skins Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Sándor,József,Benedek.Zsákban hozzák a meleget! <_< Nagyon komoly :angry:
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Boldogat a Józsefeknek! Ma este névnapi ünneplés, grillezés, meg ivás! <_< Igaz, mi még a Zoltán és Gergely napnál járunk, egy kicsit le vagyunk maradva, vagy két héttel!
Korzika Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Boldogat a Józsefeknek! Ma este névnapi ünneplés, grillezés, meg ivás! <_< Igaz, mi még a Zoltán és Gergely napnál járunk, egy kicsit le vagyunk maradva, vagy két héttel! Alkoholt ne igyatok,mert ha sokat isztok még véletlen berugtok! :angry:
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Alkoholt ne igyatok,mert ha sokat isztok még véletlen berugtok! :angry: Hát akkor mit? Teázzak? Ez elég sz@rul hangzik! De sajnos igazad van. Reggel be kell ülni az autóba, úgyhogy max pár sör. <_<
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Hát akkor mit? Teázzak? most lehet esik az eső <_<
Korzika Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Hát akkor mit? Teázzak? Ez elég sz@rul hangzik! De sajnos igazad van. Reggel be kell ülni az autóba, úgyhogy max pár sör. :P Be kell csak ülni,vagy vezetni is kell?? <_< Én megígérem nem foglak igazoltatni! :P :angry:
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Be kell csak ülni,vagy vezetni is kell?? <_< Én megígérem nem foglak igazoltatni! :P :angry: Te is vicces vagy ma este! Természetesen vezetni is kell. Amúgy Te is asgadqwrdf-ba költöztél? Alig tudtam kibogozni a hozzászólásaitokat!
Korzika Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Te is vicces vagy ma este! Természetesen vezetni is kell. Amúgy Te is asgadqwrdf-ba költöztél? Alig tudtam kibogozni a hozzászólásaitokat! Igen,2 gépem van,de sajnos az egyikról az eszkimók elvitték az ekezeteket! <_<
szopcsi13 Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Igen,2 gépem van,de sajnos az egyikról az eszkimók elvitték az ekezeteket! <_< Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan...
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... de harapós vagy <_<
Long74 Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... Ettől még nem zuhan semmi,max én a székről.... Ennyi még belefér <_<
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... Én nem látok zuhanást itt,van egy két fura figura,oszt joccakát <_< Jól elbeszélget,írogat az ember,ha meg valami nyűg van akkor segít,ha tud...,vannak értelmes emberkék,meg értelmetlenebb. De tudod,minden ember jó valamire,ha másra nem,hát elrettentő példának... :angry:
Mc-elek Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Én nem látok zuhanást itt,van egy két fura figura,oszt joccakát <_< Te még bírsz írni ???:angry: :P Hát milyen buli ez ??
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Te még bírsz írni ???<_< :angry: Hát milyen buli ez ?? Elég volt az egész napi ivászatból... Nem akarok buszozni,holnap versenyem is van...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Elég volt az egész napi ivászatból... Nem akarok buszozni,holnap versenyem is van...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 http://www.zselica.hu/pages/images/nyilas.jpg Igen Kassai Lajosnál kezdem,annó,de már más kategóriába vagyok
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Mostanság egy kicsit mintha süllyedne a színvonal ezen a téren, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy? Hódít a face meg az ilyen idiótaságok, az értelmi szint meg zuhan... De nem értem mi bajod van a fácsebukkal is?Közösségi oldal,ha nem tetszik nem kell nézegetni.De én pl sok olyan régi iskolatársammal ,ismerőssel tartom ott a kapcsolatot,akikkel máshogy nem tudom.Külföldön vannak,messze laknak. Jó dolog részemről.
Stofl Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Riport???Regény <_< Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom.
Korzika Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< http://kephost.hu/thumb-9AD2_4D852421.jpg] Jól eltalált kép, egy jól eltalált autóról! :angry:
balazs777 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< http://kephost.hu/thumb-9AD2_4D852421.jpg én voltam. így nagyban még szebb :angry:
PGA Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< Kis tuningot rá:
Stofl Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Köszönöm! <_< Külön köszönet a tuning képen a Stofl-design feliratért! :angry: Fóliát tervezek rá, de csak hátsó üvegre, és elsőre egy csíkot. A színét nem bántom.
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 De nem értem mi bajod van a fácsebukkal is?Közösségi oldal,ha nem tetszik nem kell nézegetni.De én pl sok olyan régi iskolatársammal ,ismerőssel tartom ott a kapcsolatot,akikkel máshogy nem tudom.Külföldön vannak,messze laknak. Jó dolog részemről. Nincs nekem semmi bajom ezekkel a közösségi oldalakkal, csak annyira messze van a valóságtól. Mindenki vagány, mindenki szép, mindenki okos. Az egész csak parasztvakítás. Van az emberkének 65000 ismerőse iwiwen, közbe meg nem találkozik senkivel, csak ütögeti a billentyűzetet egész nap. Én nem használom ezeket, de akarva akaratlan beleütközik az ember itt a neten. És csak nézek nagyokat a mai fiatalok gondolkodásáról, közben meg már írni se tudnak, meg fingjuk sincs róla, hogy mi volt pl. március 15-én. Én is csak egy tudatlan parasztgyerek vagyok, de egy alapvető műveltsége legyen már az embernek. DE tényleg, ez a fórum magasan kiemelkedik a többi közül, amennyire én látom, ezért is vagyok itt.
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Majd a kartervédő gyártásáról is készítek regényt, csak az nem rajtam múlik, hogy mikor csinálom. Nemrég valakinek tetszett a képem, íme nagyban: <_< Opel reklámba illő művészi felvétel! Gratula Neked is, meg a fényképésznek is!
Recommended Posts