Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Garanciában, ahol csapágyazták, vagy másik helyre?

Oda ahol cserélték a torony gumikat, de nincs rá garancia, ki lettem oktatva! :D Kemény, majd kiderül.

Elküldve
Ha jól megnézed a prémium üzemanyagokra adják a -10et a 95ösre meg a -5ft-ot ugyanugy mint az opelclubos kártyával.

Összkerékhajtású,brutális Kadettklubos matracra mennyi a kedvezmény? :D

Elküldve
Mi van a fórummal? :D

Én a ve.hu.-n és a tc-n osztom az észt és jókat röhögök. :icon4:

Elküldve

Sziasztok!

A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt.

Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez?

Elküldve

Micsináljak ha a dupla el.ablakkapcsolónál a jobboldali rugója mindig kiugrik a helyéből? Tegyem vissza tudom :D Rögzíteni valamivel vagy hasonló?

Elküldve
Micsináljak ha a dupla el.ablakkapcsolónál a jobboldali rugója mindig kiugrik a helyéből? Tegyem vissza tudom :D Rögzíteni valamivel vagy hasonló?

csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik...

Elküldve
mit mondtak?

Hogy köze nincs a két dolognak egymáshoz, mert minden ugyan oda kerül vissza... Holnap reggel megyek, majd megcsinálják remélem.

Elküldve
csere,vagy otthon próbálni a kis kikopott pöcköt pótolni,én egyszer egy csepp pillanatragasztóval építettem vissza azt a kis akármit,aminek be kell akadni,az óta is műkszik...

Közben rájöttem. Nincs meg a rugónak a kis műanyag háza, gondolom valamikor kitörött, vagy nem tudom, ezért tud elmozogni oldalra a hüvely. Ragasztottam két kemény papirdarabkát mindkét oldalra, így nem tud elmozdulni.

Elküldve
Sziasztok!

A következő jelenségre lettem figyelmes. Hosszabb állás után a fékem álló motornál magától felkeményedik. Eleinte egy hét után nem lehetett nyomni a pedált, de már kétszer előfordult, hogy másnapra felkeményedett. A szülök Astráján ha két hét után ülök bele, akkor is mindig lehet nyomni rajta legalább 3-at mire felkeményedik. De a régebbi autókon is így volt.

Ezzel forduljak szerelőhöz? A fékem elszállásának előjele lehet ez?

Szia! Szerintem normális. LEgalábbis a peugeot-om is ezt csinálta és ismerős c-max-ja is. "nap után a Zafira is felkeményedik. Az elején engem is zavart. De eddig nem volt belőle problémám. Bevallom Opelnél még nem tudom, hogy hogy van.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.