Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve
Egy pár autón már láttam ilyen agresszív "lefalazást" :) . És a hűtés?

Ez aztán a leszorítóerő :D :D Klikk ide Klikk ide

Debrecenben van egy aránylag szép fekete bálnamerci és azon van ilyen szárny de kb ugyanilyen....

Na meg láttam már olyat is élőben, hogy faroslemezből volt a lapja és valami szerelvény vas a tartó és nem csavarva, nem szegecselve hanem hegesztve a csomagtartóra 1 ponton ráadásul és az középen volt és a szárny végein voltak még vas lapok 1-1 hogy jól mutasson. (RO rendszámos volt ez kivétlesen és valami dacia féle). De van sok szörnyű nagyon az utakon...

Elküldve
Debrecenben van egy aránylag szép fekete bálnamerci és azon van ilyen szárny de kb ugyanilyen....

Na meg láttam már olyat is élőben, hogy faroslemezből volt a lapja és valami szerelvény vas a tartó és nem csavarva, nem szegecselve hanem hegesztve a csomagtartóra 1 ponton ráadásul és az középen volt és a szárny végein voltak még vas lapok 1-1 hogy jól mutasson. (RO rendszámos volt ez kivétlesen és valami dacia féle). De van sok szörnyű nagyon az utakon...

Én az ilyenektől mindig félek....mi van ha lerepül róla az a sz.r és pont az én szélvédőmben áll meg? :D :)

Elküldve
Én az ilyenektől mindig félek....mi van ha lerepül róla az a sz.r és pont az én szélvédőmben áll meg? :D :)

Az semmi... tegnap főúton megállt előttem egy kamion, még kicsit hagytam, hogy menjen távolabb nem követtem (okosan mint utólag kiderült) majd egy platónyi követ lebillentett és ment tovább.... a kő mondanom sem kell 1 sávossá szűkítette utána a főutat de sebaj :D

Elküldve
Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik <_< Szerintem jól neki.....

ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D :icon13: :lol:

Elküldve
Remélem hogy csak viccelsz! :icon13:

Nem nem viccelek. -_- :lol:

ez az autó valami rémisztő ronda, tipikus karsztajling cimbizős/zsírozós autó :) :D B) :D

Igen ronda...nem is tudom mi van velem, de nekem ez a szárny tetszik <_<

Elküldve
Remélem, Minél többet nézem........elég ízlés ficamnak tűnik :)

ugyan már, ne hagyd magad befolyásolni, ha tetszik akkor tetszik. Szerintem rízsrakétákon teljesen elfogadott dolog tud lenni az ilyen.

Elküldve
ugyan már, ne hagyd magad befolyásolni, ha tetszik akkor tetszik. Szerintem rízsrakétákon teljesen elfogadott dolog tud lenni az ilyen.

Végre egy jó barát :) :D

Elküldve
Végre egy jó barát :D <_<

Ő csak azt mondta hogy Japán autón, jól szokott kinézni. Attól ez még egy Opel és jó szarul áll rajta. De nem csak ezen állna szarul, mindegyik Opelen. :icon13: :)

Elküldve
Ő csak azt mondta hogy Japán autón, jól szokott kinézni. Attól ez még egy Opel és jó szarul áll rajta. De nem csak ezen állna szarul, mindegyik Opelen. :icon13: :)

Nos tény hogy nem raknám fel az enyémre <_< :D

Elküldve
Nem tetszenek azok a nagy vasalódeszka hátsó szárnyak, de ezen a B Vecin kifejezetten tetszik :D Szerintem jól neki.....

20 mp-ig bírtam. :)

Tahósztájling in Germany.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.