Jump to content

motorosgabor

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  37
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

motorosgabor névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Corsa D
 • Város
  Győr
 1. motorosgabor

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a tippet. Sajnos szétszedni nem tudom, hogy kell. Tudsz esetleg javasolni vmi oldalt erre?
 2. motorosgabor

  Általános műszaki problémák!

  Értem, viszont a gyújtáskapcsoló hibája hogy hozható összefüggésbe a hideggel, és a minimum 8 óra -2 -5 fokban történt állással? Ráadásul másodszorra már nincs hangja. Mit lehet tenni vele? Amúgy ez is Corsa (D).
 3. motorosgabor

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! 4 éve tulajdonosa vagyok egy 1.4-es opelnak. A motor A14XER. Olyan gondom támadt vele, hogy indításkor 1 másodpercig karistoló hangja van a motor körül valamelyik segédberendezésnek. Önindító bendixre gyanakodtam, ki lett cserélve és szét lett szedve. Sajnos nem szűnt meg. Csak hideg időben, kb 8 óra állás után, és csak első indításnál jelentkezik a hang. Még a láncra gyanakodnék, de az autónak hideg állapotban semmi rendellenes hangja nincs. Volt korábban egy astrám, abban megpusztult a vezérműlánc, és teljesen más hangja volt. Tudna valaki tanácsot adni? Esetleg generátor szabadonfutó? Vagy tényleg láncos lehet? 144000km van benne. Előre is köszönöm.
 4. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  A helyzet kicsit kényes. Tavaly amikor vettem, már törvényileg, és a jótállási jegyen is 1 év garancia szerepelt. Viszont az eladó ráírta saját kézírásával, hogy 2 év garancia. Szerencsére alá is írta. Úgyhogy kaptam egy új akkut. De hivatalosan csak 1 év gari van rá.
 5. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  Az akksi volt a bűnös. Gyújtás nélük 9.2V-ot mértem, gyújrással 4.1V-ot. A dolog szépsége, hogy tavaly nyáron vettem, mert 5 éves gyári volt a kocsiban. És nem is volt olcsó.
 6. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  Sajnos csak gyújtás nélkül néztem meg, és gyújtás nélkül 12,5V-ot mértem. Nincs 2 éves az akku, örülnék neki ha az lenne, mert sztem garis még. Otthon megnézem, csak közben eljöttem dolgozni.
 7. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  Sziasztok! Lenne egy gondom a Corsaval. Nem tudom, hogy találkozatok-e már ilyesmivel. Szóval reggel indítani akartam, kulcs elfordít, de ahogy ráadtam a gyújtást, csak vmi tekerést hallok a fordulatszámmérő mögött és a kocsi nem indul. Viszont a vészvillogó visszajelzője a műszerfalon veszettül villog. Az ajtókat pedig nem zárja be a központi, csak villog a visszajelzője. Ilyet látott már valaki?
 8. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Most kikapcsoltam mindent. Győrön belül frankó a vétel, jövő hét végén megyünk kisebb útra, akkor lecsekkolom, hogy jó-e.
 9. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  Lenne egy új kérdésem. Cd30 mp3-as rádióm van. Kicsit gyenge a vételem, a Rádió1-et néha sisteregve veszi. Érdemes lenne aktív antenna erősítővel próbálkozni? Antennát kimérve a vétel OK.
 10. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Szia! Köszi! És hogy kéne kimérni?Itt Győr környékén ennyire rossz lenne a vétel? Nagyobb antennából tudtok cikkszámot/GM számot adni? A neten nem találok semmit.
 11. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Az autó egy 2011-es D corsa. Az antennatalppal kezdtem, hátha korrodált. Kitisztítottam, nem lett jobb. Az antenna kimérése annyit jelentett, hogy megnéztem, nincs-e testen a jel. Kb eddig jutottam. RDS bekapcsolása vagy bármi más ronthat a vételen? Az egész rendszer eredeti, eredeti antennával.
 12. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! Lenne egy új kérdésem. Cd30 mp3-as rádióm van. Kicsit gyenge a vételem, a Rádió1-et néha sisteregve veszi. Érdemes lenne aktív antenna erősítővel próbálkozni? Antennát kimérve a vétel OK. Esetleg próbáljak másik rádiót venni? Gyárilag van benne erősítő?
 13. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Szia! Az sajnos nem opció. Nekem nem a rejtett előszedhető hőfok kéne, hanem állandó jelleggel kiírva a kijelzőre. Ha ez nem lehetséges, lehet veszek műszert.
 14. motorosgabor

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! Szeretnék TID-et programoztatni, ha lehetséges. A motor vízhőfokot szeretném kiírattatni vele, a környezeti helyett. Szerintetek megoldható?
 15. motorosgabor

  Corsa D - Általános -

  Sziasztok! Sajnos tegnap megtörtént a katasztrófa. Amitől mindig is féltem, meghúztam az autó jobb oldalát. Pontosabban a jobb hátsó ajtót, de úgy kompletten. 12 éve vezetek, és még soha egy koccanásom sem volt. Tudnátok ajánlani bontóst/alkatrészt ahol lehet ezüst, Z157-es színben hátsó ajtót venni? Válaszokat előre is köszi!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.