Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

SEGÍTSETEK!!!

ilyen toldatot szeretnék első és hátsó lökösre van 5letetek hol lelhető fel?

http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-21838430/

Ha esetleg regelve vagy a cc-on akkor ott keresd meg,Gézuka néven megtalálod. Ő a corsa tulaja (ha még nem adta el ) és tuti megmondja honnan vette a lökösöket. Talán így a legegyszerűbb ^_^

Megosztás:

Szvsz termosztát lesz a baj,neked úgy néz ki,hogy a rosszabbik módon romlott el.

Az a gyakoribb,hogy nyitva marad és nem zár be,tehát túlhűt.

A tiéd meg zárva maradt és azért nem indul be a ventillátor mert a hőgombához el sem jut a melegvíz,mivel az a hűtő alján van.

Szerintem. ^_^

Wahler termosztát (gyári) ajánlott ami ennél olcsóbb azt nem érdemes beletenni.

Tömítést is vegyél hozzá,mert tuti nem lesz jó a régi.

A termosztátház visszacsavarásánál vigyázzon akárki csinálja,mert könnyen elreped.

Nekem kb. 3hete lett cserélve, munkadíjjal együtt 10esbe fájt.

igen általában nyitva marad....

ez a jobbik eset :D

Megosztás:

Újabb segítségek kérnék. Megvettem a fehér odlalindexet...már csak azt kéne tudni hogy rakjam be mert bepattintani ugye nem tudom...

Én így látatlanban...:

+ kettészedném az indexbúrát

+ ha nincs, fúrnék rá egy csavar-átmérőnyi likat

+ áttolnék rajta egy csavar

+ vennék a másik kezembe egy olyan fémlemezt, ami elég keskeny ahhoz, hogy oldalvást be tudjam tolni a sárvédő lyukába és elég vastag ahhoz, hogy megtartson magában egy csavart

+ kifúrnám a lemezt középen, kapna a csavarhoz illeszkedő menetet

+ összeraknám az indexet, csavarral-lemezzel, de csak nagyon lazán

+ most tolnám be a lemezt csavarostul-indexestül

+ hozzáfeszíteném a sárvédőhöz a lemezt, közben csavaroznám be a csavart

+ és kész.

Aztán gondolom ennél van jobb megoldás is ^_^

Megosztás:

Én így látatlanban...:

+ kettészedném az indexbúrát

+ ha nincs, fúrnék rá egy csavar-átmérőnyi likat

+ áttolnék rajta egy csavar

+ vennék a másik kezembe egy olyan fémlemezt, ami elég keskeny ahhoz, hogy oldalvást be tudjam tolni a sárvédő lyukába és elég vastag ahhoz, hogy megtartson magában egy csavart

+ kifúrnám a lemezt középen, kapna a csavarhoz illeszkedő menetet

+ összeraknám az indexet, csavarral-lemezzel, de csak nagyon lazán

+ most tolnám be a lemezt csavarostul-indexestül

+ hozzáfeszíteném a sárvédőhöz a lemezt, közben csavaroznám be a csavart

+ és kész.

Aztán gondolom ennél van jobb megoldás is ^_^

akkor nagyon ugyfest átfúrom kéthelyen és mivel pont befér a kezem az ajtó mellett, igy rá megy önmetszős csavar vagy önzárós anya és csókoltatik:D 4 luk és fentvan:D csak nemértem akkor minek van a bepattintós módszer ha nem elérhető....

Megosztás:

Szevasztok! Mélyk lámpa nem világit.. és hogyan tudnám cserélni?

Balra minden okés világit minden de a 140km/h után jobbra már nincs világításom.

Illetve hogyan tudom leengedni a hűtővizet?

Ez tetszett.

kiszeded a müszerfalat veszel bele rizsszemizzót és kész is.

hütővizet:D kiszivod mint a benzint:D kanna cső és nagyslukk:D

Megosztás:

Szemöldököt milyen anyaggal érdemes ragasztani a lámpára? Szélvédő ragasztó szerintem túl erős. Azt soha többet nem lehet egyben leszedni!

ragasztós szintelen sziloval:D vagy kétkomponensü ragaccsal...de lehet elég lenne a 3m-es kétoldali ragasztószalag is ami vászonnal van erősítve.

Megosztás:

Érdekes megoldás. Ha szerencséje van, még egy kis metilt is szív. ^_^

A kiegyenlítő tartály aljáról oldd le a bilincset, és ott a gumicsövön le tudod ereszteni. Amennyire én tudom, nincs külön leeresztőcsavar a hűtőn (legalábbis a dízelén).

Megosztás:

Egyiksem lágyul a motor hőétől? Szilóra én is gondoltam csak az meg puha,nem?

Ha ez a baj hogy lágyul ami lehet....akkor venni kell, olyan szilót ami bírja a hőt 1500 pénz kb asszem. Sztem nem a motor hője a lényeges, hanem az izzóé vegyél bele ledes izzót és nem lesz hőőőőő ^_^

Vagy ragasztópisztollyal ezzel a hőre lágyulós témával felragasztod... én a ledsort olyannal raktam fel örök mint a nyomorúság

Megosztás:

kiszeded a müszerfalat veszel bele rizsszemizzót és kész is.

Hello!

Elég fekete a hűtővizem nem is tudom csak jó lenne kicserélni.. mindha nekem mondta volna valaki hogy csavaros..

Igen az izzóval kapcsolatban.. ö.. le kell hogy vegyem a számlapot (sebességmérőt) vagy hogy.. mert az ilyen tán t40 es kulcs kéne meg aztán rajta van a mutató is aztán bizonytalan vagyok a témába ^_^

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.