Guest Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Bocs Kess, most értem haza, 15 perce voltam a XI kerben, de már nem akartam telefonálni... Nem tudom hova tették a hajlongó zöld fejecske emotikont, de most szívesen beszúrnám. Mentségemre legyen mondva, hogy azért nem tudtam menni, mert elnyúlt a szerelés: - falslevegő nagy valószínűséggel megvan, - alapj. motorom be volt állva a sok mocsoktól - tisztítás és stb most okés, 12vra gyönyörűen kapkodja magát - pillangószelep csupa mocsok volt - most tiszta Most gyönyörű 900-1000-es alapjáratom van, 0.9-1.1 l/h fogyasztással :). A kocsi jobban megy, nem hezitál, pörgettem is hazáig :twisted: A check controlt viszont azért láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 - alapj. motorom be volt állva a sok mocsoktól - tisztítás és stb most okésHol is van ez az alapjárati motor? És hogy lehet tisztítani!! (bár 1enlőre nem esedékes nekem, de jobb tudni róla!!) Most gyönyörű 900-1000-es alapjáratom van, 0.9-1.1 l/h fogyasztással :D. A kocsi jobban megy, nem hezitál, pörgettem is hazáig :twisted: Nekem fixen, olyan 900-950es alapjáratom szokott lenni, ekkor a BC olyan 1.2-1.3 liert szokott kiírni. Ez gondolom a sok tuning mellet ideális nekem, nem??? (meg azért is kérdem, hogy megtudjam, tényleg rossz-e a lamdaszondám, amit ma mondtak nekem!) 1ébként meg nalátod!! Csak megjavulgat nálad is minden!!! Van ám itt telepatikus képesség!!!!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 az alapjárati k..va szar helyen van és elég nehéz kiszerelni :!: :roll: nekem már eccer tisztították, de sztem már megint kezd bekoszolódni... egyébként csak át kell mosni egy kis sprayel és ennyi, szétszedni nem lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Alapjárati motorhoz pillangószelep (meg sfi doboz) lebűvölése után férsz hozzzá igen nehezen, ráadásul vakon kell leszedni-visszarakni. Ha megemeled a kocsit, egyszerűbb - állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Alapjárati motorhoz pillangószelep (meg sfi doboz) lebűvölése után férsz hozzzá igen nehezen, ráadásul vakon kell leszedni-visszarakni. Ha megemeled a kocsit, egyszerűbb - állítólag. Ha megemeled attól még nem könnyebb, de fa felemeled és alámész akkor valóban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Kess!!! Vasárnap akkor jó :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Renzso! Mit akarsz vasárnap? Legyen szombat, a XV. ker közösségháznál és még 1 pár Mantát is láthatsz :)) Olyan időpontotkat tudtok mondani ..... :lol: Vagy valaki látja a naptáramat mikor nem érek rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Mit akarsz vasárnap? Ha minden igaz, akkor szoknyát cserélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Kess!!! Vasárnap akkor jó :?: :?: :?: még nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Helló Azt szeretném tudni hogy astába 92'-esbe jó e az E-kadett első gátlója? Szemre nagyon hasonlít a két gólyaláb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Blau! Na láttad a képeket? Meg vagy elégedve? :) Pólók mikor lesznek? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Nektek így elvan dugva?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Blau! Na láttad a képeket? Meg vagy elégedve? :lol: Pólók mikor lesznek? :roll: Jók a képek a másik portálban írtam is:) Pólók akkor ha meg tudom beszélni, hogy 25 db is csináljanak meg. Az 1 ik helyen már elkültem a tervet és azt mondta meg tudja csinálni csak időben nem megbízható az ember. Lehet, hogy inkább megváltalak készpénzben 1 éjszakára :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Blau! Mi vagy Te, megváltó? :) Elég 20 db is, és nem olyan hűdesürgős, elég április végére is akár. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Blau! Mi vagy Te, megváltó? :lol: Elég 20 db is, és nem olyan hűdesürgős, elég április végére is akár. :D De már kezd hű de sűrgős lenni, nekem égő kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 HJP rendszamu Fehér Astra Gsi valakinek ismeröse hungária Krt és Mol kut környéke valószinű 94-95 ös Gsi volt már lehet hoyg X20XEV motorral !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 My haver! Streetracsing?!96 os gsi asszem....miért?tegnap láttad őrültködni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 My haver! Streetracsing?!96 os gsi asszem....miért?tegnap láttad őrültködni? :) valszínű én is láttam őt éjjel, kinn nagyon sokk gsi volt... minimum 6 volt kinn rajtam kivül és mind1ik nagyon ment 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 Jah hogy streeten voltatok?! Én is künn vótam...ki merre ment? én hajógyárira mentem de azt hamar elzavarták... :) m3-on hó vótatok?csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Nah embörök... motorkodokrol táblázata vagy linkje kinek van? szeretném picit tanulmányozni...:) lécci dobjatok meg vele ha tuttok....Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Link a motorkódokhoz: http://www.calibrainfo.hu/info/azonosito/a.../azonosito.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Oooops! Az előbbi én voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Danke sőőőn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Jó hogy eszembe juttattad Lacee. Ma megnéztem a forgalmit és a motorkódhoz X14NZ van írva. Eddig megesküdtem volna hogy C14NZ, és az X-esről pedig azt gondoltam hogy az a 16V-s jelölés. Valaki világosítson már fel legyen oly szives. (az előbbi táblázatban nincs X-es kód :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Jaham akkor egy cípőben vagyunk! x14nz= 60 gyia gyia nyóc szelep közp. injektor szal lájtos :) ez a tényállás ha minden igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts