Laccci Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 SEGÍTSETEK!!! ilyen toldatot szeretnék első és hátsó lökösre van 5letetek hol lelhető fel? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-21838430/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ilyen toldatot szeretnék első és hátsó lökösre van 5letetek hol lelhető fel? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-21838430/ Én inkább egy ilyet csinálnék. ^_^ kék corsa Görgess lejjebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 SEGÍTSETEK!!! ilyen toldatot szeretnék első és hátsó lökösre van 5letetek hol lelhető fel? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-21838430/ Ha esetleg regelve vagy a cc-on akkor ott keresd meg,Gézuka néven megtalálod. Ő a corsa tulaja (ha még nem adta el ) és tuti megmondja honnan vette a lökösöket. Talán így a legegyszerűbb ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Szvsz termosztát lesz a baj,neked úgy néz ki,hogy a rosszabbik módon romlott el. Az a gyakoribb,hogy nyitva marad és nem zár be,tehát túlhűt. A tiéd meg zárva maradt és azért nem indul be a ventillátor mert a hőgombához el sem jut a melegvíz,mivel az a hűtő alján van. Szerintem. ^_^ Wahler termosztát (gyári) ajánlott ami ennél olcsóbb azt nem érdemes beletenni. Tömítést is vegyél hozzá,mert tuti nem lesz jó a régi. A termosztátház visszacsavarásánál vigyázzon akárki csinálja,mert könnyen elreped. Nekem kb. 3hete lett cserélve, munkadíjjal együtt 10esbe fájt. igen általában nyitva marad.... ez a jobbik eset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 SEGÍTSETEK!!! ilyen toldatot szeretnék első és hátsó lökösre van 5letetek hol lelhető fel? http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-21838430/ Mondjuk ezen is olyan van és jól néz ki ^_^ youtube videjó Olyan hátsó spojlert még eladót sem láttam valaki tud róla valamit..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ma nap kiárusitásra kerültek a brembo féktárcsák...1,4es corsához 1250Ft/db, 1,6 hoz 2500/db áron voltak...percek alatt szétdikkházták mindet... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ma nap kiárusitásra kerültek a brembo féktárcsák...1,4es corsához 1250Ft/db, 1,6 hoz 2500/db áron voltak...percek alatt szétdikkházták mindet... ^_^ Ez nem volt véletlen, jó árban voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Újabb segítségek kérnék. Megvettem a fehér odlalindexet...már csak azt kéne tudni hogy rakjam be mert bepattintani ugye nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Újabb segítségek kérnék. Megvettem a fehér odlalindexet...már csak azt kéne tudni hogy rakjam be mert bepattintani ugye nem tudom... Én így látatlanban...: + kettészedném az indexbúrát + ha nincs, fúrnék rá egy csavar-átmérőnyi likat + áttolnék rajta egy csavar + vennék a másik kezembe egy olyan fémlemezt, ami elég keskeny ahhoz, hogy oldalvást be tudjam tolni a sárvédő lyukába és elég vastag ahhoz, hogy megtartson magában egy csavart + kifúrnám a lemezt középen, kapna a csavarhoz illeszkedő menetet + összeraknám az indexet, csavarral-lemezzel, de csak nagyon lazán + most tolnám be a lemezt csavarostul-indexestül + hozzáfeszíteném a sárvédőhöz a lemezt, közben csavaroznám be a csavart + és kész. Aztán gondolom ennél van jobb megoldás is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Én így látatlanban...: + kettészedném az indexbúrát + ha nincs, fúrnék rá egy csavar-átmérőnyi likat + áttolnék rajta egy csavar + vennék a másik kezembe egy olyan fémlemezt, ami elég keskeny ahhoz, hogy oldalvást be tudjam tolni a sárvédő lyukába és elég vastag ahhoz, hogy megtartson magában egy csavart + kifúrnám a lemezt középen, kapna a csavarhoz illeszkedő menetet + összeraknám az indexet, csavarral-lemezzel, de csak nagyon lazán + most tolnám be a lemezt csavarostul-indexestül + hozzáfeszíteném a sárvédőhöz a lemezt, közben csavaroznám be a csavart + és kész. Aztán gondolom ennél van jobb megoldás is ^_^ akkor nagyon ugyfest átfúrom kéthelyen és mivel pont befér a kezem az ajtó mellett, igy rá megy önmetszős csavar vagy önzárós anya és csókoltatik:D 4 luk és fentvan:D csak nemértem akkor minek van a bepattintós módszer ha nem elérhető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 akkor nagyon ugyfest átfúrom kéthelyen és mivel pont befér a kezem az ajtó mellett, igy rá megy önmetszős csavar vagy önzárós anya és csókoltatik:D 4 luk és fentvan:D csak nemértem akkor minek van a bepattintós módszer ha nem elérhető.... Ha csak úgy nem..... