Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Köszi, az a bajom vele, hogy nem tudom, hogy ez fekete árnyalatú lehetett-e újkorában vagy ilyen mint a képen. Mert javítani kellene az egyiket és hát, a környékünkön a kárpitosok nem annyira segítőkészek. Mikor olyan feketét mutat aminek köze nincs hozzá, akkor kicsit nézek :D Igaz nem sürgős megcsinálni, de azért valahogy nézzen ki.

• 2 weeks later...
Elküldve

V2000-es vekiken, miként vannak az ajtókra és a küszöbökre felfogatva a gyári spoiler-ek? Mármint az ajtón, küszöbön lévő fülekre gondolok, fúrva vannak és csavarral vagy kétoldalú ragasztós a dolog?

Elküldve

Nektek is van a küszöbön végig gumicsík??? Az enyémen nincs érdekesmód :S

Egyik sem. Kis patentek vannak hegesztve rá gyárilag, ugyanolyanok, mint amik a küszöbön futó gumit is tartja.

Elküldve

De az enyémbe nem volt még küszöb cserélve!

Azért mert küszöbcserénél basznak felhegeszteni a patentokat, és inkább nem teszik vissza. Nekem is úgy kellett külön mondani a kasznisnak.

Elküldve

'94 óta a család tulajdonába van az autó, előtte meg nemigen cseréltek rajta. Holnap világosba lövök!

Eszerint mégis ;)

A pöckök sincsenek rajta? Képet lőj már róla.

Elküldve

Egyik sem. Kis patentek vannak hegesztve rá gyárilag, ugyanolyanok, mint amik a küszöbön futó gumit is tartja.

Aham, dánke sőn.

Elküldve

Mai nappal bekerült az új zöld, szürke fényvédős szélvédő. Nemrég értem haza, hát ég és a föld a különbség sötétbe menni ezzel, meg a karcossal.

Illetve vettem Elring gyártmányú olajteknőtömítést, miután hiába vadásztam külön terelős vagy alu karterre (bontóba). De hogy ez fel lesz pasztázva, meg menetrögzítőzve is az ziher.

Elküldve

Mindig tudok neked meglepetéssel szolgálni :D
Alulról is lefényképezem ha érdekel :D

Érdekes ez a küszöb, életemben nem láttam még ilyet. Pedig pár vectrával már találkoztam.

• 2 weeks later...
Elküldve

Érdekesek ezek a Chevyk :D

Érdekes, hogy ezekből alig látni facelift előttit, pedig létezik, én már találtam.

Ennél már csak a japán exportos opel emblémás, ám jobbkormányos darabok a perverzebbek. :D (az egyik Jackie Chan-es filmben látni is egy JTCC-set felborulni)

De egy utolsó szériás fullextrás arab verziót is megnéznék.

Elküldve

Na ezaz, elmennek a picsába. Anyámé is kéket kapott, az enyém meg feketét.... Mindkettő c16nz...

A piros megszűnt.

Arról olvastam, de nem gondoltam volna, hogy hozza,ami a kékhez kell.

Elküldve

Hogyne hozná.

Az összes cxxnz tudja az euro kettőt, csak itthon eddig nem nagyon akarták megadni. De úgy látom a matrica színe még mindig esetleges.

Elküldve

Hogyne hozná.

Az összes cxxnz tudja az euro kettőt, csak itthon eddig nem nagyon akarták megadni. De úgy látom a matrica színe még mindig esetleges.

Nem úgy értettem, hanem, hogy az enyém van még olyan állapotban...

Elküldve

A tied nemis ennzé :P

Na ezaz, elmennek a picsába. Anyámé is kéket kapott, az enyém meg feketét.... Mindkettő c16nz...

A piros megszűnt.

Elküldve

A tied nemis ennzé :P

A forgalmiba az van írva... a motoron meg már elrozsdásodott a szám.... én nem értem te miről beszélsz. :D :sneaky: :evilgrin:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.