kori Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Még nem cseréltem, de Qni dieseljéből már szedtük k(még szigetelőszalag is volt a tankjában). De még nem is hallottam, hogy omiban beszart volna. Sztem a szigetszentmiklósiban lesz a legolcsóbb. (megnéztem és 10e darabja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Nem tudja vki, hogy Omiban melyik lábakat kell összekötni a diagnosztikai csatin, hogy kivillogja a hibakódot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Köszönöm, de már megtaláltam: a 4 és 6 lábakat kell összezárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Sziasztok. Ma motormosás után után, folyamatosan ég a chek control. Amugy a motor elsőre indult a mosás után. Minden működik, nem veszek észre semmit. Csak a lámpa világit. Mi lehet ? Beázott valami? Tech-el csak jan. 2-án tudom megnézetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Sziasztok. Ma motormosás után után, folyamatosan ég a chek control. Amugy a motor elsőre indult a mosás után. Minden működik, nem veszek észre semmit. Csak a lámpa világit. Mi lehet ? Beázott valami? Tech-el csak jan. 2-án tudom megnézetni. Szvsz villogtasd ki a hibakódot. Egy darab görbe drót elég hozzá. Info Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Kivillogtattam a hibakódot. 10-3-4-10 ezt villogta, aztán 3 mp. szünet. Aztán ugyanez, folyamatosan egymás után. Nem igazán tudtam értelmezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Kivillogtattam a hibakódot. 10-3-4-10 ezt villogta, aztán 3 mp. szünet. Aztán ugyanez, folyamatosan egymás után. Nem igazán tudtam értelmezni. S.O.S. wasser in motortér! :) Sry! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Kivillogtattam a hibakódot. 10-3-4-10 ezt villogta, aztán 3 mp. szünet. Aztán ugyanez, folyamatosan egymás után. Nem igazán tudtam értelmezni. 0340-es kód... reggel megnézem, mit jelenthet... ha addig ráér. :lol: a jelek szerint neked már 4 jegyű kódokat dob a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Azt jelenti: Nockenwellen s. sen. fehlerhaft. Azaz a vezérműtengelyed jeladóját jelzi hibásnak. A fehlerhaft hibás kötés/rögzítést jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Azt jelenti: Nockenwellen s. sen. fehlerhaft. Azaz a vezérműtengelyed jeladóját jelzi hibásnak. A fehlerhaft hibás kötés/rögzítést jelent. ezt akartam volna én is írni... alighanem beázott a csatija(a gumidugó ellenére) a mosáskor. hajszárítóval pillanatok alatt ki lehet szárítani.. aztán egy kis kontaktspay enem fog ártani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 ezt akartam volna én is írni... alighanem beázott a csatija(a gumidugó ellenére) a mosáskor. hajszárítóval pillanatok alatt ki lehet szárítani.. aztán egy kis kontaktspay enem fog ártani. :lol: A kontakt spayt hanyagolnám,képes megmarni az érintkező felületét és még rosszabb lesz a kontkat egy idő után!Én már szívtam emiatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Kivillogtattam a hibakódot. 10-3-4-10 ezt villogta, aztán 3 mp. szünet. Aztán ugyanez, folyamatosan egymás után. Nem igazán tudtam értelmezni. Jól mondják a többiek, a villogások számát kell nézni, ez adja ki magát a hibakódot, így a 10-3-4-10 az a 0340-ás hibakódot jelenti, ez alapján pedig a következő táblázatból ki lehet silabizálni a problémát: Simtec 56.5 hibakódok: 0100 Légtömegmérő 0105 Légbeömlő absz. Nyomásérzékelő 0110 Légbeömlő levegőhőmérséklet-jeladó 0115 Hűtővíz hőm. Jeladó 0120 Pillangószelepállásjeladó (potenciométer) 0130 Lambdaszonda 0135 Lambdaszonda-fűtés 0150 Lambdaszonda 0173 Lambdaszonda 0200 Központi befecskendezőszelep 0202 2. befecskendezőszelep feszültség alacsony 0203 3. befecskendezőszelep feszültség alacsony 0204 4. befecskendezőszelep feszültség alacsony 0205 5. befecskendezőszelep feszültség alacsony 0206 6. befecskendezőszelep feszültség alacsony 0230 Üzemanyagszivattyú 0325 Kopogás-jeladó 1 0330 Kopogás-jeladó 2 0335 Főtengely-jeladó 0340 Vezérműtengely-jeladó 0351 Gyújtótekercs 1 & 4 0352 Gyújtótekercs 2 & 3 0400 Kipuffogó gáz visszavezetés 0400 Kipuffogó gáz visszavezetés 0403 Sekundar 0410 Másodlagos levegőpumpa jelfogó 0411 Másodlagos levegőpumpa jelfogó 0412 Másodlagos mágnesszelep 0443 Tankszellőztető szelep 0500 Tachogenerátor 0505 Tempomat/alapjáratállítás 0560 Akkumulátor 1120 Pillangószelepház hibás 1229 1231 Üzemanyagszivattyú relé 1320 Kopogásszabályzó 1. henger 1327 Kopogásszabályzó 2. henger 1328 Kopogásszabályzó 3. henger 1329 Kopogásszabályzó 