Jump to content

Fulmen

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  66
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Fulmen last won the day on Augusztus 3

Fulmen had the most liked content!

Hírnév

9 Semleges

Fulmen névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G 5 ajtós X16XEL
 • Város
  Pécs

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fulmen

  Általános műszaki problémák!

  Kipufogó tippet én is adom. Nekem hátsó dob mögötti cső , ahol van benne egy kisebb kanyar, ott ütközött a padlónak, pont ott ahol nincs hővédő se. Nagyobb kanyarokban és úthibáknál lehetett hallani. Ez a hátsó dob csere után lett rendszeres. Úgy oldottam meg a problémát, hogy a középső dobnál a csövet oda fogattam a tartóbak fém lábához egy méretre vágható bilinccsel. Ezzel leszabályoztam a holtjátékot annyira, hogy a cső pont ne érjen a padlóhoz. Egyébként ezt ideiglenes megoldásnak szánom, mert látok helyet a hátsódob közelében a padlón, ahova valamiféle tartót lehet csavarni, de jelenleg nincs ott semmi.
 2. Fulmen

  Astra G szervízelés

  Nekem Delphi alkatrészekkel volt kb 40ezer mindennel együtt.
 3. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Premium hyper 5w40
 4. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Eddig ENEOS-t használtam. Most kipróbálás alatt van a MANNOL ELITE, de mintha azt jobban csipegetné. Egyébként az ENEOS-szal nálam nincs jelentős olajfogyasztás. Nem éri el 1 liter/8ezer km-t
 5. Fulmen

  Általános műszaki problémák!

  bocsánat. a vezérlésre gondoltam
 6. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  A kék rögzítőket amik a szűrőn vannak meg lehet sanyargatni, mert azt adnak újat. (vagyis a hengst szűrőhöz adnak)
 7. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  Én jobb híján begyűrök egy rongyot alá és az mindent beszív. Nagyon jól szabályozható mennyit enged ki az ember, gyakorlatilag milliliter pontosan. Olyan mint az abroncsokon a légszelep. Persze eltérő a motortípusunk, szóval lehet neked másképp van a dolog.
 8. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  A motortérben lehet csökkenteni a nyomást, így nincs spriccelés. Kb. 2 deci benzin ami odaveszik csere alkalmával. Elvileg kellene egy speciális fogó, de megoldható nélküle.
 9. Fulmen

  Motorolaj, kenőanyag, hidraulika olaj, zsírok

  a gyertya csere tényleg túlzás, de a benzinszűrő cserét nem tartom annak. Én minden második olajcserénél cserélem. Ez nálam kb 16000 km. Annyi kiszerelni mint egy pollenszűrőt, és az ára is csekély. Évente nem nagy költség, két évente meg pláne.
 10. Fulmen

  Általános műszaki problémák!

  Lehet Isten káromlás, de én pár hónapja az aliexpress-ről vettem váltószoknyát 600 forintért. Szépen néz felrakva, annyi, hogy két lyukat nekem kellett belevágnom, hogy a beépítőkeretre rá tudjam húzni. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni.
 11. Nálam ez tökéletesen megoldotta a problémát. Azóta szép nagy tócsákat hagy maga alatt a kocsi állóhelyzetben
 12. Én már 3 alkalommal vásároltam tőlük olajat, meg szűrőket. Gond nem volt egyszer sem. Előre utalással szoktam fizetni PayPalon keresztül, így még a szállítás is kicsit olcsóbb.
 13. Nekem olyan problémám volt, hogy csak teljesen üzem meleg motornál, (min 10 km) indult be a klíma. Valami komolyra gyanakodtam, de csak kevés volt a gáz és így egy töltés meg is oldotta a bajt.
 14. Fulmen

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Amióta kicserélték a hátsó dobot, az neki koppan olykor a felső hővédő lemeznek. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? a tartó gumik elég lazának/puhának tűnnek, de nem is tudom milyennek kéne lenniük.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.