NorbyAstraG Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 XD Megváltozott a menetirány? :lol: ;) http://auto.indavideo.hu/video/Eldurran_a_Lada-szerelo_agya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 XD Megváltozott a menetirány? :lol: ;) http://auto.indavideo.hu/video/Eldurran_a_Lada-szerelo_agya mintha magunkat látnám :) :P hozzá celofánt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 mintha magunkat látnám :) :) hozzá celofánt :lol: Hol terem a celofán? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hol terem a celofán? :lol: tudod Te .. ;) ahol a dugó... ja nem mert az a parafán :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Autálya matrica árak 2012 Híradóban azt mondták, hogy mivel megszűnik a 4 napos, a heti többletszolgáltatást hordoz, mivel 2 hétvégén is használhó, azaz 10 napig...Most is 10 napig lehetett használni... Ezek kit néznek hülyének???? Csináltak 40% áremelést....Én havonta 1 alkalommal megyek BP-re 1-1 napra, tényleg' jól jártam'... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Pedig az nem sok vizet zavar. Pedig ismerős csinálta! Csak az a baj, hogy le kell fényképezni az autót és a képen minden nagyon jól látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Szemöldököt mivel szokták felragasztani a lámpára? spoiler ragasztóval vagy szélvédőragasztóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Mai sajtó:Egy kis G Astra fényezés.Teszt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Mai sajtó:Egy kis G Astra fényezés.Teszt. :lol: A tesztelt autó motorja nem láncos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A tesztelt autó motorja nem láncos? Tudtommal az 1,6-osok mind szíjasok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Tudtommal az 1,6-osok mind szíjasok! Akkor jó. Mer' én nem értek hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Akkor jó. Mer' én nem értek hozzá. :lol: Igen szíjjas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Igen szíjjas. illetve a Z12XE, és Z12XEP láncos, ezt nem nég tudtam meg. :lol: Láncos motor, csak a Z12XE, Z12XEP (ezt nem szerelték astrába), és Z14XEP, a többi mind szíjas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 illetve a Z12XE, és Z12XEP láncos, ezt nem nég tudtam meg. :lol: Láncos motor, csak a Z12XE, Z12XEP (ezt nem szerelték astrába), és Z14XEP, a többi mind szíjas... elvileg létezik z12xe is G-be ;) meg valamelyik olajkályha motor is láncos Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 elvileg létezik z12xe is G-be :) meg valamelyik olajkályha motor is láncos XEP nem létezk, arra írtam :lol: Olajkályhákat nem ismerem, majd valaki talán akkor pontosít. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 csendélet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/12/11/db2ihkwqfdw9h9b7p3fh_tn.jpg[/] csendélet ;) :lol: 13 sör! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 :lol: 13 sör! akár az is lehetne a kép címe :) :) volt baj gazdagon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 jaj de csinos :lol: http://www.aldi.hu/hu/html/offers/58_27798.htm még jó hogy nem ladám van ,mert akkor kötelező lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 jaj de csinos :lol: http://www.aldi.hu/hu/html/offers/58_27798.htm még jó hogy nem ladám van ,mert akkor kötelező lenne ;) Bakker, tavaly, december 14.-ig megvolt a Ladám 2104! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Bakker, tavaly, december 14.-ig megvolt a Ladám 2104! A mienk még megvan (2105) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 A mienk még megvan (2105) ;) Napra pontosan, 1989 12.14.-én hoztam, a csepeli Merkúr telepről. (a régi telepről) 2010.12.14.-én vitte el az autóbontó..... :lol: 470E km után, fúrás, gyűrűzés nélkül, csak gyertya, olaj, víz, szűrő, gumi csere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Napra pontosan, 1989 12.14.-én hoztam, a csepeli Merkúr telepről. (a régi telepről) 2010.12.14.-én vitte el az autóbontó..... :lol: 470E km után, fúrás, gyűrűzés nélkül, csak gyertya, olaj, víz, szűrő, gumi csere.... A miénk 1990-ben lett forgalomba helyezve, hozzánk 2003-ban került, azután hogy megszereztem a jogsit. Az előéletét nem nagyon ismerem, mióta nálunk van egyszer a hengerfejtömítés adta meg magát, egyszer meg eltört egy elöregedett vízcső. Ezen kívül csak a szokásos fogyó, kopó alkatrészek lettek cserélve. Soha nem hagyott cserben, elpusztíthatatlan gépek. Azóta mondhatni már "nyugdíjas", mióta tavaly megvettem az Astrát már nem sokszor hagyta el a falut, csak apám szokot elszaladgálni vele itt helyben. De ragaszkodunk hozzá, én is sajnálnám eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 nálunk faternak volt egy kocka kombi 1.3 as imádtam vezetni. egy OT-s az álmom belőle, kerek lámpás 1.2sből fiat motorral pirosba :lol: 6 éve nem vezettem ladát . valakit meg kell kennem, hogy had mehessek egy kört http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/zhigu...zhiguli-4208942 http://totalcar.hu/magazin/hirek/377691/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 A miénk 1990-ben lett forgalomba helyezve, hozzánk 2003-ban került, azután hogy megszereztem a jogsit. Az előéletét nem nagyon ismerem, mióta nálunk van egyszer a hengerfejtömítés adta meg magát, egyszer meg eltört egy elöregedett vízcső. Ezen kívül csak a szokásos fogyó, kopó alkatrészek lettek cserélve. Soha nem hagyott cserben, elpusztíthatatlan gépek. Azóta mondhatni már "nyugdíjas", mióta tavaly megvettem az Astrát már nem sokszor hagyta el a falut, csak apám szokot elszaladgálni vele itt helyben. De ragaszkodunk hozzá, én is sajnálnám eladni. Az enyém, már megette a kenyere javát. Hengerfejtömítés, fúrás, gyűrűzés, nagy generál várt volna rá. Szerettem, de se biztonsági, se kényelmi szempontból nem volt korszerű. Gázzal ment 270e km-t. Már nem tudtam 9 alá menni vele! Ette az olajat. Füstölt. Műszakin is úgy ment át, hogy le sem írom... 21 év, elég volt neki. Kb 200e kellett volna rákölteni, és akkor is csak egy öreg keleti maradt volna. Bár, az alkatrész olcsó hozzá. A fent tartása, kevés pénzből kijött. De mindig volt vele valami. A fűtéscsap évente. Mindezek ellenére, szerettem. Benne volt a fél életem. A jó is, a rossz is. Lehet, hogy levélnehezékként, vagy gemkapocsként született újjá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts