Jump to content
OPEL FÓRUM

16 éve veletek! - MOTE OPEL KLUB

Sign in to follow this  
forumadmin

933 views

A siker alapja a közösség. Érdemes ellátogatni a Fórumunkra vagy Facebook oldalunkra, ahol megtekinthetők a rendezvényeinken készült fényképek, valamint a tagsági információk. Köszönjük, hogy 16 éve együtt lehetünk veletek Opelesekkel!

16év.png

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Blog Entries

 • Images

 • Posts

  • Ha valakinek nehezen megy vagy egyáltalán nem mozdul a hátsó ablaktörlője, itt van egy leírás a hiba okáról és javításáról: Bedöglött az ablaktörlő
  • Általában a webáruházaknál lehet kérdezni vásárlás előtt, vesd fel nekik a problémát, add meg a jelenlegi méreteket, valószinűleg volt már ilyen esetük hiszen nem egy ritka autóról van szó. 
  • Szevasztok! Már írtam ide pár hete egy hűtő problémával kapcsolatban, pusztán kételyeim támadtak a méretek ügyében. Ez volt a probléma: Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, tőletek hűtő ügyben. Ami adott: Opel Astra 1.4 Z14XEP, 2009-es gyártmány (T98, F69)  Hűtőt kellene cserélem rajta, és az a bajom, hogy sem a Bárdiban sem az Unixban nem tudtak háromszori cserével sem, megfelelő alkatrészt adni.  Vagy a méretekkel volt a gond, vagy a kiegyenlítőhöz menő "csöcs" nem 45 fokos állású volt, hanem tök egyenes. Mindig volt valami gáz.  A bajom az az, hogy nem látszik a pontos,  még autóban levő cserélendő hűtő cikkszáma (csak valami PA-s szöveg számokkal, de az tuti nem a cikkszáma). Most ott tartunk, hogy gyári hűtő kellene. Egy a baj, 10 db gyári hűtő cikkszámát hasonlítottam össze a bárdis referenciákkal. Egyik sem stimmelt, többet el is hoztam mert azt hittem jó lesz... Mit tanácsoltok? Fényképem van róla, csak a pontos mm-es adatokat nem tudom. Bontott alkatrész?   Köszönöm! Ami eddig történt, az az, hogy astra1 nevezetű fórumlakó volt olyan kedves és mindkettő hűtő cikkszámát megadta, amit ezúton is köszönök neki. Amiért elbizonytalanodtam: Megnéztem a cikkszám alapján a méreteket és hozzá mértem a klímahűtőhöz amihez bontás nélkül hozzáférek, és a méretekben centis eltérések voltak. Viszont a gyári cikkszám referenciáiként jelöli hozzá minden katalógus a valeot is meg a nissent is. Szerintetek rendeljem meg őket? Maximum csere garancia lesz a végén?   Köszi!  
  • Sziasztok . Nemrég vettem egy 2004-es GTS c vectrát . 2.2 Y2DTR autómata . Problémám a következő lenne . Jelenség : Random módon bevillan az olaj lámpa pirosan . Mértem olaj nyomást , alapjáraton meleg motornál 2 bár , padló gázon 5.5 bár . Cseréltem a biztonság kedvéért olaj gombát . Ez után is csinálta . Mentem tovább lekötöttem az olaj gombát és a kábelt letesteltem. Ekkor folyamatosan világit a lámpa , ez idáig jó . visszadugás után gyújtásnál világít , beindítás után elalszik majd gáz adás után random módon villog . Ekkor lehúztam az olaj gomba csatiját és gyújtást adtam , ekkor világít a lámpa és beindítás után elalszik majd gáz adásnál megint random módon villog . Ekkor lekötöttem az olaj hőmérséklet jeladót és az olaj szint jelzőt és ugyan ez a jelenség . Bármit teszek ez a fránya kanna villog . Valaki esetleg tudja , hogy az olaj gomba mire van rákötve ? can-bus vagy esetleg cim modul a motortérben vagy motorvezérlő ? Kérlek ha  valaki tud segítsen  Köszi
  • Igazából nem is a lopás dühített fel, csak a szöveg, hogy tradicionális családi vállalkozás, bla bla bla, aztán nem tudnak egy képet lőni a saját munkáról? Ha illusztrációnak használták volna fel az megint más, ( hiszen én is szoktam a neten talált képeket felhasználni ilyen célra) csak itt úgy állítják be, mintha ők csinálták volna a csövet is meg a szerelést is. 
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.