Jump to content

gezoli

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2.568
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  70

Everything posted by gezoli

 1. Astra gyári "HIFI"

  Én teljesen meg vagyok elégedve a CDR500-al. A rádiója viszonylag szépen szól, az igényeimnek megfelel. Egy kis mókolással az egyik ismerősöm készített hozzá AUX bemenetet, így ha nagyon akarok zenét vinni az autóba akkor mp3 lejátszót tudok csatlakoztatni hozzá. Másrészt tudom használni a kormány távot és a kijelzőt is, valamint jól mutat a középkonzolban. 8 hangszóróval nekem teljesen megfelel.
 2. Astra G szervízelés

 3. Astra gyári "HIFI"

  Igen. De akkor már inkább CDR-500
 4. Nos a tapasztalatok: Szebb lett a lámpa mint volt, de sajnos a műanyag belülről is opálosodik és ezt kívülről nem lehet letakarítani. Tehát maradtak foltok. Adnak hozzá 2db! 5x5cm-es polír lapot (a két lámpához!)amelynek 4 oldala van és így 4 méretű polír lapod lesz. Sajnos ez semmit nem ér. Azt írja, hogy a polírozó folyadékot folyamatosan adagolni kell, hogy ne legyen száraz a felület. Amíg végeztem az egyik oldallal addig a másik oldal teljesen elázott és ez még csak az egyik lámpa volt. Fölszívtam magam és elővettem egy polír szivacsot. Lassú fordulaton jobb hatást értem el mint a mellékelt polír lapokkal. Véleményem szerint egy színtelen polír pasztával ugyanezt a hatást el lehetne érni. Esetleg tgabika76 módszerét kipróbálni. A plusz talán annyi, hogy mellékelnek 2db (ebből belefért lámpánként 1-1db) törlőkendőt, amellyel a végén át kell törölni a lámpát az UV-védelem miatt. Nem tudom milyen anyag lehet, de adnak egy fólia kesztyűt és ebben kell a műveletet végrahajtani. Határozottan szebb lett a lámpa, de nem olyan mint egy új! Úgy gondolom, hogy tanulópénznek megérte a 4000ft-ot, mások a kocsmában többet költenek.
 5. Most vettem a Madaras Tesco-ban 4100ft-ért. Majd megosztom a tapasztalatokat!
 6. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Vagy egy fél óra akksi nélkül! Én is erre gondoltam.
 7. Általános műszaki problémák!

  Tartalmazza az önzáró anyát, rá a műanyag kupakot, a toronycsapágy rögzítő anyát és alátétet.
 8. Gumi, felni kérdések

  A gumisnak semmi sem drága.
 9. kényelmi kérdések

  Igen, javulna. Gyárilag nekem alap ülés volt benne, majd ki lett cserélve állítható magasságúra. Az ülőlapot lejjebb lehet állítani, így jobb lett a helyzet. De saját megnyugtatásodra próbálj ki egy olyan autót (G Astra) amiben ilyen ülés van.
 10. Általános műszaki problémák!

  Nem. Legalábbis nem tapasztaltam semmit és a csere után a kopogás is megszűnt. Meyle került bele. A gömbfejnek nagyobb a külső átmérője és a rúd fémből van, de ez is vastagabb a szokásosnál.
 11. Az enyém nem eláll hanem kipattan a helyéről. Nem csak a végein hanem akár középen is. Attól félek, hogy egyszer menet közben elszáll.
 12. Csakis gyárit! Én utángyártottat vettem, szívok is vele rendszeresen. Mindig kijön a helyéről.
 13. Biztos, hogy a motorkód XEP? 2003-ban még csak XE volt elméletileg.
 14. Általános műszaki problémák!

  Köszi! Ma néztem mert cseréltem a stab. pálcákat Nem vészes hozzáférni. Stab pálcából Meyle került be. A régit amikor kivettem , akkor megértettem, hogy miért kopogott a futómű. Szörnyű volt a látvány. A két oldal cseréje kb 1,5 óra.
 15. Általános műszaki problémák!

  Mennyire nehéz hozzáférni? Nekem is kopog valami, de első körön a stabrudat cserélem.
 16. Gumi, felni kérdések

  Válaszd a 195/60R15-öt egy kicsit jobban mutat.
 17. Gumi, felni kérdések

  Keress tovább! Nem jó a méret.
 18. Általános műszaki problémák!

  Rázópad ill. lengéscsillapító mérés.
 19. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Ezt találtam egy ECU javítással foglalkozó cég oldalán. Figyelem! Égéskimaradás hiba: P0300, P0301, P0302, P0303, P0304 ezek a kódok önmagukban NEM motorvezérlő egység hibára utalnak) Ez valamilyen szinten megnyugtató lehet,de vagy előrébb.
 20. Benzines motorokkal kapcsolatos kérdések

  Hibakódot tudsz mondani?
 21. Keress rá a neten mert én sokallom a 80Eft-ot. Nekem 50Eft volt úgy, hogy a szerelő kiszedte, elpostázta, megjavították, visszapostázták, berakta és törölte a hibakódokat. Sajnos nem volt rá időm, hogy én csináljam, mert akkor még olcsóbb lett volna. Így csak odaadtam neki az autót.
 22. A linkelt oldalon ott van a hibakód lista, hogy miket produkál ha ECU hiba van. A Te hibakódjaid is közte vannak. Ne legyen igazam, de nagy a valószínűsége!
 23. Jól van na! Z14XE-nél SMD LED-et kell beültetni és nem elég vezetéket behúzni a visszajelzéshez. Nem tudja az ECU.
×