4. henger 1405 Kipuffogó gáz visszavezetés szelep 1410 Másodlagos levegőpumpa jelfogó 1411 Másodlagos levegőpumpa jelfogó 1501 1502 1503 1530 Klímakompresszor jelfogó 1600 1601 1602 Kopogásszabályozás 1604 Kopogásszabályozás 1605 Kopogásszabályozás 1606 Kopogásszabályozás 1640 Kopogásszabályozás vagy QDM (Quad drive module) 1690 Motorkontroll-lámpa hibás 1740 Nyomatékszabályozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Köszi mindenkinek. :)) :) :) Megjavult. :) :D muszáj volt lemosni, mert folyt az olaj. Szelepfedél tömités csere volt, és szeretném tudni,, máshol nem folyik e? Ugy látszik kiszáradt:) Amugy működött minden rendesen, csak az a fránya narancs lámpa :lol: Asszem többet nem lesz mosva:) Mégegyszer köszi mindenkinek, és BOLDOG UJ ÉVET: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Köszi mindenkinek. :)) :) :) Megjavult. :) :D Muszály volt lemosni, mert folyt az olaj. Szelepfedél tömités csere volt, és szeretném tudni,, máshol nem folyik e? Ugy látszik kiszáradt:) Amugy működött minden rendesen, csak az a fránya narancs lámpa :lol: Asszem többet nem lesz mosva:) Mégegyszer köszi mindenkinek, és BOLDOG UJ ÉVET: Attól még moshatod nyugodtan: én ilyenkor felszerelkezek egy csomó nejlonzacskóval meg befőttesgumival, és gondosan kitakarok minden érzékenyebb részt, mert jártam már úgy hogy másfél órán át törölgettem meg szárítgattam a benzinkútnál mire hajlandó volt elindulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Mi egy Renault 25 V6-al jártunk így, de az a tűző nyári napon egy nap alatt sem akart kiszáradni és elindulni. Amúgy nekem iklyenkor a gyujtótrafó szokott rosszalkodni, így azt a részt kevésbé vizezem. De örülök, hogy rendbejött a géped. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 A km-órám érdekes dolgot kezdett el ma művelni. Álló helyzetben (taposom a féket, mert automata) felmegy 18 km/h jelzésre és ott is marad, a napi km számláló is "megy" magától. Elengedem a féket - indulok - km-óra vissza 0-ra, majd mutat rendesen - megállok - km-óra 18-as jelzésen... Leállítottam a motort, km-óra 18-on áll. Gyújtás - km-óra lemegy 0-ra, majd vissza 18-ra. Mi ez??? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ABS-ed működik rendben? Tempomatod van? Valamelyik a kettő közül gyanús lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ABS-ed működik rendben? Tempomatod van? Valamelyik a kettő közül gyanús lehet... Az ABS teszt eredményét később megmondom... Tempomatom sajnos nincs. Lehet ez összefüggésben a váltó olajszintjével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Az ABS teszt eredményét később megmondom... Tempomatom sajnos nincs. Lehet ez összefüggésben a váltó olajszintjével? Nem hiszem hogy az olajszinttel összefüggésben van. ABS lámpád világít indításkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Nem hiszem hogy az olajszinttel összefüggésben van. ABS lámpád világít indításkor? Igen és menet közben nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Próbáld ki az ABS-t. :lol: Az ABS vezérlő adja a sebességjelet a sebességmérő műszernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Próbáld ki az ABS-t. :) Az ABS vezérlő adja a sebességjelet a sebességmérő műszernek. ABS működik: beszaggat, megy a pumpa is és a kontrollámpa nem világít folyamatosan. Viszont amikor elindultam hazafelé helyreugrott a műszer és rendesen mért - az első ABS próbáig :) Most is 18-at mutat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Asszem szar az ABS vezérlőd akkor. Szét kéne szedni, hátha csak valami forrasztási error vagy kontakt okozza a fals sebességimpulzusokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Asszem szar az ABS vezérlőd akkor. Szét kéne szedni, hátha csak valami forrasztási error vagy kontakt okozza a fals sebességimpulzusokat. Na már akartam írni, de mindig rohanni kell valahova :lol: Beültem reggel, továbbra sem 0-t mutatott, de a motor beindításakor visszaállt és egész nap jól működött. Igaz, nem kellett az ABS közbeavatkozására támaszkodnom. De nem hagy nyugodni a dolog és ezért megkérdem, hogy merre keressem a vezérlőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Ma egyik percről a másikra tönkrement a tank mutatóm. Ezzel együtt a megtehető kilométer kijelzése sem működik. Teljesen kifeküdt a mutató, és ég a narancs tank lámpa. A műszer jó, kiprobáltuk. Mi lehet a gond? Biztositékokat néztem. Jeladó? :rolleyes:(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts