Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hello!

Én HD központit vettem Combo-ba, nagyon bevállt. Tavaly június óta van benne, de semmi baja eddig!

Berakni is egyszerű volt, kötni is és az ára is korrekt volt! Asszem 11e -ért vettem!

G.

Elküldve
Hello!

Én HD központit vettem Combo-ba, nagyon bevállt. Tavaly június óta van benne, de semmi baja eddig!

Berakni is egyszerű volt, kötni is és az ára is korrekt volt! Asszem 11e -ért vettem!

G.

Szia!

Erre gondolsz? HD

Tényleg nem rossz árban vannak, és a bicskakulcsos az miért jó, avagy miért nem ?

Elküldve

Igen! Ez a márka! Az enyém amit szereltem nem teljesen ilyen, az még nem bicska kulcsos, de sztem ez jó márka!

Nekem a riasztóm bicskakulcsos a kis Corsa-mba!

Sztem jó dolog a bicskakulcs, mert modernebb, össze tudod csukni, jobban el tudod tenni mondjuk a zsebedbe!

Én nagyon szeretem, de egy dologra vigyázni kell vele: ha nem tudod magadnak áttenni a kulcso részét a bicska foglalatba, akkor elég húzós ára van! Nekem 8 e -ért akarták átrakni, és 8e- ért vettem a riasztót :S

Mocskos lehúzás megy!

Aztán fogtam és otthon kb 1 óra alatt szépen beleapplikáltam! Azóta is tökéletes! Kb 1 éve használaom.

Az átrakásnál egy dologra kell nagyon odafigyelni: amikor kiveszed a régi kulcsot a műanyag burkolatból, akkor a közepe lyukas lesz. Na ezt a lyukat kell beforrasztani (én ipari ezüsttel csináltam) és akkor nem lesz vele gond! Ha lyukasan hagyod, akkor el fog törni egy-két hónapon belül!

Bocs, kicsit hosszúra sikerült :)

G.

Elküldve
Igen! Ez a márka! Az enyém amit szereltem nem teljesen ilyen, az még nem bicska kulcsos, de sztem ez jó márka!

Nekem a riasztóm bicskakulcsos a kis Corsa-mba!

Sztem jó dolog a bicskakulcs, mert modernebb, össze tudod csukni, jobban el tudod tenni mondjuk a zsebedbe!

Én nagyon szeretem, de egy dologra vigyázni kell vele: ha nem tudod magadnak áttenni a kulcso részét a bicska foglalatba, akkor elég húzós ára van! Nekem 8 e -ért akarták átrakni, és 8e- ért vettem a riasztót :S

Mocskos lehúzás megy!

Aztán fogtam és otthon kb 1 óra alatt szépen beleapplikáltam! Azóta is tökéletes! Kb 1 éve használaom.

Az átrakásnál egy dologra kell nagyon odafigyelni: amikor kiveszed a régi kulcsot a műanyag burkolatból, akkor a közepe lyukas lesz. Na ezt a lyukat kell beforrasztani (én ipari ezüsttel csináltam) és akkor nem lesz vele gond! Ha lyukasan hagyod, akkor el fog törni egy-két hónapon belül!

Bocs, kicsit hosszúra sikerült :)

G.

Köszönöm a választ. A bicskakulcson még gondolkozom, de az biztos hogy központit veszek bele mert nagyban megkönnyíti a mindennapi használatot. Örülök a segítségnek. Szép napot

• 2 weeks later...
Elküldve
Sziasztok!

A kis Corsa-mon szeretném utánállítani a kéziféket, mert nagyon nem fog...

Hogyan kell ezt kivitelezni?

Köszi szépen a segítséget!

G.

asszem a hátsó híd fölött tudsz állítani rajta ,valami menetes vacakkal ami valószínűleg össze lesz rohadva.

Sok sikert, nekem most nyáron lett cserélve mert már rojtosodott.Nézd át Te is.

• 2 weeks later...
Elküldve

A Corsások vagy bárki aki képben van ezügyben!

Ötletszinten: vajon az E Kadett hátsó lengéscsillapítói beférnek a Corsa A-ba? Csak mert az enyémek úgy tűnik cserések, és most pitiáner áron tudnék szerezni újakat, csak ez ugye Kadettba való. Érdemes belevágnom? Azt gondolom hogy sokkal keményebb lesz mert a Kadett ugye nehezebb és emiatt valószínűleg az autó hátulja is az égnek fog állni, ami érdekelne az elsősorban magának a lengéscsillapítónak a hossza, illetve hogy a felfogatásai a két végén megegyeznek-e a Corsáéval.

Elküldve

Ötletszinten: vajon az E Kadett hátsó lengéscsillapítói beférnek a Corsa A-ba? Csak mert az enyémek úgy tűnik cserések, és most pitiáner áron tudnék szerezni újakat, csak ez ugye Kadettba való. Érdemes belevágnom? Azt gondolom hogy sokkal keményebb lesz mert a Kadett ugye nehezebb és emiatt valószínűleg az autó hátulja is az égnek fog állni, ami érdekelne az elsősorban magának a lengéscsillapítónak a hossza, illetve hogy a felfogatásai a két végén megegyeznek-e a Corsáéval.

