Jump to content

gezoli

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2.621
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  80

Everything posted by gezoli

 1. https://auto.jofogas.hu/magyarorszag/jarmu?q=opel astra g Rengeteg van!
 2. Általános műszaki problémák!

  Azt nem értem, hogy mi itt a kérdés? Már saját magad megadtad a megoldást a hibára!
 3. Én egy dekopír fűrészlappal vágtam ki. Utána multi géppel megigazítottam. Arra vigyázz, hogy ne csiszolj teljesen a vonalig, mert az már túl nagy kivágás lesz. Maradj a vonalon belül kb. 1-2mm-t és akkor próbáld bele a lámpát. Inkább csiszolj kétszer.
 4. Ügyes vagy Te! Google a barátod!
 5. A sarukat elektronikai üzletben vettem meg, a vezetékeket a megfelelő hosszra magam csináltam meg. A fekete csatlakozó a az ablaktörlőkaron lévő csatlakozó ellendarabja és szerencsére megkaptam a karral együtt. Egyébként ez rajta van az eredeti kábelkötegen abban az autóban amit ilyen karral szereltek. Keress használtan kart és relét is. Én is használtat vettem és azóta sincs semmi baja. Arra figyelj, hogy ha a Tiéd Caravan vagy 5 ajtós akkor hátsó ablaktörlős karra lesz szükséged. Írj neki, Tőle vásároltam sok mindent: https://auto.jofogas.hu/pest/Opel_Astra_G_1_4_16V_Ac_pumpa_elado_Hetvegen_is_76135500.htm
 6. A hátsó ablakfűtés vezérli a tükörfűtést is. Kell egy tükör állító kapcsoló. Azt javaslom ha elektromos ablakot nem raksz be akkor faragni kell a kapcsoló helyét. Kell külön relé a 7-es helyre és egy 10A-es bizti a 41-es helyre. Ha gyári az új tükör akkor cserélhető a burkolat, de ha utángyártott akkor nem kompatibilis a két tükör egymással. Kell még 2db tükör háromszög is belülre a manuális állítás helyett.
 7. De kart cserélni akar a komputer miatt. És mégis csak maradna az Opel márkánál.
 8. Keress potméteresben ilyen kart. Én megcsináltam az ablaktörlőt intervallumosra amit a potival tudsz állítani. https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOZWU4NjE1OTctNjUzMS00NDZlLTkzOGMtNWM3M2M1MTIwZjY2/edit?hl=en_US Csak egy kis plussz a boardhoz.
 9. kényelmi kérdések

  Neten találtam. 40Eft volt, de a gyári üléseket elvitték 25-ért így 15 volt az összes ülés (első-hátsók)+kapcsolók+összes kábelköteg.
 10. kényelmi kérdések

  https://drive.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOa2xTelROZmZqa3M/view
 11. https://auto.jofogas.hu/fejer/Opel_G_Astra_kodlampas_lokharito__Uj__75852403.htm
 12. Hella lenne a legjobb, de költségtakarékosságból én TYC-t vettem. Nem volt rossz választás. Depo-t nem dícsérik.
 13. Nézd már meg az aláírásomat, ott van benne a leírásom. Z14XE-hez. Jó lenne tudni azt is, hogy neked milyen motorod van, mert a hozzászólásodból nem derül ki.
 14. https://auto.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Opel_Astra_g_coupe_elso_lokharito_30_000_FT_75761897.htm
 15. Én magamnak vágtam ki a helyét. A lökös hátulján meg van a vezető vonal ahol vágni kell. Kinagyoltam és utána multicsiszolóval megigazítottam. Nem lehet észrevenni a különbséget a gyárival szemben..
 16. Általános műszaki problémák!

  Ez a gyári gyertya:Bosch FLR8LDCU+ Z14XE, Z16XE https://alkatreszek.hu/bos_0242229654_p Ne dőlj be annak sem ha sima OPEL feliratosat ajánlanak. Már ezeket is hamisítják!
 17. Általános műszaki problémák!

  Amikor megy mind a négy henger akkor hajtsd meg az autót 3.-4. fokozatban 4000rpm fölött 20-25km-en keresztül (ne kíméld). Ezután városban is csak 3.-4.-et használj maximum.
 18. A gyári kétszer tört el. (egyszer meg lehet fordítani a csappantyút, mert a két végesítés azonos) Ezután vettem a Cromaxban jó drágán házzal együtt (csak így kaptam) és az elektronikával együtt került be. Nagyon sűrűn használom, legfőképp a gyerekek miatt, de azóta semmi gond vele.
 19. Nekem benne van a DV féle elektronika. Azóta is rendben működik a csappantyú.
 20. Az összes karosszéria változaté ugyanaz. Nagyon nehéz lesz találni, mert már nem gyártják. Régóta keresem én is.
 21. Esetleg kontakt hiba? Én megnézném a műszercsoport csatiját.
 22. Az ISO csati egybe van öntve de három részből áll. -Remote -Táp -Hangszóró csatlakozás Ezeket szét lehet választani egymástól, de csak roncsolással. Kérdés még, hogy milyen gyári rádiót vettél?
 23. Minden ott van a képen! A biztitábla fölső részén a két torx csavart ki kell venni, alul a műanyag körmöt kipattintani és ekkor kis művészkedéssel kifordítható a a tábla. A vezetékek is engednek annyit. A műszerfalból nem kell semmit kibontani. Látszik, hogy hiányzik a relé és a hozzátartozó biztosíték. Ahhoz, hogy a táblát kivedd jobb ha kiveszed a multitimert. Zöld műanyag pöcök elfordít, majd kihúz és ezután kihúzhatod jobbra a multitimert, de előtte vedd ki a műszercsoportot mert sokkal könnyebb lesz az egész művelet. A kormány burkolat fölső felét elég leszedni és a karokat nem kell, maradhatnak.
 24. Vedd föl vele a kapcsolatot! https://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=c384d9fb4860ada0ad7e08eadb10a36d
 25. Ha gyári xenon lenne akkor lámpamosó és automata szintező is lenne benne.
×