Guest Endy Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Ebből bicigli lesz, vagy az volt? :)
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Ebből bicigli lesz, vagy az volt? :D az lett megint... :) lehet hogy ezzel mentek neki valamelyik márkatárs autójának :D
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 jaj de szeretem az ilyen feladatokat :D : Most vettünk mi is a gyereknek a vaterán egy BMX-et! Az én bicóm sajnos még most sincs meghegesztve! :)
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Az én bicóm sajnos még most sincs meghegesztve! :) sajna elég messze vagy ... meg csinálnám neked :D
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 sajna elég messze vagy ... meg csinálnám neked :D Nem lenne rossz! :D De az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy hiányzik még pár alkatrész,legfőképpen egy fekvőnyereg és felfogatórésze! :)
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Nem lenne rossz! :D De az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy hiányzik még pár alkatrész,legfőképpen egy fekvőnyereg és felfogatórésze! :) ha vas van akkor semmi se lehetetlen :D
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 ha vas van akkor semmi se lehetetlen :) Ja,ma például rakéta replikát csináltam csatornából a desszantrobogómra!
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Ja,ma például rakéta replikát csináltam csatornából a desszantrobogómra! :) semmi kép :D
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 :) semmi kép :D Még picit módosítani kell majd rajta! :D Ki is írta itta jó multkor,hogy szokott Photoshoppolni?PGA vagy Freeze?
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 Még picit módosítani kell majd rajta! :D Ki is írta itta jó multkor,hogy szokott Photoshoppolni?PGA vagy Freeze? szerintem mindketten :) és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D
Korzika Elküldve Augusztus10, 2011 Elküldve Augusztus10, 2011 szerintem mindketten :) és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D Tényleg Zachi meg Banjani sem írt mostanában.PGA azt volt a múlt héten egyszer,meg Lipi is olvasgatott.
PGA Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 szerintem mindketten :D és mindketten elvannak tűnve... meg a cukorgyáros is :D Sok a meló, meg az ideg... És még csak a Yárda-szigetekre sikerült elmenni nyaralni... :)
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Sok a meló, meg az ideg... Photoshop ügyileg azért megkereshetnélek? :)
PGA Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Photoshop ügyileg azért megkereshetnélek? :) Próbáljuk meg. :D
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Próbáljuk meg. :) Adsz majd egy emil címet pü-ben? Csinálok akkor majd pár képet meg leírom mire is gondoltam!
Korzika Elküldve Augusztus11, 2011 Elküldve Augusztus11, 2011 Hello, Elek, látom testhez illő avatart választottál. Igaz is, a bokor képén nehezen lenne észrevehető, ha húgyos :D Dsteel! :D vagy így jobb? :)
urbanjozsi Elküldve Augusztus13, 2011 Elküldve Augusztus13, 2011 Sziasztok! Tud valaki Szolnokon egy megbízható szerelőt? Már ha van itt rajtam kívül szolnoki :)
Korzika Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 majdnem vettem egy otomata x16xel-t ... pont olyat mint a korzié :) :D felhívom és egy robogót akart eladni :D csak korzit vicceltem meg egy kicsit :D Ma este hétkor kereste valaki az eladó robogót és végig azon gondolkodtam,amíg beszéltem vele,hogy nem te vagy-e megint és át akarsz passzolni,hogy megveszed a Hondát! :lol: Végül kiderült,hogy nem te vagy és el is vitték most 8 -kor a kis bulimobilt!
szopcsi13 Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Ma este hétkor kereste valaki az eladó robogót és végig azon gondolkodtam,amíg beszéltem vele,hogy nem te vagy-e megint és át akarsz passzolni,hogy megveszed a Hondát! :) Végül kiderült,hogy nem te vagy és el is vitték most 8 -kor a kis bulimobilt! http://hasznaltauto.med Nem akarok megbántani senkit, de elég csúnya egy valami ez.
Korzika Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Nem akarok megbántani senkit, de elég csúnya egy valami ez. Jajj,hát ilyet nem a szépségért vesz az ember!Apu nehezen mozog már,sokat fáj a lába ,azért vett ilyen kis célszerszámot.Ez nem borul el álló helyzetben olyan fajta. :D Egyébként meg állat kis gép! :)
adyy Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lépcsőshátú G Astrámra szeretnék vásárolni tetőcsomagtartót. Találtam használtan Zafira A-ra valót. Ez megfelelne az Astrára? http://auto.fr.ricardo.ch/acheter/accessoi.../v/an651529102/
Korzika Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Sziasztok! Lépcsőshátú G Astrámra szeretnék vásárolni tetőcsomagtartót. Találtam használtan Zafira A-ra valót. Ez megfelelne az Astrára? http://auto.fr.ricardo.ch/acheter/accessoi.../v/an651529102/ A Zafi nem szélesebb mint az Astra?Nem látom ezen hol lehetne állítani . Közelebb nincs? :)
adyy Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 A Zafi nem szélesebb mint az Astra?Nem látom ezen hol lehetne állítani . Közelebb nincs? :) Csak azért linkeltem azt, mert talán azon jobban lehet látni a kocsira való csatlakozást. Egyébként ezt néztem ki: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1471121341.html
Recommended Posts