Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nevezd nevén!Szúnyog. :D Mert még a végén azt hiszik,hogy szidod a rendszert.

"Franc ebbe a sok mocsok vérszívóba!"És már jön is a fekete kocsi és visznek is :P

Áááá én nem ülök fekete óótóba, mert megsüti a nap, és meleg van bent :D ^_^ ;) ;)

Elküldve
meseszép ez az autó! ilyen matricák kellenének nekem is! :D :P ;)

A fórumos matricát még tavaly kaptam az Enjoy klubtagságért. De aztán rájöttek hogy nem engedhetik meg maguknak, így most már a Cosmo tagságért sem jár ;) Világválság ^_^ Persze csak vicckelődök.....De mint tudjuk minden viccnek van valóság alapja! A MOTE feliratot 700HUF-ért csináltattam/db

Elküldve
A fórumos matricát még tavaly kaptam az Enjoy klubtagságért. De aztán rájöttek hogy nem engedhetik meg maguknak, így most már a Cosmo tagságért sem jár ;) Világválság :P Persze csak vicckelődök.....De mint tudjuk minden viccnek van valóság alapja! A MOTE feliratot 700HUF-ért csináltattam/db

igazánn..???? :D ;) :D sztem már sejted a köv. kérdésemet ^_^

Elküldve
http://www.decalshop.hu/ ;) Jól ismerem a cégtulajdonost, úgyhogy ha valami kell, előbb szerintem nekem szólj ;)

gondolom kívülről ragasztható! :D oks sztem majd beszélünk róla mer most már megyek de hnap újult erővel megbeszéljük egy kettő darab lehet lesz! ^_^ majd mondd a részleteket! :P

Köszii!

Elküldve
gondolom kívülről ragasztható! ^_^ oks sztem majd beszélünk róla mer most már megyek de hnap újult erővel megbeszéljük egy kettő darab lehet lesz! :P majd mondd a részleteket! ;)

Köszii!

Igen kívülről ragasztható, de nagyon bírja..És szerintem 1400HUF a kettő darabért nem mondható soknak. Írj PÜ-t mert én holnap nem nagyon leszek itt :D

Elküldve
Igen kívülről ragasztható, de nagyon bírja..És szerintem 1400HUF a kettő darabért nem mondható soknak. Írj PÜ-t mert én holnap nem nagyon leszek itt :D

oks és ezzel talán többre jutunk remélem mint az aluráccsal! :P ^_^

akk majd holnap írok és megbeszéljük a dolgokat!

Elküldve
Kedvet kaptam Lacikától. :D Ma koránkelés volt, azért kell egy kis alvás. :D

Hajaj, én is odavagyok érte. :D ...és még mindig nagyon szép. ^_^

Rólam van szó? ;) :P

Engem sztem éjszaka összecsípkedtek a szúnyogok..pedig van háló, és ilyen elektromos lapkás irtó is. ;) Olyan csípések vannak a vállamon :P

Ne gondolj semmi extrára.....Sima szappanos víz ;) Két nap, és kiszárad. Az enyém is tiszta foltos volt, és most így néz ki:

Csak sikerült becsempészni egy-két képet :P :P

Formás kis segg...ugye Dita? :D :D

akkor okés ha kiszikkad :P Szép a tied! Gondolom ez is alu dark.

Elküldve
Kedvet kaptam Lacikától. ;) Ma koránkelés volt, azért kell egy kis alvás. :D

én azért mondom, mert olyan édesen nézel! (ezt szoktam rá mondani) :D ^_^ :P ;) :P

Elküldve

Cép ;) majd közelebbről megstírölöm mi a különbség az enyémféle közt :P

Ez az ami engem zavar, de a meleg miatt jó lenne, biztos kevésbé melegszik fel az utastér.

