Guest Sanci Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Nem kell jégkaparó. Garázsba áll a verda nekem is. :D Csak eléggé hűvös van ott, de nem vészes. :D Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Tegnap este 4,5-5fok volt mikor jöttem haza. Reggel meg 6-7. Napközben meg van 12-13, de akkor meg nem megyek. :)
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Tegnap este 4,5-5fok volt mikor jöttem haza. Reggel meg 6-7. Napközben meg van 12-13, de akkor meg nem megyek. :D Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :)
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :) Jah. Na akkor majd dobok képet. :D
zozor Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok! Halihó Srácok! Úgy néz ki a hétvégre nem is lesz gépem :D :D szal anyukám munkahelyéről csak beköszönök remélem mindenki jól van az autók is hajtanak! :P :) amúgy a probléma a Winchester lett és minden adatom menni fog :D :D nem tudom mikor leszek legközelebb max majd Lacin keresztül üzenek! :D :D :P
zozor Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Sanci! Hogyhogy eladod? Új vas a láthatáron? :-)
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok! Én Laci :D A számot elküldöm. :D Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D Eladod az opelt? :D
zozor Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Kössz Laci haver! :) Átgyött:D Én Laci :D A számot elküldöm. :D
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Kössz Laci haver! :D Átgyött:D Nincs mit :D Húúúúúh....Neki se lennék a férje :)
zotya975 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Sanci! Hogyhogy eladod? Új vas a láthatáron? :-) Eladod az opelt? :D :) ????
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 és akkor mi van? :) Buksíí, ne mondd már, hogy nem látod a coszlopnál azt a grand canyont!? :D
Gabor -- C14Se Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Helló! Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan. Íme az eredmény: Előtte: Utána: Mindkét kép azonos beállításokkal készült: ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő. 12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt. Szerintem nem rossz. Üdv Gábor
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Buksíí, ne mondd már, hogy nem látod a coszlopnál azt a grand canyont!? :) Gitt ápol és eltakar! :D
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Hummer utánzat 6ezres dízelmotorral. Az eredeti HMMWV 6.5-ös szívó és TD-vel készült,de ez már valami SUV utánzat csak! :)
Opeles90 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Helló! Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan. Íme az eredmény: Előtte: http://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Utána: http://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6439_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mindkét kép azonos beállításokkal készült: ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő. 12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt. Szerintem nem rossz. Üdv Gábor Én is ma tettem bele. :D Szerintem is elképszető. És szép fehéres fénye van a lámpáknak. Nem pedig hugysárga mint eddig volt. Kérdés, hogy milyen hosszú lesz az élettartama...de az majd kiderül :D Az eredeti HMMWV 6.5-ös szívó és TD-vel készült,de ez már valami SUV utánzat csak! :D Kérkelszépen Avanti studebaker 6.0D XUV :) sztem csúnya.
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 lakatolas.com http://pics.coldline.hu/pics/100300-20101001-NLjUfA.jpg Te jó ég!! Remélem nem fizetett érte :D Gitt ápol és eltakar! :D Khmmm.... Gitt? :)
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Te jó ég!! Remélem nem fizetett érte :D Khmmm.... Gitt? :) Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :D Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :) Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D E369 172-es árnyalat :D
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Mer nem azzal kezeled? :D Nem! Gittet a szobafestők használnak, vagy talán már ők se. Meg gitt az ablakon van. Én kitt-et használok :)
Recommended Posts