Mi az a jó ár?

Csak azért hogy érdemes-e barkácsolni. ft/db?

Elküldve
2000/db. :huh:

Igaz csak ez az egy pár van valami visszamaradt készletből, de ennyiért sztem érdemes. :lol:

Az jó szám, én talán 4-5ezér vettem.

Azt tudom hogy első+hátsó pár 26e volt

Elküldve

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy a km-órám vacakol.

A hibajelenség:

GYÁRI km spirállal megszorul az óramutató, viszont nem zörög, nem remeg a mutató, hanem csendes

UTÁNGYÁRTOTT km spirállal nem akad meg, de nagyon ugrál a mutató és kegyetlen hangja van.

Érdemes KM ÓRÁT cserélnem??

Kérlek segítsetek!

Köszönöm szépen.

G.

Elküldve

Mivel senki nem válaszolt, úgy döntöttem mégiscsak belevágok. Jelentem a Kadett lengéscsillapítója simán belemegy a Corsába, egyetlen különbség hogy előbbinek a porvédője hosszabb, amiből le is kell vágni pár centit mert beleér a Corsa doblemezébe.

Elküldve
Sziasztok!

Aktuálissá vált a központi zár vásárlás. Ezt a márkát ismeri valaki? Vélemény?

Kozponti 1

Nekem 2 éve ilyen van az A Corsamban és semmi baja nem volt!!!!

Bár én riasztóval együtt venném meg szettben, ha még nincsen riasztód...

Klikk ide!

Elküldve
Nekem 2 éve ilyen van az A Corsamban és semmi baja nem volt!!!!

Bár én riasztóval együtt venném meg szettben, ha még nincsen riasztód...

Klikk ide!

Köszi a választ. Asszem várok egy kicsi és inkább befektetek egy általad mutatottba. Riasztóval együtt mégiscsak frankóbb a dolog.

Köszi

Elküldve

Sziasztok!

Tegnap történt, hogy menet közben indexeltem és egyszer csak furcsán kezdett villogni a műszerfalon a zöld kis nyíl azután pedig már nem is villogott. Megálltam a géppel, kiszálltam és lám az index villogott, de belül nem mindig. Aztán próbáltam nyomkodni a km órát és annak hatására változott a villogás! Hol csinálta hol nem.

Mi lehet a gond vele?

Érintkezési hibás lenne a km óra?

Eddig semmi baj nem volt. Kialakulhat csak így érintkezési hiba?

Nekem spirálos a km órám. Már régóta ki szeretném cserélni elektromosra, mert néha meg-meg szorul, meg mindig gond van vele.

Ki lehet valahogy cserélni ELEKTROMOSRA?

Köszönöm szépen.

G.

Elküldve

Sziasztok!!! olyan problémám a következő. Olyat csinál az autó, hogy megyek 5. sebességbe olyan 70-80 km/h val elengedem a gázpedált, elkezd rángatni utánna kivillan a check lámpa benyomom a kuplungot és egyböl leáll de ha nem akarom hogy leáljon akkor ki kell pörgetni a motort teljesen. Ja és ha leállt akkor csak ugy indul ujra ha sebességbe inditom és beugratja magát. eg szelep lambda szonda és az ac pumpa cserélve lett. a hiba egy baleset megelozése után érkezett, nagy fékezés a kuplungot nem volt ido benyomni a motor lefulladt és ez után jelentkezett a probléma!!! Remélem értheto amit irtam. a válaszokat elore is koszonom...

a motorkodom: x14xe

ui: gondolkoztam a légtömegmérőn, hogy hátha az de az a baj azt meg nem tudom hogy néz ki és hogy hol találom a kocsibaé és hogy mi kell hozzá ha az a probléma egyáltalán

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap történt, hogy menet közben indexeltem és egyszer csak furcsán kezdett villogni a műszerfalon a zöld kis nyíl azután pedig már nem is villogott. Megálltam a géppel, kiszálltam és lám az index villogott, de belül nem mindig. Aztán próbáltam nyomkodni a km órát és annak hatására változott a villogás! Hol csinálta hol nem.

Mi lehet a gond vele?

Érintkezési hibás lenne a km óra?

Eddig semmi baj nem volt. Kialakulhat csak így érintkezési hiba?

Nekem spirálos a km órám. Már régóta ki szeretném cserélni elektromosra, mert néha meg-meg szorul, meg mindig gond van vele.

Ki lehet valahogy cserélni ELEKTROMOSRA?

Köszönöm szépen.

G.

Hali!!!

A váltóba kell szerezni egy jeladót amit a spirál helyére kell berakni. Behúzol egy-két vezetéket, csinálsz valami csatit az új óra hátuljára és már kész is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.