Jump to content
OPEL FÓRUM

Insignia - csevegés


Recommended Posts

  • Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sztem ez egy XXI. századi Calibra külsőleg! Teljesen beleillik az Opel formatervébe, mégha innen-onnen más márka vonásai is fellelhetőek rajta. Ültem is már benne, olyan mint egy személyre szabott öltöny, nagyon jól éreztem magam benne, igaz a 187cm-mel nem tudom kihúzni magam a hátsó ülésen, kellene még vagy 3cm a tetőig, de úgyse ülnék oda, na meg ha kicsit lentebb ereszkedem, ki lehet bírni, akár közép távon is. Elől pazar, bár nem szélesebb érzésre, mint egy Octavia.

Az megint más kérdés, hogy nagyon meghízott, és még a 140 lovas 1.8-as is úgy prüszköl benne, mintha 1.6 16V lenne. Egyáltalán, minek ebbe az autóba 115 lovas egyhatos? Mikor jön a beígért 1.4-es turbo, mert az egyhatos 180 lovas hamar apasztja a tankot, csakúgy mint a többi benzines... V6 dízel, hybrid?

Link to post
Share on other sites

OPEL NYÍLT HÉTVÉGE!

jan 16-18-ig, én sztem lemegyek a helyi szalonba és ha lessz rá lehetőség akkor kipróbálnám egy tesztvezetés erejéig. Nagyon kiváncsi lennék rá és persze főleg a menettulajdonságaira!

Kiváncsi leszek ki lesz az első insigniás forumozónk

Link to post
Share on other sites
Szép. Egyben szolid és izgalmas :blush: Mennyi ennek az ára kb egy normális motorral? B)

1.8 140 LE alapfelszereltséggel 6.060.000 Ft -bár ezzel még elég karcsú lehet

asszem nem én leszek az első Insigniás a klubban ;)

viszont nem is tudtam h van Caravan és 5 ajtós is

insignia_21.jpg

091803.1-lg.jpg

Link to post
Share on other sites
Nem rossz :D

Ha valaki talál képet fehér caravan modellről, ossza meg a kedvemért! :lol:

Nézegettem én is a caravan verziós képeket.

Érdekes a csomagtérajtó kiképzése, ha jól látom a lámpával együtt nyílik ;) Bazi nagy lehet az az ajtó, képet felnyitott állapotban nem találtam róla. Ebbe azért már lehet pakolni rendesen, igazi munkás autó :blush: Bezzeg az alfa kombi változatainak kisebb a csomagtérajtaja, mint egy peugeot 206-nak B)

Link to post
Share on other sites
Nekem nagyon tetszik -igaz h hasonlít Bmw-re meg mindenre de akkor is B)

hát nem tom.. képen nagyon bejött a belseje (kívülről már nem annyira), de élőben már nem annyira... a bőr az tetszett, meg a hátsó kartámasz (na jó az első is), de a felhasznált anyagok nem annyira... Ízlések és.... Ebből kiindúlva kihagytam a hétvégét is.. bár lehet csak mókából egy 4x4 es 2,8 turbóst meghajtanék.... de gondolom olyant nem tesznek ki tesztvezetésre... (hazafelé beugrok a Gomboshoz, és megkérdezem ;) )

Link to post
Share on other sites

Bár még élőben nem volt szerencsém hozzá, de így képekről eléggé meggyőző szerintem ;)

Lehet hogy 5-6 év múlva, mikor omi már nyugdíjba vonul, egy ilyen fehér caravan lesz

helyette, 2.8V6, kéziváltó, sportcsomag, összkerék :blush:

Jó lesz majd "apának" családi és presztizsautónak, meg hát a saját szórakoztatására is B)

Link to post
Share on other sites
THX! B)

Ezek az Ecotec Dieselek saját fejlesztésűek vagy Isuzu esetlek Fiat eredetűek?

Szerintem egyik se.Inkább VM Motori,ami egy olasz-amerikai vegyesvállalat,ők csinálták a régebbi Alfa-dízeleket(33,164).Ha jól tudom a Lacettibe csináltak egy ekkora dízelmotort,ami annyira megtetszett a GM vezetőségének,hogy más modellekbe is szándékozták beépiteni.

Link to post
Share on other sites

Mi tegnap tesztvezettünk egy 2.0 dieselt 160 lovas kivitelben aut.váltóval, 4 ajtós kivitelben. Piszok kicsi a fejtér hátul. A fejem elérte a plafont ;) Sztem a motor nem egy nagy durranás, talán a 190 lovas más lesz. Az autómata sem volt sokkal jobb mint az Omimban, egyedül a kézi váltás lehetősége tetszett, de nincs sportfokozat, ami sokat javított volna a dinamikán. Sztem egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék. Amin még jót nevettünk, hogy a sofőrülés elektromos volt memó (csak 2) funkcióval, de a jobbos kézzel huzigálós volt B) Azért majd 8 évesen talán alternatíva lehet számomra is az Omi helyett. A műszerfal sztem kifejezetten izléses és igényes, de az elektromos kézifék erősen parasztvakítás. Ugyanúgy bovdenek mennek a hátsó kerekekre mint egy normális kézifékesnél. Ja! Az 5 ajtóson a felragasztott kis spoiler kezdett elengedni. A csomitartó tetejét nem csuktuk le teljesen, ezután viszont nem tudtuk kinyitni, remélem az eladó srácnak sikerült. A legállatabb a 19-es kerekek voltak. Szívesen látnám az Omin is. Végülis nekem nagyon tetcc, de nem traktor motorral.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.