Jump to content

motorosgabor

Forummember
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About motorosgabor

 • Rank
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Corsa D
 • City
  Győr

Recent Profile Visitors

996 profile views
 1. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék Tőletek! Szeretnék hőfokmérőt rakni az autóba. Hova érdemes tenni? A felső csövébe a radiátornak (hűtő és motor/termosztát közé)? Én legalábbis oda tenném....
 2. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék Tőletek! Szeretnék hőfokmérőt rakni az autóba. Hova érdemes tenni? A felső csövébe a radiátornak (hűtő és motor/termosztát közé)? Én legalábbis oda tenném....
 3. Sziasztok! Nekem nem Astrám van, hanem egy 2011-es Corsa-m. Sajnos a vízhőfokmérő nincs benne, és emiatt nézegetem az oldalt, hogy bele lehet-e varázsolni valahogy? Alapból a szerviz menü kijelzi, de nekem állandóra kéne. Víz/olaj plusz akkufesz a dátum helyett. Vagy ezt inkább Tech2-vel? Sehol nem látok infót a hőfokok kijelzésére. A BC adatokat nekem alapból tudja.
 4. Örülök, hogy érdemben hozzá tudtál szólni.
 5. Igen, nekem is önindító tippem volt, viszont bendix cserélve lett, és tisztítás-zsírzás után is ugyanaz.
 6. Nekem lenne kérdés vezérléseben. Sajnos itt kérdezem, a másik fórum évek óta döglött. Van egy Corsam, 7 éves láncos, benzines, A14Xer. Első indításnál, télen, mínuszok idején köszörülő hang jön a motor felől kb 1 másidpercig.A tipp, hogy a hidraulikus feszìtő olajnyomása késik a sűrű olaj miatt, és a láncot hallom csapkodni. Érik a vezérléscsere. Fagypont környékéig úgy jár mint egy doxa. Szerintetek?
 7. Szia Nalam pont ez a helyzet. Nekem A14XER motorkodu motorom van, es ha a motor all kinnt hidegen (-3 -4 fok) 8-10 orat, akkor az elso inditasnal, rovid idegig, kb 1sec koszorulo femes hangot hallani. Szetkapattam az oninditot, vatta uj van beepitve, es megis. Nekem vezermulancot mondtak. A szervizben meg nem is hallotak 2011 utani modelleknel gyenge vezermulancrol. Nekem sincs otletem.
 8. Köszönöm a tippet. Sajnos szétszedni nem tudom, hogy kell. Tudsz esetleg javasolni vmi oldalt erre?
 9. Értem, viszont a gyújtáskapcsoló hibája hogy hozható összefüggésbe a hideggel, és a minimum 8 óra -2 -5 fokban történt állással? Ráadásul másodszorra már nincs hangja. Mit lehet tenni vele? Amúgy ez is Corsa (D).
 10. Sziasztok! 4 éve tulajdonosa vagyok egy 1.4-es opelnak. A motor A14XER. Olyan gondom támadt vele, hogy indításkor 1 másodpercig karistoló hangja van a motor körül valamelyik segédberendezésnek. Önindító bendixre gyanakodtam, ki lett cserélve és szét lett szedve. Sajnos nem szűnt meg. Csak hideg időben, kb 8 óra állás után, és csak első indításnál jelentkezik a hang. Még a láncra gyanakodnék, de az autónak hideg állapotban semmi rendellenes hangja nincs. Volt korábban egy astrám, abban megpusztult a vezérműlánc, és teljesen más hangja volt. Tudna valaki tanácsot adni? Esetleg generátor szabadonfutó? Vagy tényleg láncos lehet? 144000km van benne. Előre is köszönöm.
 11. A helyzet kicsit kényes. Tavaly amikor vettem, már törvényileg, és a jótállási jegyen is 1 év garancia szerepelt. Viszont az eladó ráírta saját kézírásával, hogy 2 év garancia. Szerencsére alá is írta. Úgyhogy kaptam egy új akkut. De hivatalosan csak 1 év gari van rá.
 12. Az akksi volt a bűnös. Gyújtás nélük 9.2V-ot mértem, gyújrással 4.1V-ot. A dolog szépsége, hogy tavaly nyáron vettem, mert 5 éves gyári volt a kocsiban. És nem is volt olcsó.
 13. Sajnos csak gyújtás nélkül néztem meg, és gyújtás nélkül 12,5V-ot mértem. Nincs 2 éves az akku, örülnék neki ha az lenne, mert sztem garis még. Otthon megnézem, csak közben eljöttem dolgozni.
 14. Sziasztok! Lenne egy gondom a Corsaval. Nem tudom, hogy találkozatok-e már ilyesmivel. Szóval reggel indítani akartam, kulcs elfordít, de ahogy ráadtam a gyújtást, csak vmi tekerést hallok a fordulatszámmérő mögött és a kocsi nem indul. Viszont a vészvillogó visszajelzője a műszerfalon veszettül villog. Az ajtókat pedig nem zárja be a központi, csak villog a visszajelzője. Ilyet látott már valaki?
 15. Most kikapcsoltam mindent. Győrön belül frankó a vétel, jövő hét végén megyünk kisebb útra, akkor lecsekkolom, hogy jó-e.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.