bazs Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 majd akkor megyek, amikor neked jó és igyekszem időben odaérni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Inkább németből. Az Speed-Performance-nál van komplett féltengely F16-os váltóhoz, csuklókkal, mindennel, ha eljön az ideje, Demó hozni fog nekem egy párat.250 euróba kerül.S, nem kell vele variálni, forgatni, meg más egyébb nyalánkságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 visszatérve az LCD müszerfalra a Corsába témára: Hát azért megnézném, ahogy valaki ezt a parkolóba , szinre-szint kötve müködik neki a müszeregység. Mi tegnap 4 órán keresztül kötöttük be a Heminek aaz LCD-t. Csunya dolog igy átbaszni itt mindenkit, csak azért hogy nagy gurunak nézzél ki.... Nem tudom ,hogy rám gondoltál e ,de én nem azt irtam ,hogy fél óra berakni és szerintem itt senki nem baszott át senkit Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem tudom ,hogy rám gondoltál e ,de én nem azt irtam ,hogy fél óra berakni és szerintem itt senki nem baszott át senkit Akkor elmondom neked is!NEM NEKED ÍRTAA! :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem tudom ,hogy rám gondoltál e ,de én nem azt irtam ,hogy fél óra berakni és szerintem itt senki nem baszott át senkit akár rád is érthettem volna.... Az LCD óra tényleg pofon egyszerű ha az órádban minden mutatós volt(olaj,fordszám) akkor minden szinre szín csak a útjeladó vezetékei maradnak igaz ebbe nem fordulatszámmérős óra volt, de az 1 vezeték plusz. és semmi köze nem volt a szinre szin-re... no de ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 A lényeg a lényeg nekem rohat egyszerű volt ha valakit férevezettem ezzel hát bocs azért érdekelne ,hogy mivel volt problémátok a ford.szám az egy plusz a olajnyomásgomba de amugy tök mindegy én csak segíteni szeretem volna és ha valakit ez zavar,hogy a saját tapasztalatait megosztja másokkal akkor szerintem ezt atopicot be is lehetne zárni mert itt mindenki erről ír. részemről továbbiakban ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 ugygondolom, hogy itt most neked nem megsértődni kéne... szerintem szeretne azaz ember, aki a TE tanácsodara nekiáll szétbarmolni az autóját, mert egy "hozzásértő azt irta, hogy szinre-szint"? inkább egy kicsit odafigyelve kéne tanácsokat osztogatni... mert a szinre szinthez képest a 10 vezetékből talán 3 nál volt az, hogy nem kellett átkötni. no mostmár mindegy, müködik, a Hemi örül, mi is hogy sikerült. én az enyémbe nem teszek ilyet, ugyhogy ez van. mindeig tanul az ember..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 számomra ez meglepő ,de elhiszem ,hogy így volt és érdekes ,hogy az enyém műkődik és ÉN raktam be nem a haver de biztos ,hogy ma szétszedem és megtekintem a 3 vezetéket a 10-ből Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 számomra ez meglepő ,de elhiszem ,hogy így volt és érdekes ,hogy az enyém műkődik és ÉN raktam be nem a haver de biztos ,hogy ma szétszedem és megtekintem a 3 vezetéket a 10-ből a történet lehet, hogy ott záródik a hemi corsája jóval fiatalabb mint az enyém és lehet ez a gáz nem gondoltam bel ,hogy más lehet a csoportkábel de mostmár tényleg megnézem én amúgy lefúrtam a merevítőt ugy barmoltam szét reszelővel (nem vágóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Úgy gondolom ezt a témát már lezárhatjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Úgy gondolom ezt a témát már lezárhatjuk. Ok még is bocs ha valakinek problémát okoztam nem akarattal tettem. itt a pont. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ok még is bocs ha valakinek problémát okoztam nem akarattal tettem. itt a pont. ;) Szóval régi műszerfal a tiéd? :rolleyes: Esetleg nem csináltál képeket merő véletlenségből a műveletről? :blink: ;) Mert nekem is régi műszerfal van még anno a taligámban ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Szóval régi műszerfal a tiéd? :rolleyes: Esetleg nem csináltál képeket merő véletlenségből a műveletről? :blink: ;) Mert nekem is régi műszerfal van még anno a taligámban ám! ;) igen az volt valamikor ,de már az új van benne ez jobban tetszik ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 én amúgy lefúrtam a merevítőt ugy barmoltam szét reszelővel (nem vágóval) monnyuk parasztok vagyunk, de azért mi sem vágóval csinyátuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 monnyuk parasztok vagyunk, de azért mi sem vágóval csinyátuk :blink:Flex? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 monnyuk parasztok vagyunk, de azért mi sem vágóval csinyátuk :D Nem akartalak megsérteni nem azért irtam szaxervízben sem csinálják jobban :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 szasztok nem tudja valaki hogy mitől akadhatott kia olajnyomásmérőm??? alaphelyzetben nem megy vissza"nullára"hanem a skála közepéig csak.... és mikor beindítom akkro meg" kiakad "az óra... ;) :D :rolleyes: ;) :blink: valami tipp esetleg??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 szerintem lecsúszott a csati valahonnan nekem nem volt bekötve és akkor csinálta ezt merugye kap valahonnan áramot, csak jel nincs neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 szerintem lecsúszott a csati valahonnan nekem nem volt bekötve és akkor csinálta ezt merugye kap valahonnan áramot, csak jel nincs neki naakko berhelhetek szét mindent... ;) ;) :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 naakko berhelhetek szét mindent... ;) ;) :rolleyes: :blink: ;) :D Elöbb azért megnézném a jeladót, hogy rajta vannak-e még a kábelek. Szétbombázni még utána is lehet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 naja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ja, igen! Teljesen el is felejtettem mondani, Bazs nagyon szép lesz az a TR! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 köszi bár még sok van vissza és most tandíjat is kell fizetnem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 mi a francnak? okosabb már nem leszel... akkó meg minek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 mer így kapok tandíjtámogatást a cégtől :rolleyes: ...ami fele a tandíjamnak :blink: amúgy én olyan suliba járok, ahol hülyítenek, nem okítanak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts