Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem kell jégkaparó. Garázsba áll a verda nekem is. :D Csak eléggé hűvös van ott, de nem vészes. :D

Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D

Elküldve
Tegnap este 4,5-5fok volt mikor jöttem haza. Reggel meg 6-7. Napközben meg van 12-13, de akkor meg nem megyek. :D

Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :)

Elküldve
Hát nem tudom, reggel ritkán megyek, napközben meg 15-18-at mondanak. De végülis kopás szempontjából egy hónap ide-oda nem oszt, nem szoroz. :)

Jah. Na akkor majd dobok képet. :D

Elküldve

Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok!

Halihó Srácok! Úgy néz ki a hétvégre nem is lesz gépem :D :D szal anyukám munkahelyéről csak beköszönök remélem mindenki jól van az autók is hajtanak! :P :)

amúgy a probléma a Winchester lett és minden adatom menni fog :D :D

nem tudom mikor leszek legközelebb max majd Lacin keresztül üzenek! :D :D :P

Elküldve
Ki Laci? Megköszönném, ha valaki el tudná küldeni nékem CoolAdam számát pm-ben, beszélnem kellene vele /"a" póló ügyben/. Köszi:-) skacok!

Én Laci :D A számot elküldöm. :D

Nekem se :) még amíg jó az idő szépen lemosom, kivakarom attól a kevés kis kosztól, körbefotózom, visszaállok vele a garázsba, felteszem a képeket egy kis leírással valami shoppoldalra aztán aki viszi az talán jól jár.. :D

Eladod az opelt? :D

Elküldve

Helló!

Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan.

Íme az eredmény:

Előtte:

DSC_6436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utána:

DSC_6439_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mindkét kép azonos beállításokkal készült:

ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő.

12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt.

Szerintem nem rossz.

Üdv

Gábor

Elküldve
Helló!

Ha már mindenki Megalightosít, gondoltam én sem maradhatok ki belőle, csak nem lehet rossz. Hát nem is az. Ezúton is köszönet Tiv.-nek, hogy elküldte nekem postán ilyen gyorsan.

Íme az eredmény:

Előtte:

%7Boption%7Dhttp://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utána:

%7Boption%7Dhttp://kepfeltoltes.hu/101001/DSC_6439_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mindkét kép azonos beállításokkal készült:

ISO 200, F6.3, 18 mm, 1 mp záridő.

12 perc telt el a két kép között, a motor nem járt.

Szerintem nem rossz.

Üdv

Gábor

Én is ma tettem bele. :D Szerintem is elképszető. És szép fehéres fénye van a lámpáknak. Nem pedig hugysárga mint eddig volt. Kérdés, hogy milyen hosszú lesz az élettartama...de az majd kiderül :D

Az eredeti HMMWV 6.5-ös szívó és TD-vel készült,de ez már valami SUV utánzat csak! :D

Kérkelszépen Avanti studebaker 6.0D XUV :) sztem csúnya.

Elküldve
Te jó ég!! Remélem nem fizetett érte :D

Khmmm.... Gitt? :)

Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :D

Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D

Elküldve
Nem tudom. Hungárián elmentem mellette. :)

Meg tudod mondani mi a te színkódod? Cimbim bontott két ilyen zöld caravant, csak egyiken sincs sehol színkód. :D

E369 172-es árnyalat :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.