveszem az akksi sarút és vissza rakom, utána ha hosszan megnyomom egyszer nem megy le automatikusan teljesen, de ha odacsíptetek pl. egy rongyot az üveg meg az ajtó közé utána már lemegy meg vissza is jön ha hosszan nyomom.

A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan?

Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam

Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy!

Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás

Elküldve
Tuti biztos, hogy ment gyújtás nélkül is? :lol: Nem lehet, hogy csak rosszul emlékszel?

Ezer százalék vagy még több is:) éjjelente még szépen ki is világította a kocsi belsejét:D ezért nem értem, hogy most mi lelte.

Elküldve
Ezt már én is kérdeztem tőle, de nem válaszolt. :)

Igen kicsit lassú voltam!

A kérdésemben a "buta" jelző természetesen nem neked vagy Dodoka-nak szólt! :lol:

Elküldve
A csavarhúzóval nem okozhattál zárlatot? A többi biztosíték rendben van biztosan?

Én ott (vagy a miatt) keresném a hibát amit legutóbb csináltam

Az akku saru utáni programozásra meg próbáld meg: le tekerni, majd nyomva tartani pár másodpercig, felfelé meg ugyanígy!

Renyókon meg Vw csoportokon valami hasonló módon működik a programozás

én is zárlatra gondolok, de akkor miért csak az szállt el, hogy gyújtás nélkül nem megy? volt 3 biztosíték ami ablakemelőhöz kapcsolódik de mind jók.

Elküldve

Nem kell semmi rongy, fullra fel kell húzatni, és pár mpig nyomvatartani a gombot.

Legalábbis így kellene neki működni.

Elküldve
én is zárlatra gondolok, de akkor miért csak az szállt el, hogy gyújtás nélkül nem megy? volt 3 biztosíték ami ablakemelőhöz kapcsolódik de mind jók.

Én megnézném a többit is (mondjuk mindet)

Elküldve
Nem kell semmi rongy, fullra fel kell húzatni, és pár mpig nyomvatartani a gombot.

Legalábbis így kellene neki működni.

akkor lehet nem vártam eleget :lol: na majd kipróbálom, de előtte legyen jó ez a le fel gyújtás nélkül.

Elküldve

Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank?

Elküldve
Valamelyik nap teletankoltam azautót és a szintjelzőm az utolsó előtti vonásnál megállt,lehet,hogy rossz? amúgy kb 4-5 lityi volt benne és 48 litert tankoltam rá tobb elvileg nemvolt benne,hivatalosan mennyi literes a tank?

52+ami a csőbe belefér.

Elküldve

Egy xedox 6 gazdája meg sz@patott, ki szedtem a műszerfalat meg a közép konzolt és csak pislogtam, hogy nem az izzókkal van a baj, hanem nem kapnaknak csak 1.5V-ot. Azóta már két kocsit is "meg csináltam" a gazdája szeme láttára azzal, hogy feltekertem a fényerőt :lol: :)

Gyerekzár, és elektromos ablak gyakran javul meg ilyen könnyen errefelé is ;)

Utángyáriakon, meg japókon leginkább, meg most már mindegyikhez van egy külön gomb a letiltáshoz.

Elküldve

A Caravan 50, a többi 52.

Elküldve

Nem rossz az, csak simán ilyen ;) kinek többet, kinek kevesebbet mutat... És vannak a mázlisták, akiknek pont a vonalon áll meg. :lol:

Nállam pl ez a full tank. :) ettől feljebb sosem ment a mutató. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.