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 termosztát volt a ludas, a poén a dologban, hogy állítólag a régit fordítva szerelték be anno az előző tulajnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 termosztát volt a ludas, a poén a dologban, hogy állítólag a régit fordítva szerelték be anno az előző tulajnál. pfff,azt meg hogy ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 termosztát volt a ludas, a poén a dologban, hogy állítólag a régit fordítva szerelték be anno az előző tulajnál. :D Aki látott-szerelte már ezt a fajta termosztátot, az most szóljon, ez tényleg lehetséges?? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 :D Aki látott-szerelte már ezt a fajta termosztátot, az most szóljon, ez tényleg lehetséges?? ^_^ Sztem itt az a lényeg ,hogy az volt a rossz és ki kellett cserélni. Én úgy tudom csak egyféleképpen lehet beletenni, az h a szerelő hogy fejezte ki magát az más dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 hát úgy látszik volt ilyen mégis, lehet nem jól fejezte ki magát, de valami akkor se volt frankó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szevasztok! Mélyk lámpa nem világit.. és hogyan tudnám cserélni? Balra minden okés világit minden de a 140km/h után jobbra már nincs világításom. Illetve hogyan tudom leengedni a hűtővizet? Ez tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szevasztok! Mélyk lámpa nem világit.. és hogyan tudnám cserélni? Balra minden okés világit minden de a 140km/h után jobbra már nincs világításom. Illetve hogyan tudom leengedni a hűtővizet? Ez tetszett. kiszeded a müszerfalat veszel bele rizsszemizzót és kész is. hütővizet:D kiszivod mint a benzint:D kanna cső és nagyslukk:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szemöldököt milyen anyaggal érdemes ragasztani a lámpára? Szélvédő ragasztó szerintem túl erős. Azt soha többet nem lehet egyben leszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szemöldököt milyen anyaggal érdemes ragasztani a lámpára? Szélvédő ragasztó szerintem túl erős. Azt soha többet nem lehet egyben leszedni! ragasztós szintelen sziloval:D vagy kétkomponensü ragaccsal...de lehet elég lenne a 3m-es kétoldali ragasztószalag is ami vászonnal van erősítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Szemöldököt milyen anyaggal érdemes ragasztani a lámpára? Szélvédő ragasztó szerintem túl erős. Azt soha többet nem lehet egyben leszedni! Ugyan már... Már ez a divat ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 hütővizet:D kiszivod mint a benzint:D kanna cső és nagyslukk:D Érdekes megoldás. Ha szerencséje van, még egy kis metilt is szív. ^_^ A kiegyenlítő tartály aljáról oldd le a bilincset, és ott a gumicsövön le tudod ereszteni. Amennyire én tudom, nincs külön leeresztőcsavar a hűtőn (legalábbis a dízelén). Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 ragasztós szintelen sziloval:D vagy kétkomponensü ragaccsal...de lehet elég lenne a 3m-es kétoldali ragasztószalag is ami vászonnal van erősítve. Egyiksem lágyul a motor hőétől? Szilóra én is gondoltam csak az meg puha,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Egyiksem lágyul a motor hőétől? Szilóra én is gondoltam csak az meg puha,nem? Ha ez a baj hogy lágyul ami lehet....akkor venni kell, olyan szilót ami bírja a hőt 1500 pénz kb asszem. Sztem nem a motor hője a lényeges, hanem az izzóé vegyél bele ledes izzót és nem lesz hőőőőő ^_^ Vagy ragasztópisztollyal ezzel a hőre lágyulós témával felragasztod... én a ledsort olyannal raktam fel örök mint a nyomorúság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 kiszeded a müszerfalat veszel bele rizsszemizzót és kész is. hütővizet:D kiszivod mint a benzint:D kanna cső és nagyslukk:D Hello! Elég fekete a hűtővizem nem is tudom csak jó lenne kicserélni.. mindha nekem mondta volna valaki hogy csavaros.. Igen az izzóval kapcsolatban.. ö.. le kell hogy vegyem a számlapot (sebességmérőt) vagy hogy.. mert az ilyen tán t40 es kulcs kéne meg aztán rajta van a mutató is aztán bizonytalan vagyok a témába ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts