Korkki Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Hát ugye az óraegység hátuljában van az útjeladó, innen tudja a motorvezérlő hogy az autó mozgásban van , és üresben vagy kinyomott kuplungal történő guruláskor magasan tartja a fordulatszámot hogy ne fulladjon le a motor. Ezért szokott ilyen hiba lenni ha például elszakad a spirál. Aztán hogy ha ugrál a mutató vagy nem jól mér az óra melyik az a pont ahonnan már nem jön rendes sebességjel ezt talán csak laptoppal élő adattal lehetne megnézni. Én úgy gondolom hogy amíg kiírja a középkijelző a sebességet addíg van jel is az ECU-felé. De ez autónként változhat mert nekem spirál nélkül sem fulladt le, csak dobta a hibakódot hosszú motorféknél. Köszönöm szépen, az eddig segítségeket. Továbbá abban kérném segítségeteket, hogy voltam bent az autósboltban, és többféle méretű spirál van. Egyenlőre kértem talán egy 1240mm hosszút, ami ABS-eshez való, illetve egy 880mm hosszút. Kérdésem, hogy nekem melyik is lenne jó? Megmondom őszintén hogy hirtelen most nem vagyok tisztában, hogy nekem van-e ABS vagy nincsen, ide kapcsolódva tenném fele azt a furcsa kérdésemet, hogy erről hogyan tudnék egyszerűen megbizonyosodni? Illetve van-e jelentősége annak, hogyha a hosszabb ABS-verziót venném, attól függetlenül hogy van-e vagy nincsen? Előre is köszönöm! Szép estét! Molnár Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Köszönöm szépen, az eddig segítségeket. Továbbá abban kérném segítségeteket, hogy voltam bent az autósboltban, és többféle méretű spirál van. Egyenlőre kértem talán egy 1240mm hosszút, ami ABS-eshez való, illetve egy 880mm hosszút. Kérdésem, hogy nekem melyik is lenne jó? Megmondom őszintén hogy hirtelen most nem vagyok tisztában, hogy nekem van-e ABS vagy nincsen, ide kapcsolódva tenném fele azt a furcsa kérdésemet, hogy erről hogyan tudnék egyszerűen megbizonyosodni? Illetve van-e jelentősége annak, hogyha a hosszabb ABS-verziót venném, attól függetlenül hogy van-e vagy nincsen? Előre is köszönöm! Szép estét! Molnár PetiÜdv, ha van ABS-ed akkor satuféknél nem blokkol a kerék hanem remeg a pedál, ha jól tudom van visszajelzője is, ami talán gyujtáson világítt. A motortérben meg van egy kocka a főfékhenger mellett. Először ebbe megy be 2 fékcső aztán megy a kerekekhez, ha nincs ABS-ed akkor 4 fékcső jön ki a főfékhengerből és egyből megy a kerekek felé. Szerintem annyi a különbség hogy az ABS-el szerelt mtorotérben kissé másfele megy a bowden. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 (edited) Sziasztok. Remélem jó helyre írok. Van egy 2004-es Astra G. A biztositéktáblámon nem tudom mi minek a biztositéka. Már néztem a biztositék takaró műanyagot is, de az nem mutatja. Kerestem a neten is de ilyet nem találtam. Erröl lenne szó: Ha nem jelenne meg: http://kepfeltoltes.hu/view/150121/biztosit_kt_bla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki lenne olyan kedves és be tudná jelölni, hogy mi micsoda. Fontos lenne. köszönöm Módosítva Január21, 2015 : susma0910 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 Sziasztok. Remélem jó helyre írok. Van egy 2004-es Astra G. A biztositéktáblámon nem tudom mi minek a biztositéka. Már néztem a biztositék takaró műanyagot is, de az nem mutatja. Kerestem a neten is de ilyet nem találtam. Erröl lenne szó: Ha nem jelenne meg: http://kepfeltoltes.hu/view/150121/biztosit_kt_bla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki lenne olyan kedves és be tudná jelölni, hogy mi micsoda. Fontos lenne. köszönöm Üdv...igazából ez a F astra topic, de ezt találtam: A képek Humannet-től származnak . 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
susma0910 Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 (edited) Üdv...igazából ez a F astra topic, de ezt találtam: A képek Humannet-től származnak . Utána már rájöttem, hogy F astra. :D De ez sem olyan tábla. Az enyémen keresztben vannak a biztositékok. de azért köszi Módosítva Január21, 2015 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 Utána már rájöttem, hogy F astra. :D De ez sem olyan tábla. Az enyémen keresztben vannak a biztositékok. de azért köszi Nézz átt a G astra topicban ott biztos tud segíteni valaki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Dáwid. Tegnap láttalak Újbudán. Mentél a Budafoki út felé. Én meg ráindultam a balra kanyarodó zöldre, pedig egyenesen pirosom volt. :-) Háá' lehet. Idén most találtam föl fórumra először, már nincs meg a 18.-a :D Amúgy mindenkinek boldog új évet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Végre ez is felkerült: dolgozó lány jó fogása van. :D (Mini amúgy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 En meg csak a 300x20as hatso feket raktam fel... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 En meg csak a 300x20as hatso feket raktam fel... :( Hüly-e vagy?! :O mire-hova-minek-miért-honnan-miről? