Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Köszi! De hihetetlen, ha nem volna kedvezmény, akkor egy valag pénz volna. Hátsókat? Kétoldalas ragasztó. :D

ja azok kilsők, ako értem, mintha az eredeti berakható lett volna, nem?
Elküldve

A hátsókat fel sem tettem, mert mindig kiestek. Az ablak tartotta ott...

Az elsőket meg a téli jégkaparásnál elpattintgattam, de még ott vannak a helyükön... :)

Elküldve

A hátsókat fel sem tettem, mert mindig kiestek. Az ablak tartotta ott...

Az elsőket meg a téli jégkaparásnál elpattintgattam, de még ott vannak a helyükön... :)

pedig hasznos dolog, de most nekem is a jobb oldalon van csak
Elküldve

Semmi extra a belső világítás, térkép olvasós, de ennyi. Csinálok majd róla képet, de már írtak előtted püben, ha neki nem kell, akkor a Tied ha kell, 500 Ft. :)

Lemaradtam. Ha a másiknak nem kell, szólj légyszi, nekem kéne:)
Elküldve

Sziasztok! Nekem egy sima 1.7D f astram van. Mennyire lenne nehéz nelerakni az 1.7 TD motort meg azt lehet-e tuningolni vagy egyáltalán érdemes neki állni? Előre is köszönöm :)

Elküldve

Sziasztok! Nekem egy sima 1.7D f astram van. Mennyire lenne nehéz nelerakni az 1.7 TD motort meg azt lehet-e tuningolni vagy egyáltalán érdemes neki állni? Előre is köszönöm :)

Nagyon, igen, nem.

• Like 1
Elküldve

Van két darab ilyen ajtókárpitom, csak az ajtók, 3 ajtósból. Képen látható állapotban, holyagosság nincs, 2000 Ft / darab. Ha valakit érdekel dobjon pü-t. :)

20140706_175446_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20140706_175456_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20140706_175539_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20140706_175548_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20140706_175558_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20140706_175611_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Holnap délután megyek a szüleimhez és lemérem neked... :-)

Áá, már más bajom van :) ma megyek tartályért, Dinitől veszek. Viszont vákumdob is kell, mert nekem máshogy vannak a csavarok.... Az meg nincs neki

Elküldve

Nem saját, de mindig van rajta helyem. :)

Elég szomorú, hogy mindíg kell Neked a csápos emelő...keress valami normális szerelőt ha nem értessz hozzá, ne kontárkodj. :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.