Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
és ha valaki megemlíti a talin, akkor az jön nekem és Fabrónak 1 üveg sörrel

Nem mondjátok komoyan??? Ez tényleg igaz Amusing? :P Áprilisig még egy teljes hónap van... :) :) Ezt jól félrenézted :wink: De azt hiszem ezzel már most tiszteletbeli taggá avattad magad!!! Üdv a klubban és a szekcióban!

Most aztán már muszáj hivatalosan is belépned! Nincs visszaút! :) :P :lol:

Elküldve

Nem mondjátok komoyan??? Ez tényleg igaz Amusing? :D Áprilisig még egy teljes hónap van... :) :) Ezt jól félrenézted :wink: De azt hiszem ezzel már most tiszteletbeli taggá avattad magad!!! Üdv a klubban és a szekcióban!

Most aztán már muszáj hivatalosan is belépned! Nincs visszaút! :) :P :lol:

És mi lesz Fabróval???? szegénynek nem győztem magyarázkodni :P még szerencse hogy már ismertük, egymást, különben tuti megölt volna :D

Elküldve
és ha valaki megemlíti a talin, akkor az jön nekem és Fabrónak 1 üveg sörrel

OK! Milyen sört szerettek? Mert akkor biztos, ami biztos viszek magammal pár üveggel. Nehogy már akkor kelljen rohangálnom!!!

Elküldve
Nagyon aranyos ez a sztori... :wink: Ez még egy ideig biztos meg fog mosolyogtatni az tuti...  :)  :)  :)

örülök, hogy ezzel sok ember jókedvre derítettem :P

Elküldve

npasi írta:

Most mi van Haga? Kitörölted az előző hozzászólásodat?? "Leestem a székről vagy vmi hasonló???"

Hát ja...mert az elötte lévő sátáni nyerítést véletlenül megdupláztam!! Csak későn vettem észre... utánna meg elhagyott a röhögéstől az ihlet, nem emlékeztem pontosan mit írtam... :3some:

Elküldve

OK! Milyen sört szerettek? Mert akkor biztos, ami biztos viszek magammal pár üveggel. Nehogy már akkor kelljen rohangálnom!!!

öööö.... Dreher

de mondom legalább bementünk a Boombastik-ba, és Megcsodáltam Fabro tung verdáját

Elküldve
És mi lesz Fabróval???? szegénynek nem győztem magyarázkodni :) még szerencse hogy már ismertük, egymást, különben tuti megölt volna :)

Ő (Fabro) hova is valósi?

Elküldve
igen, ez a másik mázli

Az örs közelábe lakik, nekem meg dolgom volt még Orczy téren is, tehát olyan nagyot nem szívtunk

Még szerencse... Azt hittem vidéki. Na már csak az lett volna szép :) :) :)

Elküldve
igen, ez a másik mázli

Az örs közelábe lakik, nekem meg dolgom volt még Orczy téren is, tehát olyan nagyot nem szívtunk

A végére kiderül, nem is oda indultatok a Lurdyba, csak nekünk akartatok szerezni egy pár vidám percet, azért mondtad ezt!!! :partyman:

Elküldve

A végére kiderül, nem is oda indultatok a Lurdyba, csak nekünk akartatok szerezni egy pár vidám percet, azért mondtad ezt!!! :partyman:

Nem. Ti voltatok a cél, de hamár az nem jött össze, akkor már legalább legyen valami haszna, hogy kocsikéztam (-tunk)

Buta voltam, ez van. Szerintem megbocsájtható

Elküldve
.....szerinted kishaver!

:smt081  :smt083  :)   áááá..nem ám csak bacogatlak!  :sex:

Ezt most nekem küldted vagy a világjáró Amusing-nak? Egyébként kilépett, úgy látszik, megunta a cseszegetést. :?

Elküldve

Jóvan amus te a talit ne mtaláltad el, én meg a rántást rontom el mindíg...nem vagyunk hibátlanok...

..de azé néha emlékeztetünk rá!! :shock:

Még jó hogy neki akartam... elment??? de kár!! :) :)

Elküldve
Különben Amusing, most tényleg illik Rád a nickneved!!!  

Szóval a Boombastikban voltatok? Az pontosan hol van?

Visszgyött közben, úgy látom.

bennt a Lurdyban a bejáratnál

Elküldve

Amus eddig mit csináltál a gépeden?? Milyen felszereltség? Mikori??

npasi neked is szól a kescsön!

Az enyimről olvashattok a Kecskeméti szekció oldalán, a tagok között vigyorgászok!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.