Jump to content
OPEL FÓRUM

nova

Forummember
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Semleges

About nova

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 05/14/1970

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hmvhely

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Senator
 • City
  Hmvhely

Recent Profile Visitors

1,996 profile views
 1. Sziasztok . Kori nálam majdnem ugyan ez a helyzet 19 után jött vissza az A 1 Senátorom , azaz 19 év alatt mort vagyok negyedszer , a tulajdonosa , de most már nem megy sehova
 2. nova

  DIGIT-KLÍMA

  Sziasztok . Keresek egy Monza tulajdonost . Békés megyei . Piros Monzája van . Eswetleg ismeri valaki??
 3. Nyugodj meg nem kerül 3 milllába a felújítás . És a kedved semmiképp ne menjen el . Én őrülők neki hogy van utánpótlás és ambíció .De a lakatolást bizd olyan valakire aki már csinált ilyesmit / és ezzel nem a képességeidet akarom lebecsülni / csak egy tanács . És normális esetben az sem fog sokkaltőbbe kerülni 200 ezernél , Persze 500 ezret is el lehet kérni a javításért . ha odakerül a dolog , esetleg még segteniis tudok ebbe . Bárbiztos találsz a kőrnyezetedbe is olyan szakembert aki megoldjamajd ezt neked . üdv.
 4. Toronyhoz lehet hogy találsz valakinél javít elemet , Szegedről került fel Pestre tőbb is jó pár évvel ezelőtt . viszont sima torony javtó elemet tudsz rendelni ,Bárdi ,UNIX / Bár én a helyedben inkább halttnék ,mert amit kapsz az elég gyengécske /
 5. lehet hogy tudok adni mindkettőt
 6. Szia ! Én nem manuálisnak hirdettem . Tempomat meg van benne . Én is elbontottam már elég sokat , A1-ből már 2 bőröset is csak az állapotuk már nem volt szép .
 7. Van benne ABS is . Srácok ! Ha valakit érdekel , az megkeres . Akit meg nem , az meg nem . Ennyi . A motor térben meg van egy pár vízcsap , az előző tulaj jóvoltából . amúgy meg István ! lehetne benne még egy két kütyü , minden csak pénz kérdése . üdv.
 8. Sziasztok ! Az eladó senatorról , a használt autón találtok képet . üdv. nova
 9. nova

  X - csevegés

  Ez Kvára tetszett ! A barátnőmmel itt nyerítettem . üdv.
 10. olyan mint egy nyomáscsökkentő.
 11. Igen commodore . Az egyik kollégámé 177 lovas nagy szelepes moci van benne . Kis költségvetésű projekt , bár ahoz képest jó lett . / Saj . kezűleg festették , és egy fiatal hölgyé / Az E csak botlás !
 12. Ja , Részemről is gratulálok a trónörököshöz !!!! üdv nova
 13. Sziasztok ! Az egyik haver most ajánlott A szenyát kis hiányossággal pici pénzért . szerintem jobban járnál ha egy olyat vennél , és potolnád a tiedet , ha már enyire hiányos .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.