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Nekem meg lett hátsó tárcsafékem az F-re, meg elektromos tükör. Úton van a klímás nagy vízhűtő és érkeznek a gyári komfortos elektromos első ablakok is.... :( Viszont kéne egy fullos ajtóköteg karosszéria felőli része néhány centis drótokkal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Én meg annyira unatkozom széttszedtem az asszony régi kismociját nagygenerálozni. :D Holnap délelőtt hoznak egy Ford Fiestát ki van lyukdva a hátsódob...a fűnyírót meg lefestettem pirosra...de ezen kívül semmi. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Én meg leműszakiztattam a gépet. Annyi volt a felkészülés, hogy lemosattam. :D Ja meg Lurdyban megnéztük az izzókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Én meg leműszakiztattam a gépet. Annyi volt a felkészülés, hogy lemosattam. :D Ja meg Lurdyban megnéztük az izzókat. Annál ott se vótam. :D Vagy épp akkor szereltem ki az ecu-t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Hüly-e vagy?! :O mire-hova-minek-miért-honnan-miről? :D Gre...de igazabol ez is kicsinek tunik...ugyh nem nagy cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február8, 2015 Megoszt Elküldve Február8, 2015 Annál ott se vótam. :D Vagy épp akkor szereltem ki az ecu-t? :D Szerintem épp visszafelé szerelted kb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Szerintem épp visszafelé szerelted kb. :D Visszafelé annyi volt, hogy visszadugtam a régi ecumat és átálltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Én meg leműszakiztattam a gépet. Annyi volt a felkészülés, hogy lemosattam. :D Ja meg Lurdyban megnéztük az izzókat. Ennyi? Nem is kellett szerelni??? Tök unalmas... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Én meg annyira unatkozom széttszedtem az asszony régi kismociját nagygenerálozni. :D Holnap délelőtt hoznak egy Ford Fiestát ki van lyukdva a hátsódob...a fűnyírót meg lefestettem pirosra...de ezen kívül semmi. :wacko: Mi az a kábeldob, elektromos lesz? Ha már úgyis kipakolod a hegesztőt, nekem meg a sárvédőket kellene becsípkedni.... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2015 Megoszt Elküldve Február9, 2015 Mi az a kábeldob, elektromos lesz? Ha már úgyis kipakolod a hegesztőt, nekem meg a sárvédőket kellene becsípkedni.... :goofy: Nem, csak arra ültem amikor nézegettem miért nem ég a hátsó lámpa. Kicsit várj a becsipkedéssel, elég ramaty idő van. Lemondták a kipufogó renovállást is, nem is bántam. Itt már kábé 5 centi hó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Én meg elkezdtem gondolkozni rajta, hogy hogy magyarázzam meg párom apjának, hogy akkor én most leültetem a terepjáróját, mert már hányingerem van a billegéstől :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Én meg elkezdtem gondolkozni rajta, hogy hogy magyarázzam meg párom apjának, hogy akkor én most leültetem a terepjáróját, mert már hányingerem van a billegéstől :lol: :D Nekem nem furcsa mert ugye csak ez volt...ha sokat mentem 5 ajtóssal utána volt furcsa hogy kanyarban beleng a bódé, de amúgy észre sem veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 Én meg elkezdtem gondolkozni rajta, hogy hogy magyarázzam meg párom apjának, hogy akkor én most leültetem a terepjáróját, mert már hányingerem van a billegéstől :lol: :D jó, de akár 60al is átmehetsz 1 fekvőrendőrön.... meddig is kell bírni a billegést? tényleg az a behemót mennyit eszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Február10, 2015 Megoszt Elküldve Február10, 2015 A "króm" feliratok csomagtér ajtóra való ragasztására van valami spéci ragasztó ? Mert letört az astra1.4-ből a 4-es :D Egyenlőre kis palmatex-el megkültem (nem a taknyossal, hanem amelyik keményebbre szárad) reggel kiderül ,hogy az ért e valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2015 Megoszt Elküldve Február11, 2015 jó, de akár 60al is átmehetsz 1 fekvőrendőrön.... meddig is kell bírni a billegést? tényleg az a behemót mennyit eszik? Revansot is vettem már minden fekvőrendőrön, padkán, vasúti átjárón, és kátyún amit találtam, de hamar elveszítette a varázsát, és maradt a hánytatós hintázás :D Ma voltunk a festékbótba, lötty megvan, holnap megy a szín elvileg, aztán összerakás. Hétfőn jön a szélvédős, ablakokat visszacsattintani, ha jó idő van, akkor kedden már mehetek vele. hogy szétkapjuk a motorteret... Nem a leeresztőcsavarnál ereszt, hanem valahol följebb... :icon4: Fogalmam nincs mennyit eszik. Egyszer próbáltam meg teletankolni, de 80 liternél feladtam. Olyan 5x benéztem alá, hogy biztos nem folyik -e ki belőle, de nem. Este megkérdeztem, 95 liter a hivatalos mérete, de fér bele több... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts