Demó Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Valaki még mindig nem tudna segíteni? Menj bontóba és keress olyan rudatatot, ami még nincs annyira szétkopva. :D Állítólag A Corsához nem lehet műanyag perselyeket kapni a váltórudazat felújításához, a többié meg nem passzol. Én télen átalakítom az egészet GE-szemesre. Vagyis csak a nagyok lesznek GE-szemesek, a felső két kicsi marad Faudi-szemes, mint ahogy már most is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thug Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Demó én ennyire nem vágom mint Te, sőt negyed ennyire sem :) De majd elnézek akkor bontóba, csak az a bibi, h én sem tudom hogy néz ki, mert a szerelő mondta nekem is :D Csak reméltem hogy itt van valakinek, mert elég sok hozzászólásba olvastam, h a váltóval játszadoztok, meg láttam youtube-on a videóidat is most reggel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ha a féltengelyt kivetted volna, akkor se jött volna ki lefelé? :D Tehát, ha levágom azt a vackot, akkor ki lehet forgatni felfelé? Lefelé teljesen esélytelen szerintem, elbaszott egy formája van, Ha levágtad a vakbelet, még csiszold fel szép ívesre, mert minden mm számít, Ekkor kezdődik a hosszú vajúdás, két kézzel! benyúlsz mélyen, megfogod a füleinél, forgatod kicsit Mikor látod hogy is lesz irányban, ott kezdheted cibálni, a motor még pont enged annyit, hogy kicsusszanjon kint van Rápihensz, mert most már a másikat kell ugyanezen a likon bepaszírozni amúgy a kábelmunka sem egyszerű, kész operáció, na jó azért nem agyműtét Link to comment Megosztás: More sharing options...
iguska Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Siasztok. Tud valaki eladó hengerfejet 1,2es st-s Corsa A-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Siasztok. Tud valaki eladó hengerfejet 1,2es st-s Corsa A-ra? Egy komplett 1,3-as karbis üzemképes motoret tudok neked adni vezérlővel kábelköteggel 10e-ért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Valaki még mindig nem tudna segíteni? Sajna és sem értem,hogy milyen alkatrészre is gondolsz!!! Csak ilyen javítókészletet lehet hozzá kapni!! Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Egy komplett 1,3-as karbis üzemképes motoret tudok neked adni vezérlővel kábelköteggel 10e-ért! :) Karbis, vezérlővel, kábelköteggel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Valaki még mindig nem tudna segíteni? Ha van esetleg katonai repülőteres ismerősöd, és raktáron is van még nekik, akkor kérj tőlük a méretnek megfelelően régi orosz repülőgép bovdent :) (meg lehet alkudni sztem simán :D ). Az még az atomot is bírja! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sajna és sem értem,hogy milyen alkatrészre is gondolsz!!! Csak ilyen javítókészletet lehet hozzá kapni!! Klikk ide! Amit a bárdi program hoz A Corsához, valójában Astrába passzol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Siasztok. Tud valaki eladó hengerfejet 1,2es st-s Corsa A-ra? Hali!Nekem van komplett motorom,ha kell én is oda adom egy tizesért!12st motorkód Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Egy komplett 1,3-as karbis üzemképes motoret tudok neked adni vezérlővel kábelköteggel 10e-ért! :D Hali!Mi a motorkódja az 1.3-as motornak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dkadett82 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 sziasztok cimborám A corsája sajnos a múlté, de van néhány olcsó alkatrésze, ráadásul vannak 13" keskeny téligumijai 4x100 acélfelnin nagyon baba állapotban.... A srác pesti, pesthez közel vannak eltéve a cumói..... Olcsón ad el mindent mert már F astrája van....... csak telón érhetitek el :0620-431-1477 sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hali!Mi a motorkódja az 1.3-as motornak? Elvileg 13SB vagy 13NB Az SB Pierburg 2E3 karburátorral szerelt 51KW (70LE) az NB Pierburg 1B1 és 44KW (60LE). Az utóbbihoz (NB) a kézikönyv 91-es oktánszámú üzemanyagot ír, a másikhoz már 96/95-öst (ólmozott/ólmozatlan). Elvileg egy kis előgyújtás beállításával szerintem lehet kompenzálni, hogy magasabb oktánszámot is elbírjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Elvileg 13SB vagy 13NB Az SB Pierburg 2E3 karburátorral szerelt 51KW (70LE) az NB Pierburg 1B1 és 44KW (60LE). Az utóbbihoz (NB) a kézikönyv 91-es oktánszámú üzemanyagot ír, a másikhoz már 96/95-öst (ólmozott/ólmozatlan). Elvileg egy kis előgyújtás beállításával szerintem lehet kompenzálni, hogy magasabb oktánszámot is elbírjon. Engem csak az 13SB érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Engem csak az 13SB érdekel! A hengerfejben szerintem nincs különbség, csak más a karbi, meg a gyújtásvezérlési mód (tirisztoros/indukciós) más. Kell rá valami Weber azt had szóljon! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 A hengerfejben szerintem nincs különbség, csak más a karbi, meg a gyújtásvezérlési mód (tirisztoros/indukciós) más. Kell rá valami Weber azt had szóljon! :) :) Széria 1.3-as érdekel,versenyautóba.Van weberem csak ha nem muszáj nem tankolok feleslegesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Széria 1.3-as érdekel,versenyautóba.Van weberem csak ha nem muszáj nem tankolok feleslegesen. Versenyautóban mióta érdekes a fogyasztás? Az a lényeg, hogy menjen nem? :) Amúgy meg, ha versenyre épül, akkor lehet, hogy jobb lenne egy nagyobb motor eleve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 A hengerfejben szerintem nincs különbség, csak más a karbi, meg a gyújtásvezérlési mód (tirisztoros/indukciós) más. Kell rá valami Weber azt had szóljon! :) :) meg a dugó, meg a veztengely is más az S-es mocikon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Versenyautóban mióta érdekes a fogyasztás? Az a lényeg, hogy menjen nem? :) Amúgy meg, ha versenyre épül, akkor lehet, hogy jobb lenne egy nagyobb motor eleve :) Azért kell széria motor mert a széria kategóriába indul a kocsi,és 70le a kategória felső határa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Karbis, vezérlővel, kábelköteggel? :) :D Ez jó kérdés volt,szóval azzal,ami kell ahhoz, hogy mennyen!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Engem csak az 13SB érdekel! Sajnos az enyém az 13NB-s!!! Meg néztem tegnap este a papírjait.... De ha érdekel,akkor csak szólj!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Sajnos az enyém az 13NB-s!!! Meg néztem tegnap este a papírjait.... De ha érdekel,akkor csak szólj!!! :) Köszi hogy megnézted,nem érdekel így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3350283 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3350283 Kicsi ez neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3350283 Szeretnél tudni róla valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts