Geopake

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  1.590
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  19

Geopake last won the day on March 12

Geopake had the most liked content!

Hírnév

307 Segítőkész

Geopake névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Város, Autók

 • Autó(k)
  Astra G
 • Város
  Budapest

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Legutóbbi látogatók

2.879 profile views
 1. Nekem láncos leszedőm van.Pikk pakk megindul a szűrő.Bár nem szoktam megtépni.Ráhúzom kézzel,aztán egy kicsit rásegítek a szerszámmal.Torx fejet pár forintért lehet venni.
 2. Akkor tegyél bele 40 est.Én mindig ilyet tettem bele.
 3. A Torxost igen. A hatlapfejűre 45 Nm-t ír a könyv.
 4. Nekem is van nyomatékkulcsom de 28 Nm-nél kezdődik.Hogyan húzzam meg 14-el vele? Teljesen letekertem de nem kattan le úgy sehol.Kipróbáltam a kerékcsavarokon.Így meghúztam óvatosan az olajleeresztő csavart.Bár eddig is mindig ki bírtam tekerni.
 5. Most már van tömítés.Kemény 198 Ft a cromaxban
 6. Szerintem akkor cserélik a csavart ha elszaródik a kulcsnyílás,vagy ha letörik a feje.Én még soha nem cseréltem ki egyik kocsimon sem a csavart.A Trabanton nem is volt
 7. Én is ma cseréltem olajat csak nem délben hanem kettőkor:) Tömítést cseréltem csak a csavaron.Nem merem kicserélni a gyári csavart Maradtam a Castrol edge-nél.Volt még itthon 1 liter amit egy fórumtárstól kaptam még tavaly.
 8. Miért nem veszel olyat ami nem turbó dízelbe való? Én is ilyen Edget használok. http://castrolmintabolt.hu/webshop/product/castrol-edge-titanium-fst-5w-40-a3-b4-4-literes/48452/7933
 9. Éppen ezt akartam írni.Villáskulcs befér mögé.Azt hiszem talán az 19 es,de lehet van 18 as villásom is itthon
 10. Egy 18 as dugókulcsot érdemes beszerezni hozzá.Már cseréltem párszor.Megeszik az utak. https://cromax.hu/futomu_kormanymu/elso_futomu_alkatreszek/elso_stabilizator_rud_gombfej/?kereso_modell=48
 11. A Tranzitba is pont ilyen van.Állandóan ég a világítás.Hol lehet ez a relé? Szívesen kiszedném.Meg azt is ami bezárja magától az ajtókat ha elindulok.Kapok egy görcsöt ki sem tudnak szedni a kocsiból,csak ha szétverik
 12. Én meg egyiket sem
 13. Nekem a Good Year NCT-m a végére 85 ös lett Ahogy kopott úgy hangosodott.Már azt hittem csapágyas lett a kocsi.Aztán mondta a gumis,hogy ez ilyen fajta.
 14. Szerintem az a lökhárító alján van.Ha töröttek a tartók akkor lökhárítót kell cserélni.Én is magam csinálom az olajcserét meg a szűrőcseréket így nem tudom mennyi a szervízdíja.
 15. Pedig szép ez a kék szín.Nekem csak az a bkv busz sötétkék nem tetszik.Én úgy voltam vele,hogy világos színű legyen.Sötétet nem akartam.A Vectrám bordó volt.