Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
önmagától :lol:

na lényeg hogy néha bedadog hétköznapokon is tiltás miatt :lol:

Nekem nem , én még friss jogsis vagyok, hétköznap nagypapisan autózok. Nekem még többször fullad le, mint letilt. :lol:

Elküldve
caravánnal 150 már elég jó tempó

én ugy 120 al szoktam menni vele

az egy átlagos utazó nekem

tiltani meg tilt 50nél is :lol:

Én huzamosan max. 90-nel megyek vele , pályán nem szoktam menni, itt Győrnél van egy ingyenes szakasz, azt leszámítva. Egyszer kűdtem meg 160-nal óra szerint, de azt is csak pár pillanatra. :lol:

Elküldve

megy az tartósan is :lol:

nekem 5be 170 el sikerült eddig mennem vele max...

de mentem vele pár percet ugy de nem olt semmi, ég csak a víz se met fel benne az üzemi felé.

Elküldve
megy az tartósan is :lol:

nekem 5be 170 el sikerült eddig mennem vele max...

de mentem vele pár percet ugy de nem olt semmi, ég csak a víz se met fel benne az üzemi felé.

Hát felénk nem nagyon vannak olyan utak, ahol huzamosabb ideig lehetne tolni neki, meg általában nem sietek sehova se, akkor minek nyúzzam? :lol:

Elküldve

hát hogy ne lustuljon el pl

vagy néha nem is árt neki ha meghajtod, pl szelepeknl lerakódás könnyen előjön tötymörgéstől...

stb stb.

Elküldve
hát hogy ne lustuljon el pl

vagy néha nem is árt neki ha meghajtod, pl szelepeknl lerakódás könnyen előjön tötymörgéstől...

stb stb.

A szelepeim tiszták! Láttam őket amikor szétkaptuk a mocit vezszijszakadáskor. :lol: Na hát erről is lemaradtál! :lol:

Elküldve
Na megvolt az áttörés, elhatározás, kemény voltam mint a vídia.: 2-be 90-ledadog, 3-be 140 ledadog. Ennyi, megvolt, be se sza@tam, vége ,kész. :lol:

Nolátod montamééén! :lol:

Különben én sem pörgetem az enyémet még a tiltás közelébe se. Nincs értelme, mert a nyomatékgörbém nagyon lapos, mondhatni 2300 és 4200 között végig a maximumon van. Ezért aztán ritka ha 5000-ig elforgatom, pedig 6000 fölött tilt csak! :D

Régen a kis nyóccelepes 1,4-esnek én is kinyomtam a szömit!!! :lol:

Elküldve
Nolátod montamééén! :D

Különben én sem pörgetem az enyémet még a tiltás közelébe se. Nincs értelme, mert a nyomatékgörbém nagyon lapos, mondhatni 2300 és 4200 között végig a maximumon van. Ezért aztán ritka ha 5000-ig elforgatom, pedig 6000 fölött tilt csak! :D

Régen a kis nyóccelepes 1,4-esnek én is kinyomtam a szömit!!! :lol:

Tudom, régen amikor az itt fórumozók nagy része, még gondolatban sem létezett! :lol: Majd ha felnövök, és jó leszek talán én is meglepem magam egy nagyobbal. De lehet hogy mégse, igen megszerettem ezt a kocsit. :lol:

Elküldve
pedig elvileg annak is alacsonyan van a nyomaték maximuma, de én is ugyérzem hogy pörgetni kell.... :lol:

Hát persze, mert bár alacsonyan van a max nyomaték, de az meg kevéske. Ha meg valami érezhető teljesítményt akarsz kicsikarni belőle, például egy kamion előzésekor, akkor pörgetni kell! :lol:

Elküldve
Dzsoni lelt neked kábelköteget ?

Udival beszéltem, aztmondta szombatra megnézi epcbe a dolgokat mert nem ismeri az x16szrt. viszont vájlingon találtam egy hirdetés és a srácnak maradtak cuccai mert 2motorja is volt. ja és neki is hasonlo(x16sz) motorja van és már megcsinálta. ugyh elküldi ami maradt neki...aztán a héten elhozom a motort, hf megy sikolodni...csak lehet h nem lesz meg a héten....

néztem csergöbe...10e az egyik csö ami kéne :lol:

meg majd kéne benzinpumpa...meg pár aproság :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Tud valaki a 14kerben opel bontót? Egy egyszerű ám igen nehezen beszerezhető cucc kéne nekem! Jeladós ékszijtárcsa! Ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönném!

Üdv:BB

Elküldve
Sziasztok!

Tud valaki a 14kerben opel bontót? Egy egyszerű ám igen nehezen beszerezhető cucc kéne nekem! Jeladós ékszijtárcsa! Ha valaki tud ebben segíteni azt nagyon megköszönném!

Üdv:BB

sehez kell gondolom...az én átalakitásomhoz nem kell ez a tárcsa, de a donormotoron elvileg rajta van....ha gondolod :lol:

ja és köbányán vagyok

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.