Jump to content

motorosgabor

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  30
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

motorosgabor névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Autó(k)
  Corsa D
 • Város
  Győr

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr
 1. Elektronikák, elektromos kérdések

  Most kikapcsoltam mindent. Győrön belül frankó a vétel, jövő hét végén megyünk kisebb útra, akkor lecsekkolom, hogy jó-e.
 2. Corsa D - Általános -

  Lenne egy új kérdésem. Cd30 mp3-as rádióm van. Kicsit gyenge a vételem, a Rádió1-et néha sisteregve veszi. Érdemes lenne aktív antenna erősítővel próbálkozni? Antennát kimérve a vétel OK.
 3. Elektronikák, elektromos kérdések

  Szia! Köszi! És hogy kéne kimérni?Itt Győr környékén ennyire rossz lenne a vétel? Nagyobb antennából tudtok cikkszámot/GM számot adni? A neten nem találok semmit.
 4. Elektronikák, elektromos kérdések

  Az autó egy 2011-es D corsa. Az antennatalppal kezdtem, hátha korrodált. Kitisztítottam, nem lett jobb. Az antenna kimérése annyit jelentett, hogy megnéztem, nincs-e testen a jel. Kb eddig jutottam. RDS bekapcsolása vagy bármi más ronthat a vételen? Az egész rendszer eredeti, eredeti antennával.
 5. Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! Lenne egy új kérdésem. Cd30 mp3-as rádióm van. Kicsit gyenge a vételem, a Rádió1-et néha sisteregve veszi. Érdemes lenne aktív antenna erősítővel próbálkozni? Antennát kimérve a vétel OK. Esetleg próbáljak másik rádiót venni? Gyárilag van benne erősítő?
 6. Elektronikák, elektromos kérdések

  Szia! Az sajnos nem opció. Nekem nem a rejtett előszedhető hőfok kéne, hanem állandó jelleggel kiírva a kijelzőre. Ha ez nem lehetséges, lehet veszek műszert.
 7. Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! Szeretnék TID-et programoztatni, ha lehetséges. A motor vízhőfokot szeretném kiírattatni vele, a környezeti helyett. Szerintetek megoldható?
 8. Corsa D - Általános -

  Sziasztok! Sajnos tegnap megtörtént a katasztrófa. Amitől mindig is féltem, meghúztam az autó jobb oldalát. Pontosabban a jobb hátsó ajtót, de úgy kompletten. 12 éve vezetek, és még soha egy koccanásom sem volt. Tudnátok ajánlani bontóst/alkatrészt ahol lehet ezüst, Z157-es színben hátsó ajtót venni? Válaszokat előre is köszi!
 9. Corsa D - Általános -

  Szia! Köszönöm! Megpróbálom kihúzni júliusig, remélem nem lesznek nagy fagyok.
 10. Corsa D - Általános -

  Igen, pont erre gondoltam. -5 fok alatt (kb 8-10 óra állás után) indításkor reccseg az indító, valahol halottam, hogy kenőanyag probléma. A napokban mínuszok is voltak, és munka után elég ronda volt a hangja, Ezt mennyire macera szétszedni? Nekem még motorvédő pajzsom is van, ha alulról kell megbontani. Inkább szerelőre bízzam?
 11. Corsa D - Általános -

  Sziasztok! A14XER motorral kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A motor hideg időben (-5/-8 fok) indításkor reccsenő hangot ad ki magából kb 2-3 sec erejéig. Önindítóra gyanakszom, meg kenőanyag problémára (zsír?), mivel garázsban +5/+10 fokban indításkor nem produkálja a hangot. Csak hidegben, huzamosabb állás (minimum 8 óra) után. Ilyet tapasztaltatok már?
 12. ASTRA J-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok! A14XER motorral kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A motor hideg időben (-5/-8 fok) indításkor reccsenő hangot ad ki magából kb 2-3 sec erejéig. Önindítóra gyanakszom, meg kenőanyag problémára (zsír?), mivel garázsban +5/+10 fokban indításkor nem produkálja a hangot. Csak hidegben, huzamosabb állás (minimum 8 óra) után. Ilyet tapasztaltatok már? Az autó nem Astra, hanem Corsa D, de mivel ilyen motorral szereltek Astrát is, gondoltam itt érdeklődök.
 13. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Az önindítót egy 1,4-es motorban hol találom? Eléggé tele van pakolva, és nem tudom melyik oldalát bontsam meg. Szemből állva szerintem a jobb oldalán lesz. Üdv
 14. Sziasztok! A 2005-ös z14xep-s astrámon a fordulatszámmérő nem megy. Illetve ha megy, akkor eléggé "remegős", vagy valótlant mutat és beragad. Ez elő szokott fordulni? Mennyire nehéz az egységet kiszerelni?
 15. Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! A 2005-ös z14xep-s astrámon a fordulatszámmérő nem megy. Illetve ha megy, akkor eléggé "remegős", vagy valótlant mutat és beragad. Ez elő szokott fordulni? Mennyire nehéz az egységet kiszerelni?
×