Jump to content

OpelAtti

Forummember
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

OpelAtti last won the day on August 8 2018

OpelAtti had the most liked content!

Community Reputation

24 Segítőkész

About OpelAtti

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 01/14/1975

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  https://www.youtube.com/channel/UC6beW5xSVei9ujINZSLXfiA

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Székesfehérvár

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G 1.4 2004
 • City
  Székesfehérvár

Recent Profile Visitors

809 profile views
 1. Antenna gumitalpat keresek. Ilyet: Esetleg ha tudnátok hol találok/rendelhetek megköszönném. Az ebay-on láttam, de onnan ha nem muszáj egyenlőre nem rendelnék. https://www.ebay.com/itm/Vauxhall-Astra-Mk4-Opel-Astra-G-Hatchback-Aerial-Gasket-Antenna-Base/132731057166?hash=item1ee763340e:g:KLoAAOSwBRFaKWKh
 2. Próbáltam körbe fújni, hogy a festék bemenjen a réseknél is, szerintem sikerült. Nem akartam szétszedni semmit. Igazából csak a kilincseket akartam fújni, de aztán belendültem, ha már letakartam a kocsit................
 3. Mai projekt: Motip lökhárító festék. Remélem kibír egy pár évet..........
 4. Sziasztok! Szélvédő gumi kicserélve. Ami fent a képen látszik, a rozsda, az nem a kocsin volt, hanem a gumiban lévő fém szorítás. Mikor leszedtem a régi gumit, alatta hibátlan a kaszni. Úgyhogy csak rá kellett nyomni az új gumit. Antenna gumitalpat (spricniset) nem tudjátok honnan tudnák rendelni? Simát már találtam, de jó lenne olyat felrakni amilyen fent volt, és nem kell lyukasztani.
 5. Ma délelőtti játék:
 6. Ma megjött a Vateráról rendelt hővédő lemez. Motoroszám alapján írták hogy jó lesz. Na most már 2 db lemezem van, amit nem lehet felrakni......................
 7. Sziasztok. Egy újabb kis gond lenne a kocsival. Az első szélvédő, alsó gumi, két oldalt jön le. Kérdésem az a gumi ragasztva van, vagy csak be kell nyomni a helyére. Rendelek újat, leszedem a rozsdát, csak az lenne a kérdés, kell-e valamilyen sziló ragasztó?
 8. Most keresgéltem, és ugyan azzal a számmal van egy más forma lemez is.
 9. Az nem jó nekem, ugyan ezt adta volna a Cromax ez az ami nem jó, a felső részét már Én gyűrtem meg:
 10. Sziasztok! Kipufogó leömlő hővédő lemez miatt kérnék segítséget. Mikor vettem a kocsit, nem volt rajta a hővédő lemez. Vettem egyet a neten, egy bontóból motorszám alapján. Próbáltam, nem jó. A Cromax-nál érdeklődtem, a forgalmi alapján is ugyan azt a lemezt tudták volna adni, amit már megvettem, és nem jó nekem. A lemezen ez a szám van: GM 09150182 (ezt adta volna a Cromax is. Ennek a lemeznek a felső két furat távolsága 260mm. A kocsin a furattávolság: 215mm Mellékelek képeket, ezeken megpróbáltam felrakni a lemezt, a szondánál beraktam egy csavart lent, de fönt sehogy sem stimm. Esetleg ha lenne valakinek eladó, vagy ha tudnátok cikkszámot, vagy valahonnan ahol tudnák rendelni jó méretet megköszönném.
 11. Megkopogtattam az önindítót, beindult. Azóta 4x újraindítottam egyből indult. Januárban megnézetem a szerelővel.
 12. Sziasztok! Ma reggel indultam volna bevásárolni, csak a kocsi nem indult. Az önindító teker, de olyan mintha a motort nem forgatná meg. Tegnap semmi baja nem volt. Hurrá............
 13. Sziasztok! A guminyomással hogy álltok? Vettem egy digitális mérőórát, még jó hogy ellenőriztem, mert kiderült hogy az egyik gumi 2-bar ról leereszt 1,3-ra. A szelep nincs kilazulva. (holnap gumis). Szóval azt olvastam, hideg guminál, télen a guminyomás, gyári értékek+0,2 bar. Nekem 3 személynél: elöl 2,2 - hátul 1,9 az előírt. Télen akkor, elöl 2,4 - hátul 2,1. Ti szoktatok a guminyomással játszani ha beáll a hideg idő?
 14. Sziasztok Srácok! Gyengélkedik az akkum mióta bejött a hideg. Már tavaly kezdett gyengülni, mondjuk érthető mivel már régi. Az utódot keresem, eddig ezt találtam ami tetszik: https://www.arukereso.hu/akkumulator-c3660/exide/premium-53ah-540a-jobb-ea530-p51741066/# Szerintetek - vélemény?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.