Jump to content
OPEL FÓRUM

Livi

Forummember
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About Livi

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 07/22/1987

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr-Moson-Sopron

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra g 1.4 Club 2000 év
 • City
  Győr-Moson Sopron!!!

Recent Profile Visitors

2,314 profile views
 1. Valaki írjon már valamit a K astrákról mennyire megbízhatók tartósak?Lehet hogy a közeljövőben vennék mennyire megbízhatóak és melyik motorokkal van gond, vagy egyéb hibák a kocsiban???
 2. Kösz igazad volt ,de a mai nap olvastam valahol hogy a kormány most olyan hosszabbítást tervez ami határozatlan időre szól ,és igen veszélyhelyzet van, kicsit rosszul tudtam!!!
 3. Szerintem nem egészen jól értelmezed ,a rendkívüli állapot visszavonásig érvényes tehát a kormány amikor hivatalosan vissza nem mondja ,tehát például május 15.-én a Kormány ki hirdeti hogy vége van a rendkívüli állapotnak ,akkor utána még 15 napig mehetsz lejár forgalmival ergo május 30.-án még igen,és elvileg május 31.én már büntethet a rendőr ha lejárt műszakival mész!!!!!!!!!!
 4. Igen régen vagy mostanáig így volt de most a járvány miatt kérdezem bakker mert ha ráér szeptemberbe vinnem akkor már lehet két évre adják meg a műszakit mit tudom én 2022 september 8 lesz benne az új és akkor hónapokat fél évet nyerek a műszakin!!!!!!A másik meg az hogy lehet lesznek műszaki akciók 2-3 hónap múlva mert senki nem nagyon fogja most vinni a kocsiját műszakira mert nem muszáj,lehet lesz rá adó kedvezmény is úgyhogy érdemes vele várni talán!!!!!
 5. Csak még egy kérdés üdv! Ugye most nem kötelező a műszaki tehát mit tudom én fél évig tart a vírus járvány akkor, én mondjuk elviszem szeptemberbe műszakiztaztni és akkor onnantól számít -e az újabb 2 év a műszakira mert ha igen akkor én ezzel tudok időt húzni és pénzt meg spórolni???????Valójában április 20.-án járna le!
 6. Lehet de én nem szegtem szabályt azzal hogy arra mentem de ő azzal igen hogy nem égett egyik lámpája sem mert könnyen az életembe kerülhetett volna!!!!!!!
 7. oké de ott volt egy elsőbbség adás tábla, előzésnél nincs tilalom ha a tábla nem tiltja ,úgyhogy ott ő a hibás ,de nekem esélyem sincs látni sötétben egy velem szembe jövö 90km per órás sebbeségű autót ha nem világított egyik lámpája sem!!!!
 8. Az oké, de hogy a büdös francba vegyél észre egy nem világító autót ???????Ha úgy nézzük hogy ha éget volna a lámpája akkor hét szentség biztos hogy nem előzők!A másik meg az hogy akkor ezek szerint én cammogjak végig 75 km per órával mert akkor ne merjek előzni, viszont a forgalmat indokolatlanul lassítani sem kéne !Szóval ilyen esetben ha ő lámpája ég akkor az egész szituáció nem jött volna létre tehát ha úgy nézzük ő lett volna a hiba forrása!!!!!!!
 9. Ha frontálisan ütköznék egy autóval akinek főúton nem volt felkapcsolva sem a helyzetjelzője sem a tompítottja ,sötétedéses időben akkor ki a hibás?Igaz én előztem egy másik kocsit de nem láttam a szembe jövőt mert nem éget a lámpája főúton akkor ki a hibás oké hogy én előztem de ha nem veszem észre mert nem láttam csak már a végén éppen szerencsén volt hogy még le tudtam húzódni !Én jól pofán basznám az ilyen felelőtlen autósokat mert majdnem más halálát okozták, én még lakott területen belül is világítással járok mert adok gyalogosnak biciglisnek is esélyt hogy észre vegyen hogyha ne adj isten én hibáznák ő még korrigáljon!
 10. oké de nekem 1-vagy két kilométer megtétele után kezd el csattogni meg csak akkor ha adom a gázt mitől lehet?????
 11. Üdv ,csak egy kérdésem lenne gázadáskor néha halkan csörög csattog valami a motor felől mi lehet az de ha nem adok gázt akkor megszűnik a csattogás!!!!!!!!!!???
 12. Én nem vennék az biztos, mert nem hosszú életűek.....
 13. 2.5-3 millió között már Opel Astra K is lehet venni!!!!!!!!!
 14. De mit ajánlasz Ha mégis használtan kéne J Astrát venned Dízelt, benzinest melyiket inkább ,bakker??????????????
 15. Nézz csak jobban körül ,majd le alkudom arra kb most egy vagy két százezerrel több azon már nem múlik láttam 1.5 milló alatt is igaz 250-300 ezer kilométert futotak, de nem ez volt a kérdésem hanem a súlya?????????????Mennyire befolyásol!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.