Zavaró a nagy túrót ;) no mondjuk ebből a szempontból én más eset vagyok :D nekem a nyári napsütésben már hegesztőszemüveg kell :P szal a garázsomba elég érdekes betolni de még csak karcolást sem lőttem, meg máshol sem, éjszaka simán kilátok rajta külső fény nélkül.. :D

ne vedd sértésnek, de nekem úgy tetszik ha körbe le van húzva...

így egy kicsit olyan haszongépjármű beütése van :P

Formás kis segg...ugye Dita?

Jah, csak ha az NKH embere kikap a sorból és nem tecc neki mehetsz tovább rendszámmatrinya nélkül :D nekem nem éri meg a kockázatot.. :P

Há azé me dízel ;) és legalább van benne nyomaték ;) :D

Nekem meg ezzel a hátsó lámpicsos megoldással tetszik a sedan ;) :P

p021_1_47.jpg

Van benne némi H Astra beütés ^_^ a többi meg valóságos ;) "failed" :D :P

Elküldve
Nekem meg ezzel a hátsó lámpicsos megoldással tetszik a sedan :D ^_^

ezt már énis linkeltem, igy már majdnem olyan jól néz ki mint egy csapott seggű :P

Elküldve
Zavaró a nagy túrót ;) no mondjuk ebből a szempontból én más eset vagyok :D nekem a nyári napsütésben már hegesztőszemüveg kell :D szal a garázsomba elég érdekes betolni de még csak karcolást sem lőttem, meg máshol sem, éjszaka simán kilátok rajta külső fény nélkül.. ;)

Jah, csak ha az NKH embere kikap a sorból és nem tecc neki mehetsz tovább rendszámmatrinya nélkül :D nekem nem éri meg a kockázatot.. :P

Há azé me dízel és legalább van benne nyomaték

Nekem meg ezzel a hátsó lámpicsos megoldással tetszik a sedan :P :P

%7Boption%7Dhttp://users.atw.hu/debreceniopeles/slideshow/p021_1_47.jpg

Van benne némi H Astra beütés ^_^ a többi meg valóságos ;) "failed" ;) :D

Huriék csinálták, és amikor tették fel, egyből mondta.. "Ismered Sancit? Na neki is ilyen."

Amúgy...kiszáradt alóla az a szutyok folyadék ;) Nagyon vagesz ;) Sanci, sztem a tied is ilyen,meg Huri is azt mondta. Kiválasztásnál véletleül nem alu dark volt a fólia neve? 70%os hővédéssel.

Amúgy nekem sem ér annyit, hogy baj legyen vele és leszedessék. Így is f*szántos ;) Barátnőm szerint olyan mint 1 limó. Most 30napig van papíros formában műbizonylatom, de postán nemsokára kiküldik a kis kártyás változatot is

Most délután jöttem nyírábrányból. NAgyszülők szerint is limuzinra hasonlít :P

Jaj Norci furaseggű sedanjáról jut eszembe, multkor mentem a 47esen és előztem...aztán ő gyűtt szembe..Enyhén közel engedtem hozzá az autót :P :P Onnan tűnt fel, hogy Norci amikor elment mellettem tiszta mélyen zúgott, na meg a visszapillázóban láttam a b*szomnagy feliratot. Elszégyelltem magam akkor :D

Elküldve
Huriék csinálták, és amikor tették fel, egyből mondta.. "Ismered Sancit? Na neki is ilyen."

Jaj Norci furaseggű sedanjáról jut eszembe :P

Nem, az enyém 18 %-os :D :P annyira azért még ne mozgasd az ablakokat :D vegyél fel egy jó sötét napszemcsit és úgy nézd meg szembe fénynél, meglátszanak még alatta a vízpöttyök csak szabad szemmel ugye mégse :D a kártyát meg kb 3 hét mire megkapod de lehet az 1 hónapból is kifutnak ^_^ remélem megbiztattalak :P

A Norcisítás meg egy külön műfaj minden tekintetben ;) ;) :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.