Jump to content

ladislaw

Forummember
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About ladislaw

 • Rank
  Érdeklődő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra Coupe z22se
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

1,097 profile views
 1. Sziasztok, Díszléc rögzítőpatentet keresek(patenthüvellyel) , mert a két oldalsó rövidebb díszlécen mindegyik törött. Cromaxnál láttam, de eszement ára van 1600ft/db. Valami tipp, hogy hol kaphatnék? Bontott, ha van is, gondolom ugyanúgy fáradt, törik. Vagy valaki fel tudta rakni esetleg tartósan másképp is? Kétoldalú ragasztó?
 2. Sziasztok! Tudna valaki ajánlani egy megbízható,valóban hozzáértő független szervizt Dél-Pesten ,vagy akárhol Budapesten,ahova bátran elvihetek egy coupét? Köszönöm! z22se
 3. Sziasztok! Tudna valaki ajánlani egy megbízható,valóban hozzáértő független szervizt Dél-Pesten ,vagy akárhol Budapesten? Nem a legolcsóbb,bár az sem lényegtelen,hanem a legjobb érdekelne.Vagy legalább a jobbak közül való. G Astra Coupe-m van, Köszönöm
 4. Sziasztok!Ezek az ergo sportülések elképesztő jól beváltak,pedig 190cm,és 100+ vagyok..Két hét alatt mentem 7 ezer km-t(volt1500 is egyszerre)és nem fáj semmim,nem fáradtam el-ebben a tempomat is segített-,pedig sz.r a derekam.Ezentúl,ha fáj a hátam kiülök a verdába,komolyan.A másik a bi-xenon.Semmiért oda nem adnám,aki vezet hosszabb távon éjszaka,városon kívűl,tudja miért mondom.Hosszabb távon csak a könyökömet nyomó ajtó kartámasz volt "gond",és az esőben párásodó ablakokkal kezdhetne valamit az automatika,ne kelljen kapcsolgatni rendszeresen a párátlanítót.De ezek semmiségek.Fogyi :8.7 l.átlag.(aut.pálya fix 9l-130-160 között)hmhm,igaz ,teli kocsival sem kell váltogatni,és tökmindegy milyen emelkedő jön.Gödröket bírja,fékek állatok.A lényeg:egy év és 20e.km után(45 van benne)nem bántam meg,hogy megvettem.
 5. ladislaw

  Fogyasztás

  Én is mindenkit lebeszélnék a J Astráról,zabál(gyors),nehéz(nem nyeklik és csavarodik),úgyhogy figyelem :régi 1.6 T-t meg PLÁNE NE VEGYEN SENKI !! Így nem jövök saját magammal szembe percenként,mint egy Swiftes,és szeretném,ha ez így is maradna. (200 felett az enyém is,mint a csiga :icon1:,te Giulio,mi nagyon át lettünk b...va .)
 6. Még az 1.6 is.Csak 1.4T,vagy 1.6T.Elég nehéz a vas,de cserébe legalább "van benne anyag",masszív. Ezt az új biturbós dízelt azé' kipróbálnám.
 7. A legfrissebb garanciakiterjesztés ára: +1év:31500-,+2év:65500-,+3év:97000- 100ezer Km a korlát,Európán belül,és 60ezer km fölött 10ezrenként +10% önrész van. 2 éves kora előtt bármikor megköthető, a 3 év csak a második betöltésekor indul.
 8. Sziasztok, Kíváncsi lennék,hogy valakinek mozdult-e már ki felfelé 90 fokról a hőmérője,mert kezdem azt gondolni,hogy direkt úgy tervezték,hogy csak addig mérjen. Akármilyen meleg van és bárhogy hajtom a gépet el nem mozdul onnan a mutató.Vagy ennyire jó lenne a hűtőrendszer? Nem mintha zavarna,csak érdekelne. (Nekem amúgy 2300-at forog 100-on,igaz ez 1.6t,biztos más a beállítás.)
 9. Szerintem nem állítható a J Astrán-persze ez nem tuti. Próbáltam én is télen utánanézni ,de nem volt más fórumon sem róla szó. Többször úgy láttam,hogy fölé lő,de aztán rájöttem,hogy olyan finoman porlasztja a vizet,hogy az téveszt meg-más esetben meg csak jeges ill.koszos volt.
 10. Én nem sietnék,de hát mit tegyek,a paripa néha megbokrosodik. :icon1: Amúgy majd megírhatnád ,hogy mennyivel eszik így kevesebbet a géped-már ha meg bírod állni,hogy ne nyomd neki-,mert ha csak fél literrel,már az is valami,2-3 év alatt még az árát is behozhatja a tuningnak.
 11. Óóhhogy csesszétek meg,teljesen meghülyítitek az embert. Egy hónapja még eszembe sem jutott se csip,se más,most meg már azon gondolkodok mikor jön össze rá a zsozsó. Csak azt nem tudom mi lesz utána,mert már így is állandóan a traffikat kémlelem,és nem előre nézek.
 12. Kíváncsian várom,mert én is kokettálok nagyon a chipeléssel.
 13. Hát igen,egy gyors kört igazán engedhettek volna legalább a saját géppel,ha már az OPC-vel nem is.Ez a sok szép veterán opel azért nem akármi látvány.
 14. Szia camaron,Milyen volt a találkozó?Egy rövid beszámolót,vagy pár fotót megoszthatnál velünk,akik nem voltak ott. Bánom nagyon,hogy nem mentem el.
 15. Igen,csak számlát kell vigyek róla.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.